Wraakseksvakantie

Na drie jaar een serieuze relatie te hebben gehad was ik er helemaal klaar mee. Mijn (ex) vriend wilde niet meer gebonden zijn en genieten van de vrijheid. Een paar weken voor de zomer werd ik gedumpt omdat hij met vrienden op (zomer) vakantie ging. Eigenlijk kwam het erop neer dat hij met elke slet die hij tegenkwam op vakantie het bed in kon duiken. Nu is dit niet heel bijzonder want duizenden jongeren doen hetzelfde (maar leuk is anders). Ik probeerde mijn verdriet weg te kijken op de tv (met chocola) en alsof het al niet erg genoeg was belandde ik in een programma waar jongeren helemaal losgingen op vakantie. Ik had weg kunnen zappen maar toch bleef ik kijken. Op een gegeven moment stonden een groep meiden voor een strandtent met allemaal knappe jongens en zei een grietje, “moet je kijken joh, we kunnen ze gewoon uitkiezen.” Ik dacht direct, ‘jemig wat een slet zeg,’ maar even later dacht ik, ‘waarom is ze een slet dan? Als een man dit gezegd had vinden we het normaal en zelfs stoer, maar als een vrouw zoiets zegt of doet dan is ze direct een slet.’ Ik keek verder naar het programma en zag hoe de groep meiden allemaal leuke jongens af gingen door lekker met ze te zoenen. Het was net alsof die meiden in een speeltuin waren en overal aan snoepten. Vraag me niet waarom, maar ik werd er super opgewonden van. Ze hadden gewoon gelijk die meiden, waarom is dit soort snoepen alleen maar voor mannen? 

Ik besloot toen ook om op ‘feest’ – vakantie te gaan en wilde net als die meiden op tv ook kunnen kiezen uit allemaal mooie mannen. Ik belde mijn vriendinnen op of ze zin hadden in ook zo’n ‘feest’- vakantie als op tv. Helaas konden de meesten niet (zaten in een relatie) maar ik kreeg een tip dat een vriendin van vroeger ook weer vrijgezel was. Ze werkte bij een reisbureau en ik vond haar vrij snel door het reisbureau te bellen natuurlijk. Het klikte meteen weer tussen ons, net als vroeger en toen ik vroeg of ze zin had in een zomerfeest vakantie gaf ze een klein gilletje van opwinding (al haar vriendinnen konden/wilden ook niet). Een half uur later zat ik bij haar in de reiswinkel en een uur later hadden wij al geboekt met een mega korting dankzij haar werkgever. We spraken dezelfde avond nog af om wat te drinken om het één en ander door te spreken. De voorpret was begonnen. De weken daarna viel ik een paar kilo af, ging onder de zonnebank (streep loos bruin) en kocht ik de mooiste kleren voor alle gelegenheden (dus ook lingerie en een vracht condooms). 

Ik ben opgegroeid in een klein dorp waar iedereen elkaar kent en de sociale controle vrij hoog is. Ook het geloof wordt best streng nageleefd maar ik zelf heb er niet zoveel mee. Als de mensen weten wat ik van plan ben om te doen in Griekenland, dan zou ik voor de rest van mijn leven met de nek aangekeken worden. Gek genoeg, als een (jonge) man zoiets zegt of doet in onze gemeenschap dan is er niets aan de hand en is hij zelfs stoer (zo belachelijk). Maar ze vergeten wel dat als alle vrouwen in de wereld zich netjes zouden gedragen zoals hun dat willen, dat er dan niets meer te hoeren en snoeren valt op een ‘feest’- vakantie. Zo, genoeg gemopperd en ik stop wel een pilletje onder mijn tong! 

Merel (van het reisbureau) is net als ik tweeëntwintig jaar en komt ook uit hetzelfde dorp, maar woont nu in de stad (Apeldoorn) . De dag voordat we op vakantie gingen zou ik bij haar slapen zodat we de volgende dag met de trein naar Schiphol konden gaan. We waren allebei de hele dag al in een feeststemming en merkten dat vooral mannen ons erg interessant vonden. Na het eten zijn we naar een druk café gegaan en heb ik met minstens vijf knappe mannen gezoend en me ook flink laten betasten. Ik vond het zo leuk om die mannen lekker op te hitsen maar de pret werd na een uurtje of wat wel verpest toen ik een bekende zag lopen. Ondanks dat hij me niet gezien had kwam ik niet meer terug in de stemming en gedroeg ik me milder. Merel zag ik wel wegsluipen met een knappe jongen en ze kwam vijf minuten later alleen terug. Een half minuutje later kwam die knappe jongen ook terug met een enorme grijns op zijn gezicht. Ik wist genoeg! Merel en ik hebben nog uren gekletst en ik vroeg onder andere of we nog afspraken moesten maken over hoe we om zouden gaan als we een vriendje hadden. Merel stelde voor dat we geen afspraken hierover moeten maken want dat kon alleen maar de pret bederven. 

De volgende ochtend waren we niet meer te houden en trokken we bijzonder weinig kleren aan (geen bh en geen slip). In de trein moesten we al lachen om de geschrokken gezichten 

van oudere mannen die door hadden dat we geen slipje aan hadden. Op Schiphol had ik vrij snel sjans van een knappe medewerker van Schiphol. Ik liep na het inchecken al mank omdat er iemand met een bagagekarretje tegen mijn enkel aangereden was (lekker hè, zo’n begin). De man nam ons mee met zo’n elektrische golfkar en bracht ons naar een EHBO-post. Daar was niemand aanwezig maar hij vertelde me dat hij me ook kon helpen met mijn enkel (gewoon koelen). Ik ging op een stoel zitten en legde mijn been op de tafel neer zodat hij mijn enkel kon behandelen. Ik zag Merel gezicht verschieten en begon te lachen toen ze zag dat ik in deze houding weinig bescherming meer had tussen mijn benen. De man was druk aan het zoeken naar een koel materiaal en Merel zei toen, “ik wacht buiten wel oké?” en gaf mij een vette knipoog en verliet de kamer. 

Toen Merel weg was had de man koelspulletjes gevonden voor mijn enkel en keek hij me lachend aan. Ik zag zijn ogen direct afdwalen en hij keek tussen mijn benen. Ik was de hele dag al super opgewonden en ook nat tussen mijn benen. Er viel een stilte van een paar seconden in de kamer en toen zei ik, “ehh, hier zit mijn enkel 

 hoor.” 

Ik zag hem schrikken en hij zei dat hij even afgeleid werd. Ik begon te glimlachen en vertelde hem dat ik het wel begreep. Hij begon me enkel te verkoelen en ik zuchtte half kreunend, “ohh dat voelt lekker zeg.” 

Hij koelde mijn enkel en masseerde mijn voet maar ik zag zijn ogen alleen maar tussen mijn benen kijken. Ik voelde me steeds geiler worden en deed mijn benen voorzichtig verder uit elkaar. Na een paar minuutjes werd mijn enkel zo koud dat ik zei, “volgens mij is mijn enkel wel genoeg gekoeld. Maar ehhh, heb je toevallig ook 

 iets voor een nat kutje?” 

Zijn ogen werden groot en hij begon te lachen en zei, “en of ik wat heb voor jouw natte kutje.” 

Hij kuste me op de mond en zei toen zachtjes in mijn oor, “probeer eens op beide benen te staan. Als het niet  lukt kun je voorover leunen op de tafel.” 

Ik begreep wel wat hij bedoelde en deed wat hij vroeg. Hij pakte vanuit een speciaal vakje van zijn jas een condoom en scheurde deze direct open. Ik ging op beide benen staan en hoewel ik niet veel pijn meer had aan mijn enkel leunde ik toch voorover op de tafel. Ik voelde dat hij achter me stond en zei, “hmmm dat ziet er goed 

 uit! En je enkel ook trouwens.” 

Ik grinnikte om zijn grapje en toen zei hij, “ik heb hier iets voor je natte kutje. Het kan in het begin even gevoelig  zijn maar dat gaan snel over.” 

