Suus

Ik ken Suzanne al jaren, al wist ik nooit haar naam. Ik had het kunnen weten, want haar naam was altijd duidelijk zichtbaar op haar naamplaatje. Ik kijk daar eigenlijk nooit op want het lijkt dan net alsof ik naar iemands borsten sta te staren. Suzanne, of Suus zoals je graag zelf wil, werkt al ruim vijfentwintig jaar in de buurtsuper waar ik ook kom. Ze heeft onze kinderen groot zien worden, is altijd goedlachs en in voor een 

 praatje. 

De eerste keer dat ik haar niet in haar alles verhullende uniform zag was in bikini. Op vakantie met mijn vrouw ergens aan de Franse kust kwam ik haar tegen. We reden naar de aan ons toegewezen campingplek om aldaar ons tentje op te zetten. De tent naast ons lag er verlaten bij. Die zullen wel heerlijk naar het strand zijn. 

Aan de waslijn hing het wasgoed te drogen. Nou ben ik niet zo’n man die aan slipjes van andere vrouwen loopt te snuiven alhoewel ik de geur van een nat geil kutje wel zeker kan waarderen, maar de minuscule stringetjes waren ondanks de geringe afmetingen niet te missen. Mijn vrouw is eerder een type van degelijkheid, waar overigens niets mis mee is, maar ik heb een string altijd een heel sexy stukje textiel gevonden. Het maakte mij wel heel nieuwsgierig naar de eigenares. 

Groot was dan ook de verbazing dat het Suus was die daar aan kwam lopen. Verbazing dat het toch weer zo bleek te zijn dat je Nederlanders tegenkomt in het buitenland, maar ook dat Suus zulke stringetjes droeg. Eigenlijk een rare gedachte, want stringetjes zijn tegenwoordig niet voorbehouden aan één type vrouw. Maar toch, ik had het niet verwacht. Alhoewel ik Suus nog nooit eerder heb gezien in bikini zag je dat ook bij haar de jaren gingen tellen. We waren beide in de vijftig. 

Suus was mager te noemen, maar wel met een klein buikje. Ze had amper borstjes maar, zo later bleek, super gevoelig. Ze was lang voor een vrouw en niet echt knap te noemen. Scheve neus en een beetje ‘n vlekkerig gezicht. Echter dergelijke details vielen mij al lang niet meer op, omdat ik haar al zo lang kende. En eerlijk