Ik moest nog harder lachen om zijn nieuwe grapje en al snel ging het lachen over in een zwoele kreun omdat hij zijn pik tussen mijn benen stopte. Hij had zeker gelijk want het voelde inderdaad even gevoelig toen hij met zijn toch wel enorme apparaat naar binnen kwam. Gelukkig paste mijn lichaam zich snel aan de grote indringer aan en raakte zijn grote eikel alle gevoelige plekjes. Hij bewoog langzaam in en uit mijn kutje en maakte een nieuw grapje, “het duurt een paar minuutjes voordat dit middeltje gaat werken.” 

 Ik begon weer te grinniken en zei, “ohh jaahh, ik voel het al werken hmm!” 

Hij reageerde direct en begon harder en sneller te neuken en ik werd elke seconde geiler. Daar lag ik dan, voorovergebogen op een tafel in een EHBO-hokje op Schiphol. Als je me een half jaar geleden had gevraagd dat dit zou gebeuren, dan had ik je voor gek verklaard. De paar minuutjes waar hij het daarnet over had waren er helaas maar twee. Ik hoorde hem kreunen en hijgen en zeggen, “oohhh shit!!” 

Helaas voor mij was ik nog niet zover, want ik had wat meer tijd nodig ondanks dat ik de hele dag al opgewonden was. Ik liet het niet merken en wachtte tot hij zijn pik uit mijn kutje haalde. Toen dit gebeurde legde hij een knoop in het condoom en gooide hem weg. Ik had me omgedraaid en was op de tafel gaan zitten en toen hij zei, “met een half uurtje moet het wel over zijn met je natte kutje.” 

 Ik moest weer lachen en zei, “ik hoop het, want nu is het nog kletsnat.” 

Terwijl hij zijn broek weer aantrok zei hij, “geloof me maar dat de airco in het vliegtuig alles droog maakt,” en hij  grijnsde breed. 

Samen Liepen we het hokje uit en was ik Merel kwijt. Ik nam afscheid van de man en pakte m’n telefoon om te whatsappen waar ze was. Net voordat ik op verzenden drukte zag ik haar al lachend aan komen lopen. Eenmaal bij me vroeg ze, “en? Hoe was ie?” Ik zei, “hmmm matig, te snel klaargekomen.” 

Merel begon te lachen en zei, “ach wat zal ik ervan zeggen. Je bent gewoon te mooi voor hem en daar kon hij  niet tegen.” 

Dat was lief van haar om te zeggen. Voor mij was het de eerste keer dat ik het gedaan had met een man die ik niet kende en het voelde gewoon dubbel. Aan de ene kant vond ik het ‘n super opwindend avontuur maar aan de andere kant teleurstellend omdat hij zo snel klaarkwam. Maar waar maakte ik me druk om, straks zijn er genoeg mannen voorhanden die het vast langer volhouden dan twee minuten. 

Bij de gate wemelde het van de jongeren en daar zaten ook hele leuke jongens tussen. We 

moesten nog een tijd wachten en ik verveelde me. Ik pakte mijn telefoon en checkte het één en ander tot het me opviel dat aan de overkant waar ik zat, twee jongens zaten te lachen. Ik had geen idee waarom die jongens zo naar mij zaten te lachen. Tot ik ineens doorhad dat ik met opgetrokken benen op de stoel zat. Zoiets moet je dus niet doen als je een kort rokje aan hebt en geen slip draagt. Ik kon mezelf wel voor de kop slaan toen ik zag dat één van die jongens zijn mobiel gericht was op mij. Gelukkig voor mij zag Merel dit allemaal gebeuren en pakte het mobieltje af terwijl ze snel langs liep. Ze werd natuurlijk direct achtervolgt door de twee jongens en ik ging er ook achteraan. Er kwam een woordenwisseling tussen ons en Merel zei toen, “jullie mogen best onder onze rokjes kijken, maar foto’s maken daar doen we niet aan.” Merel had intussen de foto’s van mij verwijderd en gaf het mobieltje weer terug aan de twee jongens. Ze keken een beetje overdonderd en toen zei de ene, “oké, maar mogen we dan nu onder jullie rokjes kijken?” 

 Merel en ik keken elkaar glimlachend aan en ik zei, “dat hadden we toch beloofd.” 

Ze begonnen nog net niet te juichen en ze liepen als makke lammetjes achter ons aan. Ik ging samen met een jongen stiekem het invalidetoilet in zodat we lekker de ruimte hadden. Eenmaal binnen trok ik direct mijn rokje omhoog en zag zijn ogen groot worden. Maar na vijf seconden deed ik hem weer omlaag en zei, “zo, dat is 

 lang genoeg.” 

Je zag hem balen en ik kon het niet laten om te lachen en trok mijn rokje weer omhoog en zei, “geintje joh!” 

Zijn ogen werden opnieuw groot en ik zei, “je mag best dichterbij komen hoor, ik bijt niet.” Toen hij dichterbij kwam pakte ik zijn hand vast en legde deze op mijn kutje en zei, “voel eens hoe lekker nat ze is.” Heel voorzichtig bewoog hij zijn hand heen en weer en ik merkte direct dat dit een onervaren jongen was (zeer waarschijnlijk nog maagd). Dat hij nog maagd was maakte me niets uit (iemand moet toch de eerste zijn nietwaar) en ik liet hem gewoon friemelen aan mijn kutje. Ik wreef met mijn handen over de bobbel in zijn broek en zei, “heb je condooms bij je?” 

Hij schudde ‘nee’ want alles zat in zijn tas. Toen hoorden we ineens omroepen dat het instappen (boarding) was begonnen voor ons vliegtuig. Ik vond het best zielig om hem met deze enorme bobbel naar buiten laten gaan. Ik trok toen zijn broek omlaag en haalde zijn pik tevoorschijn en zei, “ik zal je een handje helpen voordat we het vliegtuig in gaan.” Ervaring met aftrekken had ik genoeg, maar dat was niet echt nodig met deze onervaren jongen. Hij was al zo geil dat hij na een halve minuut aftrekken al begon te spuiten. Ik richtte zijn pik in de wc en zag hoe hij enorme hoeveelheden sperma in de wc spoot. Ik zei opgewonden, “ohhh wauw, wat lekker veel zeg!” Hij kreunde alleen maar en ik trok hem helemaal leeg. Ik stond daarna op, deed mijn rokje weer normaal en zei, “fijne vakantie,” en verliet de wc. 

Het instappen was al begonnen maar nergens was Merel nog te bekennen. Gelukkig was er een lange rij en toen er nog een stuk of twintig mensen voor ons waren stond ze ineens achter me en zei, “zullen we 

 instappen?” 

In het vliegtuig vertelde Merel mij dat ze zo lang weg was gebleven omdat ze zich moest schoonmaken. Merel had net als ik de jongen afgetrokken maar het ging mis toen hij begon te spuiten. Ik kwam niet meer bij van het lachen en vertelde over de hoeveelheid sperma die mijn jongen in de wc had gespoten. Nou ja, we hadden twee onervaren jongens een onvergetelijke start van hun vakantie gegeven. 

Na anderhalf uur in het vliegtuig voelde ik weer eens aan mijn kutje en dat was inderdaad opgedroogd. Ik begon te lachen en moest denken aan de man van Schiphol. De trend van de vakantie was zeer duidelijk gezet. 

Eenmaal geland op Kreta duurde het nog een tijd voordat we in het hotel waren en voelden we ons allebei gesloopt. Het was er bloedheet en we vielen in slaap toen we op onze hotelkamer waren. We werden pas weer rond acht uur in de avond wakker. We hadden honger en trokken snel een sexy jurkje aan en gingen de stad in. Het was een drukte van jewelste en overal werden we gelokt om naar binnen te komen. Bij de knapste ober gingen we eten en kletsten we de hele avond. Na het eten verder de stad in en belandden we in een cocktailbar. Daar ging het hard met alcohol en voelde ik me al snel tollen op mijn benen. We hadden leuke jongens ontmoet en omdat ik niet helemaal goed op mijn benen kon staan leunde ik tegen een jongen aan. Die jongen sloeg direct zijn armen om me heen en dat voelde zo fijn. Zijn handen streelden mijn lichaam en ik kronkelde van genot tegen hem aan. Merel overkwam hetzelfde en ik zag dat bij haar een hand onder haar rokje zat te friemelen. Bij mij gebeurde dit ook niet veel later en ik liet me heerlijk vingeren. Dit smaakte naar meer en ik begon ook te zoenen met hem. Ik raakte enorm opgewonden en hijgde in zijn oor, “I need fresh air, let’s go outside.” 

Merel en ik hadden afgesproken dat we vooral in het begin Engels zouden praten tegen vreemde mannen. Ik verliet de cocktailbar en we doken een straatje in waar het rustig was. 

Opnieuw zoenden we even en ik graaide nu in zijn kruis en vroeg hees en hitsig, “do you have condoms?” Hij knikte ja en haalde er een tevoorschijn en rolde hem behendig over zijn pik heen. Ik keek hem toen recht in de ogen aan en zei, “please, fuck me hard, i am horny as hell.” 

Hij pakte me vervolgens stevig vast, draaide om en tilde mijn jurkje omhoog. Een seconde later voelde ik zijn pik in me komen en begon direct te kreunen (meer zuchten). Hij stootte lekker hard en ik genoot er intens van. Alleen waren het maar honderd seconden (nog niet eens twee minuten) toen hij al verkrampte en zijn condoom in mijn kutje vol spoot. Hij ging vrij snel achter mij vandaan en ik hoorde hem hijgend zeggen, “you horny bitch.” Ik streelde met mijn hand zijn mooie gezicht en zei, “yes i am a horny bitch. To bad it took so shortly.” Hij keek me vermoeid aan en zei toen, “you are too hot for me girl.” Ik glimlachte en zei, “it’s okay,” en we liepen terug naar de bar. Maar net voordat we de drukte weer in liepen kwamen we een vriend van hem tegen. Hij was verbaasd dat we nu al terug waren en vroeg wat er gebeurd was. Hij vertelde dat hij het verpest had (screwed up) en te vroeg was klaargekomen. Toen keek hij mij aan en vroeg, “are you still horny?” en ik knikte eerlijk ‘ja’ maar zei dat het niet erg was. Maar toen vroeg hij, “should I finish the job?” Ik keek vragend naar de andere jongen en die zei, “If you want, it’s fine by me.” En vervolgens liep ik weer terug en herhaalde het ritueel zich opnieuw. Zijn pik was dikker en groter dan van zijn vriend en ik was snel weer op dreef. Zijn handen graaiden aan mijn tieten en hij zoende me in mijn nek. Eindelijk begon ik echt te genieten en wat mij betreft duurde dit de hele nacht. Ik hoorde verderop in de straat mensen praten en ook langslopen en daardoor lukte het me niet om klaar te komen. Kennelijk interesseerde hem dit niet want hij bleef gewoon door neuken. Ik liet hem maar zijn gang gaan en na een paar minuten kwam ook hij schokkend klaar. Ik deed net alsof ik ook klaarkwam en we zoenden nog eventjes na en liepen terug naar de cocktailbar. 

Merel was nergens te bekennen maar ik had wel een vermoeden waar ze uit zou hangen. Ik had al snel weer nieuwe vrienden gemaakt en kreeg de ene na de ander cocktail aangeboden. Daarna ben ik zo dronken geworden dat ik niet alles meer weet wat er gebeurd was (met vlagen). Ik weet dat Merel me geholpen heeft met lopen, terug naar ons Hotel. De volgende dag vette koppijn en we kwamen pas na enen uit ons bed. Daarna naar het strand om te zonnen, waar we verder bijkwamen van de zware avond. 

De dagen erna waren eigenlijk een kopie van de eerste avond. Maar ik begon mezelf af te vragen of ik nu wel goed bezig was. De eerste reden waarom ik hier was, was eigenlijk wraak op mijn ex. Hij maakte het uit met mij omdat hij wilde neuken met elke slet die hij tegenkwam op vakantie. Ik was nu zo’n slet en heb in de afgelopen dagen meer dan twintig pikken versleten (vierentwintig om precies te zijn). Alleen was ik zelf nog geen één keer klaargekomen en liep daardoor nagenoeg continue met een nat kutje rond. Dit kon toch niet de bedoeling zijn toch? Dit moest gewoon stoppen. Toen we op een gegeven moment op het strand waren besprak ik dit met Merel en vroeg of zij al een keertje was klaargekomen deze vakantie. Merel vertelde toen dat ze nog nooit was klaargekomen met een man. Nou moet ik ook eerlijk zijn dat de keren dat ik klaargekomen ben bij mijn vriendje wel op één hand te tellen zijn hoor. We moesten lachen om onszelf en ik zei, “ach ja, misschien komen we nog wel een super dekhengst tegen,” en Merel zei toen, “dan heb ik er zeker twee nodig schatje,” en we gierden het uit van het lachen. 

Ik kon geen rust vinden en vroeg of Merel zin had om mee te gaan shoppen. Maar Merel was nog moe en dus besloot ik om alleen te gaan winkelen. Ik struinde de vele winkeltjes af en ving ineens een gesprek op van twee Nederlandse jongens. Het ging uiteraard over de dames en ik kon het niet laten om ze af te luisteren. Ik keek stiekem tussen wat kledingrekken door en zag hoe ze eruit zagen en dacht, ‘nou, daar wil ik best een beschuitje mee eten.’ Mijn hart begon al sneller te kloppen en dat werd nog gekker toen ik ze hoorde praten over hun ervaringen met de dames. Ik hoorde ze zeggen dat ze het een beetje zat waren om al die straatsletjes te neuken. Eigenlijk wilde ze met één dame de hele nacht door brengen in plaats van meerdere straatsletjes. Toen zei de andere jongen, “het hoeft niet alleen in de nacht hoor, overdag mag ook.” Samen lachten ze hierom en mijn hart maakte overuren. Ik moest in contact met deze jongens komen maar gek genoeg durfde ik niet. Maar toen hoorde ik ze zeggen, “eigenlijk zoek ik een vrouw die hier is om wraakseks of zo en dan er na een paar dagen achter komt dat zoiets niet werkt.” De andere jongen vulde hem aan en zei, “oja, zo eentje die de hele dag rondloopt met een natte doos omdat ze zelf niet klaarkomt tijdens de straatseks.” De andere jongen zei toen weer, “ik zou zo’n dame meesleuren naar mijn kamer en helemaal suf neuken tot ze niet meer kon lopen.” 

Dit kon niet waar zijn, dit moest een grap zijn. Hoe konden ze dit over mij weten? Hebben ze mij afgeluisterd of zo. Ik liep direct op de jongens af en zei “is dit een grap of zo?”. De jongens 

keken me glimlachend aan en eentje zei, “een grap? Voel je je misschien aangesproken of zo?” 

Ik kon wel door de grond zakken en begon enorm te blozen. Ze kwamen voor me staan en stelden zich netjes voor als Mark en Koen. Als ik kon smelten dan lag er alleen maar een plasje water op de grond. Wat waren deze jongens groot, breed en echt super knap. Koen vroeg of ik zin had om wat te drinken en ik zei, “ja lekker, maar wel op jullie hotelkamer!” En ik keek ze ondeugend aan. De jongens begonnen te lachen en Mark zei, “nou nou, je laat er geen gras over groeien hè?” Ik was super opgewonden en zei ondeugend, “er groeit inderdaad geen gras tussen mijn benen.” Vervolgens pakte ik de hand van Mark vast en stopte deze in mijn bikinibroekje. Zijn vingers waren groot en hij bewoog voorzichtig tussen mijn natte schaamlippen. Hij kreeg een enorme grijns op zijn gezicht en Koen keek om ons heen of iemand dit opmerkte. Mark haalde toen zijn hand uit mijn broekje en bracht zijn natte vingers onder de neus van Koen en zei, “dit is echt een serieus geval.” Ik glimlachte ondeugend en Koen zei, “oké, ik ga drinken halen, neem jij haar alvast mee naar onze kamer.” 

Waar was ik in godsnaam mee bezig? Ik liet me compleet leiden door mijn lustgevoelens en kon er niets tegen doen. In de lift van het hotel zoenden we al intiem met elkaar en zat zijn hand opnieuw in mijn bikinibroekje. We liepen al zoenend de hotelkamer in en toen de deur dicht klapte werd ik ruw tegen de muur aangezet. Mark zoende me overal en zijn dikke vingers zorgden ervoor dat ik al bijna klaarkwam. Mijn bikini werd behendig uitgetrokken en ik zat lekker te graaien in zijn broek. 

Mark stopte even met alles en zei toen, “normaal gesproken zou ik een uitgebreid voorspel met je willen doen, maar zoals ik al eerder zei ben je een serieus geval wat per direct aangepakt moet worden.” Ik keek hem geil aan en zei, “daar kun je wel eens gelijk in hebben,” en trok zijn broek uit en liet hem op zijn enkels vallen. Een enorme pik kwam tevoorschijn en ik werd er zelfs een beetje bang van. Veel tijd om hier bang voor te zijn kreeg ik niet want hij greep me vast en tilde me op. Ik klemde mijn benen om hem heen en samen liepen we naar het bed. Mark ging op het bed zitten en ik zat bij hem op schoot. Ik begon direct met mijn onderlichaam over zijn pik te wrijven en een halve minuut later stopte ik hem in mijn kutje. Nog nooit voelde ik zo’n gevaarte in mijn kutje glijden en gaf een zwoele kreun en hijgde, “ooohhh mijn god, wat voel ik je goed in me zeg.” Mark streelde mijn gezicht en vroeg of hij me pijn deed. Ik schudde snel mijn hoofd ‘nee’ en zakte vervolgens compleet op zijn pik en begon rustig op en neer te gaan (ik werd helemaal gek van zijn dikke pik). 

De grote handen van Mark waren echt overal over mijn lichaam en ik ging veel sneller dan ik verwacht had volledig voor de bijl. Ik kwam schokkend klaar en zag Mark ook moeilijk kijken. Het was duidelijk dat hij vocht tegen zijn orgasme. Ik realiseerde me na mijn orgasme dat we helemaal geen condoom gebruikten. Dit was streng tegen de regels in (die ik mezelf had voorgesteld), maar ik kon niet de kracht vinden om hier wat tegen te doen. Het was allemaal zo puur en echt en daarom was ik zo snel klaargekomen. 

Ik was weer op gang na mijn orgasme en neukte de dikke pik van Mark als een bezetene. Mark vocht als een leeuw tegen zijn orgasme omdat hij er zo lang mogelijk van wilde genieten. Ineens kwam Koen de kamer binnen lopen met het beloofde drinken. Ik schrok me rot en stopte direct met neuken. Koen zei lachend, “ohhh wow! Ze laat er echt geen gras over groeien hè?” Mark reageerde direct en zei, “oh man, ik ben zo blij dat je er bent. Ik heb echt even een pauze nodig.” Koen begon te grinniken en zei, “dat komt dan goed uit want ik ben beregeil.” 

Koen zette het drinken op de tafel, trok snel zijn kleren uit en pakte me vast en zei, “kom jij maar eens even bij mij schatje.” Hij rolde me omver en lag op mijn rug op het bed en dook direct bovenop me. Zijn pik vond direct mijn kutje en gleed als een warm mes in de boter naar binnen. Ik streelde zijn gezicht, keek hem bloedgeil aan en begon hees te hijgen. Ik dacht nog wel ‘natuurlijk hoef je niet aan mij te vragen of ik ook wel door jou geneukt wil worden’. Koen zijn pik was net zo groot en dik als die van Mark en dat was precies wat ik en mijn kutje nodig hadden. Ik deed mijn benen wijder uit elkaar en kantelde mijn heupen. Koen kwam nu in volle glorie naar binnen en we zoenden nu ook super intens met elkaar. 

Mark gebruikte zijn pauze om wat te drinken en liet een vette boer toen hij een blikje cola opdronk. 

 Ik reageerde erop en zei, “hey, krijg ik niks te drinken?” 

 Koen vroeg toen, “wil je even een pauze nemen om te drinken?” 

Ik begon te lachen en zei “pauze? We kunnen toch gewoon doorneuken terwijl ik wat drink?” Ik draaide me onder Koen uit en ging vervolgens bij hem op schoot zitten. Mark pakte een blikje en gaf dit aan mij (hij opende het zelfs voor mij). Ik nam een flinke slok cola en liet niet veel later ook een vette boer. We moesten allemaal lachen en Koen zei toen, “zoiets doet een keurige dame als jij toch niet?” 

Ik zei toen, “ben ik een keurige dame? Een keurige dame doet het toch niet met twee mannen 

 tegelijk?” 

Mark stond nog vlak bij me met zijn stijve pik en ik greep die meteen vast en nam hem in mijn mond en pijpte hem zachtjes. Een half uur geleden vroeg ik me nog af waar ik mee bezig was deze vakantie. Ik gedroeg me als een straatslet en nu? Nu liet ik me door twee mannen tegelijk neuken. Ik zou toch stoppen met dit gedrag? 

Mark nam nog een flinke slok cola en keek verlekkerd naar hoe ik hem pijpte. Ik kreeg toen een ondeugend idee en stopte met pijpen, nam een slok cola en stopte zijn pik weer in mijn mond. Mark kreunde het uit van genot toen de koolzuurbubbels tegen zijn pik aan prikkelden. Ik moest hierom lachen en lekte daardoor wat cola uit mijn mond. Mark trok zijn pik terug en hijgde, “tjezus wat ben je geil ding zeg,” 

Ik grijnsde en zei, “en ik ben pas net begonnen. Lik jij de cola van mijn tieten af?” Het feest was nu echt begonnen en wat genoot ik van deze twee mannen. 

Nadat Mark de cola van mijn tieten had gelikt zei Koen, “zullen we weer eventjes wisselen? Ik heb ook even  een pauze nodig.” 

Mark ging op het bed liggen en ik stapte direct over op zijn dikke pik. Ik zat met mijn rug naar hem toe en Mark trok me even later achterover en streelde mijn tieten. Wat genoot ik toch van dit standje en als er dan een extra paar handen (van Koen) je lichaam streelt en kust, dan kan het gewoon niet beter. 

Een paar minuten gingen er zo voorbij tot Mark weer zei, “eventjes wisselen?” Ik wilde al overstappen toen  Koen zei, “blijf maar liggen schatje, ik kom er gezellig bij.” 

Koen kwam erbij en Mark haalde zijn pik uit mijn kutje. Koen trok mijn lichaam iets naar zich toe en drukte snel zijn pik in mijn kutje. Ik had er nooit eerder over nagedacht maar dit standje (wijdbeens op mijn rug op Mark) was perfect om om de beurt door een pik geneukt te worden. Koen en Mark waren gewoon de perfecte neukmachines en ze wisselden ongeveer om de twee à drie minuten. Het neuktempo werd flink opgeschroefd en ik kreunde steeds harder. Ik werd dus letterlijk helemaal suf geneukt en al mijn frustraties van mijn ex en de straatslet spelen kwamen naar buiten. Koen en Mark hadden de grootste moeite om mij in bedwang te houden maar wat genoten ze ervan. Ik kraamde van alles uit en maakte spastische bewegingen en kwam woest jankend klaar. 

Ik werd daarna liefdevol gestreeld en toen zei Koen ineens, “Mark, hou je van een droge of ‘n natte kut?” 

Ik dacht, ‘wat is dat nou weer voor een gekke vraag,’ en Mark antwoordde, “nat natuurlijk.” Toen begon Koen te lachen en zei hij, “dan mag je na mij in haar kutje spuiten.” Ik schoot hard in de lach en voelde even later hoe Koen zijn zaad met enorme kracht in mijn kutje spoot. Koen kreunde hard terwijl hij dit deed en toen zei hij, 

“ojee, ik was even vergeten dat ik geen condoom om had.” 

 Mark reageerde, “nou lekker dan!” en Koen zei opnieuw, “sorry, ik was het echt vergeten.” 

Ik keek Mark aan die zichtbaar teleurgesteld was om wat er net gebeurd was. Ik streelde zijn gezicht en zei toen iets wat ik nooit van mezelf verwacht had dat k ooit zou zeggen. “Ach schatje, kom jij maar lekker in mijn kontje klaar.” Mark zijn ogen werden groot en hij vroeg, “echt?” 

 Ik knikte ja en zei, “maar doe je wel voorzichtig? Je bent wel de eerste.” 

Waar was ik nou helemaal mee bezig? Waarom vond ik het zielig voor Mark en liet me dan in mijn kontje neuken? Wat was er toch mis met mij? Ik deed mijn benen zover als ik kon uit elkaar en zag hoe Mark zijn pik tegen mijn kontgaatje aan drukte. Ondanks de pijn zei ik niets en zuchtte zachtjes. Maar de pijn verdween gelukkig vrij snel en gleed de dikke pik van Mark soepel in en uit mijn kontgaatje. Kontgaatje? Het was nu geen gaatje meer hoor! Ik begon er net aan te wennen dat er een dikke pik in mijn kontje zat, toen Mark begon te grommen en klaarkwam. Voor het eerst in mijn leven werd er sperma in mijn darmen gespoten en wat voelde ik me geil. 

Alle drie waren we uitgeput en ik voelde tussen mijn benen van alles uitlopen. Vanuit twee kanten stroomde het sperma naar buiten en begon ik te lachen. Ik liep met het bedlaken tussen mijn benen naar de badkamer om daar te plassen (en me op te frissen). Ik leegde mijn blaas en merkte dat alles nog super gevoelig was. Mijn kutje was nog steeds nat (had ze nog niet genoeg gehad dan?). Ik liet het bedlaken in de badkamer liggen en dacht, ‘ik hoop dat het nog verschoond wordt voor ze.’ Toen ik voor de spiegel stond dacht ik snel terug aan wat hier net allemaal gebeurd was en begon tegen mezelf te lachen. Eindelijk was ik klaargekomen in deze vakantie, en hoe? en ik had mezelf gewoon in mijn kontje laten neuken. Hoewel ik aan het begin van deze vakantie veel boze plannen had bedacht over wat ik allemaal ging doen op seksgebied, zat die laatste er niet tussen. 

Toen ik terugkwam werd ik door twee zeer vriendelijke glimlachen toe gelachen (waar je zo verlieft op word) en mocht tussen hun in gaan liggen. Ik werd weer aan alle kanten heerlijk 

gestreeld en toen zei Mark, “wat dacht je van een uitgebreide massage? Dan krijg je alsnog een voorspel, ehh, 

 naspel.” 

 Ik grinnikte om zijn grapje en zei, “hmmm, dat lijkt me geweldig.” 

Mark stond vervolgens op en verdween de badkamer in waar zeer waarschijnlijk de massageolie stond (dat  jongens zoiets meenemen op vakantie zeg?). 

Ik was nu alleen met Koen en ging bovenop hem liggen en zei, “vertel eens, neuken jullie wel vaker samen een  meisje?” 

Koen begon toen te vertellen dat het de eerste keer was dat ze samen een meisje deelden. Ze hadden al heel lang hierover gesproken en toen ze erover uit waren dat ze het wilden proberen kwam er een ander probleem. Vind maar eens een dame die met twee heren tegelijk wil neuken. Veel vrouwen praten er wel over, maar als puntje bij paaltje komt trekken ze zich vaak terug, vaak uit angst. Ze wilden een keertje lekker lang neuken en om dat vol te houden kun je dus afwisselen. Ik kon het gewoon niet geloven, dit was gewoon te mooi om waar te zijn, dit was precies wat ik nodig had en stiekem eigenlijk nog wel meer. Ik was gewoon in de vrouwenhemel. 

Koen vroeg ook nog of ze niet te ver waren gegaan met het grapje van ‘wel of niet een droge kut’. Ik sloeg mijn hand voor mijn mond en vroeg, “was dat afgesproken werk dan?” en Koen knikte uitbundig. Ze hadden alleen 

 niet verwacht dat ik met zo’n anale oplossing kwam. 

Mark had de fles met massageolie in warm water gezet, vandaar dat het even duurde en ik met Koen kon praten. Ik begon te glunderen van opwinding en zei, “jullie zijn echt geweldig! Jullie mogen echt alles met me 

 doen.” 

De jongens begonnen te lachen en ik werd languit op het bed gegooid, op mijn buik. Daarna voelde ik (voor mijn gevoel) liters warme massageolie over mijn rug heen gespoten worden en ik gromde van genot. De handen van Koen en Mark verdeelden de warme massageolie over mijn hele lichaam. Uiteraard waren mijn billen het middelpunt van de belangstelling, en spreidde ik mijn benen zo ver uit elkaar dat ze er gemakkelijk bij konden. Ik heb volgens mij alle twintig vingers wel in mijn gaatjes gehad maar diezelfde twintig vingers streelden ook mijn complete lichaam. 

Na een dik kwartier werd ik omgedraaid op mijn rug en begon het hele verhaal opnieuw. Liters warme massageolie werden er weer over me heen gespoten, gevolgd door hun krachtige handen die me overal betastten. Dat dit niet alleen opwindend was voor mij alleen merkte ik wel aan het feit dat er langzaam maar zeker weer wat groeide tussen de benen van de jongens. Onze lichamen zaten helemaal onder de massageolie en de jongens glibberden tegen mij aan. Ze gingen vervolgens aan elke kant van mij liggen en ik werd ingesloten op het bed. Hun handen streelden me echt overal en opeens voelde ik hoe mijn been een beetje omhoog ging en gleed er zonder blikken en blozen de pik van Mark in mijn kutje. Koen had mijn billen stevig vast en trok ze uit elkaar en zei, “wanneer is er een wissel?” Mark begon te lachen en zei, “ik zit er net in hoor.” 

Ik hijgde hees en zei toen, “je hoeft niet meer te wachten hoor, kom er maar lekker bij.” Dat liet Koen zich geen tweede keer zeggen en hij drukte direct zijn pik tegen mijn kontgaatje aan. Koen zijn pik gleed nu verbazingwekkend makkelijk naar binnen, wat zeer waarschijnlijk met de massageolie te maken had. Ik voelde wel opnieuw het brandende gevoel in mijn kontje maar dat ging eigenlijk direct weer over. 

Koen en Mark waren opnieuw de perfect neukmachine geworden en ik genoot er letterlijk dubbel en dwars van. De twee pikken gingen net als een tweecilinder in en uit mijn onderlichaam en ik voelde mij zo vreselijk hoerig dat ik in een soort trance kwam. Minutenlang kwam ik nagenoeg aan één stuk door achter elkaar klaar en dat was precies wat ik nodig had. 

Daarna lag ik compleet uitgevloerd tussen hun in en dat werd wel opgemerkt. Ik had geen zin meer om verder te neuken, ik was echt te moe, en vroeg of de jongens wilden stoppen. Zoals ik verwacht had stopten ze onmiddellijk en vroegen direct of ik misschien pijn had. Ik begon te glimlachen en vertelde dat ik alles behalve pijn had, maar door het dubbele geweld was ik een beetje verdoofd tussen mijn benen. Mark streelde mijn gezicht en Koen zei, “nou, ik ben niet verdoofd tussen mijn benen hoor.” 

Mark reageerde geïrriteerd en zei, “botte lul dat je er bent,” en ik zei, “hij heeft wel gelijk Mark! Jullie verdienen het ook om lekker klaar te komen en ik ga jullie daarbij een handje helpen.” 

Ik vroeg vervolgens aan Koen of hij zijn pik wilde gaan wassen omdat hij toch in mijn kontje had gezeten. Geen probleem natuurlijk en Koen liep gehoorzaam naar de badkamer. Ik speelde met Mark zijn grote pik en wachtte tot Koen terug kwam en trok ze allebei tegelijk af. Ik keek ze woest geil aan en vroeg of ze nog genoeg sperma in hun ballen hadden zitten om mijn tieten helemaal onder te spuiten. De ogen van zowel Koen als Mark puilden uit hun ogen en wat werd ik daar geil van zeg. Ik hitste ze nog meer op en zei toen, “of willen jullie mij samen, tegelijkertijd in mijn gezichtje spuiten? Dat lijkt mij wel super geil na zo’n dubbele beurt van jullie.” 

Ik liet de pikken los en ging uitdagend op mijn knieën op bed zitten. Ik duwde mijn tieten wat naar voren en streelde mezelf door mijn haren heen. De jongens trokken zich vlak voor mijn gezicht af en ik likte ondeugend met mijn tong langs mijn lippen. Enkele seconden later kreeg ik van twee kanten tegelijk warm sperma in mijn gezicht gespoten. De jongens kermden het uit van genot en ik deed, zoals een echte zaadslet dat altijd doet, mijn mond hoerig voor ze open. Het sperma droop aan alle kanten van mijn gezicht af en viel op mijn tieten. Ik smeerde het warme sperma ondeugend uit over mijn tieten, keek ze geil aan en zei, “ohh wauw jongens, wat veel zeg! Jullie waren toch al een keertje klaargekomen?” 

Koen grinnikte en zei dat het kwam omdat ik zo geil ben. Mark bevestigde hetzelfde en ik zoog de laatste  restjes van hun gevoelige eikels af. 

Daarna stond ik op, liep naar de badkamer en zag toen pas in de spiegel hoe erg het was. Ik moest lachen en stapte snel onder de douche. Na een uitgebreide schoonmaakbeurt onder de douche liep ik terug de kamer in waar Koen en Mark me hielpen met aankleden. Uiteraard werd ik tijdens het aankleden overal betast en vond 

 dat helemaal niet erg. 

Eenmaal aangekleed gingen we weer naar beneden en stelde ik voor om dit niet bij één keer te laten en daar waren ze het helemaal mee eens. Ik vroeg of ze vanavond zin hadden om met z’n viertjes te gaan eten en dat was prima. 

Terwijl ik terugliep naar het strand waar Merel was dacht ik nog aan het gesprek vlak voor ik ging winkelen. Ik dacht toen, ‘volgens mij heb ik nu twee super dekhengsten voor haar gevonden.” Toen ik aankwam zei ze, 

“waar heb je gezeten? Ik wilde je net bellen waar je zat.” 

 Ik grijnsde en zei, “ohhh, ik heb twee leuke jongens ontmoet.” 

 Merel begon te lachen en zei, “allemachtig, jij begint steeds vroeger met neuken zeg.” 

Ik ging naast haar zitten en vertelde het hele verhaal. Ik liet wel de hele specifieke details, van de dubbele penetratie, nog even achterwege en Merel werd zoals ik wel verwacht had steeds enthousiaster over Mark en 

Koen. Ze vroeg toen, “heb je een nummer van ze?” en ik zei, “nog beter, we gaan met z’n viertjes uit eten.” 

Tijdens het eten met z’n vieren kwamen er steeds meer details naar voren en ik zag de ogen van Merel steeds meer glunderen. Na bijna drie uur kletsen, blozen, glunderen en vooral ondeugende blikken werpen, vroegen de jongens of we mee wilden naar hun hotel. We hadden het tijdens eten over strippoker gehad en Merel had toen extreem (niet normaal) opgewonden gereageerd dat ze dat nooit gedaan had en dat zo graag wilde doen. Nu weet ik toevallig dat Merel helemaal niet kan pokeren, maar dat maakt verder niet uit. Mark had verteld dat op het dak van hun hotel een zwembad lag dat nu gesloten was. Ze wisten een manier om daar toch te komen via een achterdeurtje, en stelden voor om in het gesloten zwembad te strip pokeren. Onderweg kochten we nog wat extra drank, van die mini-flesjes, om de avond extra boost (dronken) te geven. 

In het hotel gingen we met de lift naar de bovenste etage en moesten we wachten op Koen die even later terugkwam en ons wenkte dat de kust veilig was. Eenmaal boven op het dak keken we onze ogen uit. Wat een prachtig zwembad was dit, vooral vergeleken met dat van ons, en Merel gaf een gilletje van opwinding. De jongens moesten lachen om haar en dat lachen werd alleen maar harder toen Merel zich uitkleedde (ze had niet veel aan hoor) en poedelnaakt het zwembad in dook. Ik twijfelde ook geen moment, trok ook mijn kleren uit en dook achter Merel aan. 

Daar omhelsden we elkaar en zei ik, “volgens mij hebben wij nu al verloren met pokeren.” Merel lag  helemaal in een deuk en we dansten rondjes in het water van vreugde. 

Toen vroeg ze, “blijf je bij me vanavond? Ik wil het ook met twee mannen proberen, maar wil dat jij erbij blijft  voor als ze dingen willen doen die ik niet wil doen, begrijp je?” 

 Ik knikte uiteraard instemmend en vroeg toen, “welke dingen wil je niet doen dan?” 

Merel keek me verbaasd aan en zei toen, “dat weet ik eigenlijk niet,” en opnieuw moesten we erg lachen om elkaar. We keken elkaar aan en zagen dat onze make-up enorm uitgelopen was door het zwemmen. 

Ik veegde de mascara van Merel uit en zei, ”allemachtig wat zie je er hoerig uit zo,” en moest opnieuw lachen. 

 Merel antwoordde, “nee, jij ziet er nog netjes uit! We lijken wel sletten.” 

Ik fronste mijn wenkbrauwen en zei, “dan wordt het tijd dat we ons gaan gedragen als sletjes,” nietwaar?” 

Als twee vampiers kwamen we uit het zwembad en liepen regelrecht op Mark en Koen af, die glimlachend naar ons hadden zitten kijken. Toen we voor ze stonden werden we van top tot 

teen bekeken en het was Merel die om de nek van Koen vloog en hem begon te zoenen. Ik trok de broek van Mark omlaag en haalde zijn stijve pik tevoorschijn en begon hem te pijpen. Toen Merel doorkreeg wat ik aan het doen was stopte ze met zoenen en deed ze hetzelfde. Merel en ik zaten op ons knieën op een luxe strandbedje (gelukkig met kussens) en Mark en Koen stonden staand voor ons en werden door ons gepijpt. Merel was niet te houden en pijpte echt als een bezetene en nam amper pauze om te ademen. Hierdoor had Koen al snel een pauze nodig en wisselden de mannen van plek. 

Merel werd steeds geiler en het werd hoog tijd voor hardere maatregelen. Koen en ik keken samen hoe Merel helemaal los ging op Mark zijn pik en zoiets hield hij nooit lang vol, geen enkele man. Ik bedacht een plannetje om Merel direct met twee mannen tegelijk te laten bezig zijn. Het was heel simpel, ik liet Koen op het bedje gaan zitten en liet hem zijn pik recht omhoog doen. Ik trok aan Merel haar arm en zei, “kijk eens wat ik voor je heb! Ga er maar gauw op zitten.” 

Merel keek naar Koen zijn pik die fier omhoog stond en bedacht zich geen seconde. Ze stapte over hem heen en liet de pik van Koen langzaam in haar kutje glijden. Ze kermde het uit en zei, “holy shit, wat lekker dik zeg.” 

We grinnikten allemaal en Koen trok haar naar zich toe en begon Merel flink hard te neuken. Als een varken dat geslacht moest worden gilde Merel het uit en ik zei tegen Mark, “stop jij je pik eens in haar mond, dan is ze even stil.” Mark gehoorzaamde gewillig en Merel vrat zijn pik bijna op, zo gretig was ze. Ik streelde iedereen waar ik maar bij kon en al snel moest er een wissel plaats vinden tussen Mark en Koen. 

Na het wisselen zat Merel op zijn hondjes en werd achterlangs geneukt door Mark. Koen lag onderuit gezakt op het bedje en liet zich woest pijpen door Merel. Hoewel ik zelf niet mee deed vond ik het wel super opwindend om te zien hoe mijn beste vriendin geneukt werd. Het spel was nog steeds veel te snel en te wild om de hele avond te neuken. Ik moest ingrijpen want anders dan zouden Mark en Koen te snel klaarkomen en was Merel alsnog niet klaargekomen, en stelde het volgende voor. 

Merel mocht weer op één van de twee jongens zijn pik gaan zitten met haar rug naar hem toe. Op die manier kon aan de voorkant snel gewisseld worden van pik en had de ander even een rustpauze. Merel vond het allemaal prima en lag even later met gespreide benen op Mark zijn schoot, uiteraard met zijn pik in haar kutje. Koen zat op zijn knieën erbij en wachtte netjes tot hij aan de beurt was, de perfecte neukmachine. Net als bij mij, eerder deze dag, werkte dit perfect en na een keer of vijf afwisselen kermde Merel het uit van genot. Merel kwam voor het eerst ‘echt’ klaar in haar leven en maakte daar geen geheim van. Koen en Mark neukten trots door en haar tweede orgasme kwam vrij snel er achteraan. 

Daarna was Merel helemaal uitgevloerd en zetten de heren hun zinnen op mij. Hun pikken waren nog knetterhard en zochten een nieuwe prooi. De jongens kwamen voor en achter me staan en ik voelde hun pikken tegen mijn onderlichaam aan duwen. Wat was ik een gemakkelijke, en vooral gewillige prooi voor ze zeg. Hun handen gleden over mijn hele lichaam en ik trilde van opwinding en ik werd langzaam naar het strandbedje geduwd. Ik moest op schoot bij Koen zitten en zijn pik gleed meteen mijn kutje in. Ook bij mij werd er vaak gewisseld en toen Mark aan de beurt was om te neuken voelde ik de pik van Koen tegen mijn kontgaatje aan drukken. Mijn kontgaatje werd weer opgerekt en het deed een stuk minder pijn dan vanmiddag, of lag dat aan de drank? Hoe dan ook, ik werd opnieuw door twee pikken tegelijk geneukt en wat voelde ik me opnieuw hoerig zeg. De jongens waren niet meer te houden en hun tweecilinder was weer flink op dreef. Het leek wel of hun pikken nog groter en harder werden en dat was ook zo. Enkele seconden later voelde ik, nagenoeg tegelijk, de twee pikken in me exploderen en werd ik tot het randje gevuld met sperma. 

De jongens kropen allebei van me af en besloten om te gaan zwemmen. Merel kwam bij me liggen en zei toen, 

 “kom, we gaan ook zwemmen.” 

We zwommen naar de jongens toe en zoenden intiem met elkaar. Na het zwemmen gingen we uitrusten op de luxe strandbedden en kwam Koen met cocktails aanzetten. Waar had hij die vandaan gehaald vroegen wij ons af. De jongens vertelden dat dit zwembad helemaal niet voor gasten was, maar een privézwembad, met dus een bar. Dat verklaarde wel een hoop want het was super luxe kan ik je zeggen. Maar hoe en waarom hadden de jongens dan toegang tot dit privézwembad? Ook hier was een logisch antwoord voor want hun oom was de eigenaar van dit hotel. Dus Mark en Koen waren broers dacht ik direct, dat had ik niet zien aankomen. Het werd steeds gekker deze vakantie. Merel vroeg aan de jongens of ze nu niet in de problemen kwamen omdat ze ons hier naar toe hebben genomen. Mark vertelde dat hun oom niet eens in het land was en ze mochten gewoon gebruik maken van zijn spullen, zolang ze er maar geen zooitje van maakten. 

Ik begon te grinniken en zei, “dus jullie zijn twee knappe broers die kunnen neuken als dekhengsten en ook nog eens schathemeltje rijk, wanneer gaan we trouwen?” 

Er werd gelachen en Koen zei toen, “halfbroers hoor, maar dat maakt niet uit.” We proostten de cocktailglazen tegen elkaar en proostten op de topvakantie die we nog tegemoet gingen. Na dit bijzondere gebeuren hebben we nog uren gekletst met elkaar in het zwembad en het werd al licht toen we uiteindelijk naar onze eigen hotelkamer gingen. Bij het afscheid hadden de jongens ons beloofd dat we de dag erna iets leuks gingen doen. 

Rond een uur of elf, de volgende ochtend, werden we ons bed uit getrommeld en hoefden we alleen maar onze bikini aan te trekken. De jongens hadden een dikke vette cabrio auto en wij mochten natuurlijk achterin zitten. Helaas was de rit niet zo heel lang, maar toen we over de steigers naar een enorme grote speedboot liepen waren we dat al lang weer vergeten. Met de wind in onze haren zaten we voor op de boot en genoten van de warmte van de zon. Tegen diezelfde warme zon moesten wij ons beschermen en dus was het insmeren geblazen. Merel en ik waren nu veel meer dan beste vriendinnen en we smeerden elkaar helemaal in. Tijdens het insmeren gingen onze bovenstukjes van de bikini uit en deden we ze niet meer aan. Onze tepels waren knetterhard en we wreven er heerlijk mee tegen elkaar aan. 

De jongens keken met een enorme glimlach naar onze insmeer show en genoten daar zichtbaar van. We hadden geen idee waar we naartoe gingen, maar dat kon ons niet schelen. Toen Merel en ik elkaar helemaal ingesmeerd hadden waren we bloedgeil geworden en wilden maar één ding, en dat was een lekkere pik tussen onze benen. We kropen weer als tijgerinnen over de boot naar de jongens toe en streelden hun gespierde lichamen. Al snel trokken we hun zwemkleding uit en pijpten we de heren terwijl ze de boot bestuurden, althans Mark. 

Na een paar minuutjes gingen we uitdagend voorover gebukt voor ze staan en werden onze broekjes snel uitgerukt. Een paar seconden later drongen de dikke pikken van de jongens in onze kletsnatte kutjes en was het genieten geblazen. Het was vroeger dat gisteren dat ik een pik in mijn kutje had zitten, nog net geen twaalf uur, en ik moest hierom grijnzen en zei tegen Merel, “ik begin steeds vroeger op de dag te neuken hihi.” Merel zei toen, “ik wil zo wel de hele dag door neuken hoor.” 

Mark had de boot stop gezet en we dreven ergens midden in de zee waar echt niemand te zien was. Merel en ik werden om de beurt door de jongens geneukt. Ik stelde toen voor om voorop het schip te gaan staan en dan net als in de film de Titanic de ‘top of the world’ scene na te spelen, maar dan wel met een pik achterlangs in mijn kutje. Iedereen vond het een geweldig idee en gelukkig was de boot aan de voorkant breed genoeg om samen naast elkaar te staan. Merel en ik stonden voorop de boot met onze handen wijd uit elkaar en gilden, 

“top of the world.” 

De jongens stonden net als in de film, vlak achter ons en neukten ons heerlijk achterlangs en pakten onze  tieten lekker vast. Dit mocht van mij eeuwenlang duren. 

Het duurde natuurlijk geen eeuwen maar lang genoeg om zelf lekker klaar te komen. Toen de jongens toe waren aan hun orgasme zijn we omgedraaid en hebben we ons hoerig laten onderspuiten. Merel en ik keken elkaar daarna aan, moesten erg lachen om hoe we eruit zagen en dachten hetzelfde. We klommen tegelijk over de reling en doken zo de zee in. Het was een zeer welkome verkoeling want onze huid stond echt in de fik van de zon (inwendig stonden we ook in de fik hoor). Koen dook ons achterna maar Mark liep naar de achterkant van de boot en klapte een trap uit waardoor je gemakkelijk weer in de boot kon klimmen, daar hadden wij niet aan gedacht natuurlijk. Daarna dook Mark ook het water in en stoeiden we heerlijk met elkaar. 

Na het zwemmen gingen wij weer zonnen op het dek en waren de jongens in de boot eten voor ons klaarmaken. Merel begon toen te vertellen dat ze gisteren gezien had dat ik door beide heren in beide gaatjes was geneukt. Ze wilde weten hoe het voelde en vooral hoe en wanneer ik hiermee was begonnen. Ik vertelde in volle glorie het complete verhaal. Dus ook van het grapje over de droge of natte kut en natuurlijk de liters massageolie wat alles lekker soepel maakte. Ik zag in Merel haar ogen dat ze het ook wel wilde proberen maar er was ook nog twijfel. Ik vertelde vervolgens dat het nooit mijn bedoeling was geweest (van tevoren) om met twee van die reuze pikken tegelijk te neuken. De jongens waren zo perfect op elkaar afgestemd dat je in een soort klaarkom trance kwam. 

Ik zag Merel helemaal wegdromen en even daarna stonden de jongens met een schaal vol met vers fruit voor ons. We aten er allemaal gretig van en Merel was baldadiger dan ooit. Ze liet overvloedig veel fruitsap over haar lichaam lekken en dat moest opgelikt worden door Koen. Merel kreeg er maar niet genoeg van en Mark 

 moest er ook aan te pas komen. 

Ik keek met veel plezier naar dit gebeuren en zag dat er in de schaal nog een banaan lag. Ik pakte hem en zei toen tegen de jongens, “wie van jullie heeft er weleens een banaan uit een kutje gegeten?” 

Er werd hard gelachen om mijn grapje en Merel greep snel de banaan uit mijn handen. Ze 

pelde hem half open en stopte de andere helft in haar kutje. De jongens moesten enorm lachen en namen om de beurt een hapje van de banaan. Toen de banaan op was zei Koen, “volgens mij heb ik ook nog 

 komkommers bij me.” 

Opnieuw lagen we helemaal in een deuk en twee minuten later lagen zowel Merel als ik met een komkommer tussen onze benen. Hoewel de komkommers groot en vooral in het begin koud waren, gleden ze gemakkelijk naar binnen. De mannen lieten ons minuten later heerlijk klaarkomen met behulp van de komkommers. Daarna hebben we ze gewoon opgegeten (wel schilletje eraf gehaald). 

Hoewel er een wc aan boord was plasten we gewoon in de zee tijdens het zwemmen en ik kan je vertellen, dat voelt zo fijn. De rest van de middag verliep vrij rustig en we zonden en zwommen om de beurt. Toen ik op een gegeven moment Mark alleen sprak vertelde ik over Merel en haar stiekeme verlangen om in haar kontje geneukt te worden. Zijn ogen werden groot want ze hadden daar de hele middag al over zitten fantaseren. Ik stelde voor om veel massageolie te gebruiken en ik zou haar een beetje afleiden door aan mijn kutje te laten likken. Mark kon zijn geluk niet op en zei dat wij de allergeilste meiden waren die ze ooit ontmoet hadden. Kan wel kloppen nietwaar? 

Ik was terug gegaan naar Merel en was zogenaamd bij haar gezicht gaan zitten met mijn kutje. Ik streelde haar zachtjes wakker en toen ze haar ogen open deed zag ze mijn schaamlippen. Ze begon te lachen en likte er direct aan. Ik bleef haar haren strelen en kreunde zachtjes toen ze mijn klitje verwende. Ik zag de jongens aankomen met flessen met olie en Koen zei, “zo hé! Hier is het gezellig zeg!” 

Merel stopte met likken en keek de jongens lachend aan toen ze zag wat ze in hun handen hadden. Een minuutje later streelden de grote handen van de jongens het super gladde lichaam van Merel en kronkelde ze als een aal. Ik pakte Merel haar hoofd weer vast en zei, “likken jij!” en ze moest erg lachen. Het plannetje 

 werkte perfect! 

De jongens gingen helemaal los op Merel en ze stopten in al haar gaatjes hun glibberige vingers. Merel haar kontje ging steeds gewilliger omhoog en verlangde naar meer, veel meer. Merel werd niet alleen gevingerd maar ook gelikt en dat maakte haar compleet gek. Het was Mark die de stoute schoenen aantrok (hij had helemaal geen schoenen aan hoor hi hi) en zijn pik in het half openstaande kontgaatje drukte. Toen dit gebeurde stopte ze met mijn kutje likken en begon te kreunen als een wild varken. Ik zag Mark kwijlen bij het zien hoe hij Merel in haar glibberige kontje neukte. Mark had graag nog een tijdje zo door willen gaan maar het was de hoogste tijd voor Koen. Toen er gewisseld was werd Merel helemaal gek en hijgde, “oohhhh shit, wat doen jullie toch met mij?” Koen had het een stuk makkelijker dan Mark want haar kontgaatje was al lekker opgerekt voor hem. Hij ging dan ook een stuk ruiger tekeer en dat was precies wat Merel nodig had. Koen trok Merel aan haar haren achterover om haar vervolgens te zoenen. 

Deze ruige aanpak beviel Merel wel en ik was stiekem wel jaloers maar ik gunde het haar wel. Koen en Merel gingen minutenlang helemaal los op elkaar en Merel hijgde heftig en ik hoorde haar zeggen, “niet meer 

 stoppen! Ik kommmm, ahhhh.” Zo mooi om te zien. 

Mark was naast Merel gaan liggen en rolde haar op zijn schoot. Terwijl dit gebeurde lag Merel nog hevig na te hijgen van haar orgasme en Mark streelde haar hele glibberige lichaam. Toen Mark zijn pik zonder begeleiding in haar lichaam liet glibberde, begon Merel weer waanzinnig hees te kreunen. Het was een prachtig schouwspel en Koen was niet meer te houden. Hij ging erbij zitten, pakte de benen van Merel vast en duwde ze wijd uit elkaar. Merel keek Koen hoerig aan en vroeg, “hmmm, wat ga je met mij doen? En Koen zei, “we neuken je helemaal gek!” 

Koen had gelijk, Merel werd helemaal suf geneukt aan twee kanten tegelijk en kwam in dezelfde trance te zitten waar ik gisteren in zat. Ik zoende met de jongens en vroeg of ze nog wat over lieten voor mij. Merel werd vervolgens als een oud stuk vuil met rust gelaten (ze zat toch in haar trance) en ik was hun nieuwe lustobject. Ik was natuurlijk niet ingesmeerd met olie maar de jongens hun lichamen en vooral hun pikken waren glad genoeg om bij mij naar binnen te komen. 

Ik werd al staande ingesloten door Koen en Mark en werd, zoals ze dat noemen, gesandwiched. Ik werd helemaal gek van hun grote spierballen en klemde mijn benen om Mark heen die voor me stond. De jongens begrepen heel goed wat ik wilde en ze pletten mij nog harder tussen hun in. Hun pikken gingen weer als een naaimachine in en uit mijn beide gaatjes en wat werd ik daar geil van. 

Merel kwam langzaam weer bij haar positieven en zag dat de jongens met mij bezig waren. Ze kwam ons vergezellen en streelde en zoende met iedereen. Koen ging opeens uit mijn kontgaatje en stopte hem vervolgens bij Merel er weer in, de orgie was compleet. De jongens waren helemaal in hun sas en wij werden uitgebreid in alle gaatjes geneukt. Aan het eind van de orgie hebben wij voor de verandering ons uitgebreid in ons gezicht laten spuiten (en 

 daarna weer in zee gedoken uiteraard). 

De rest van de vakantie was op seksgebied hetzelfde, maar we zijn niet elke dag wezen varen. De jongens namen ons mee met de leukste activiteiten (fietsen, buggy tour, duiken etc.). Het eind van de vakantie was dan ook zwaar. We gingen de jongens ontzettend missen en ook de seks. Gelukkig hadden de jongens hun toekomstplannen duidelijk uitgestippeld en wij zouden daar zomaar een onderdeel van kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *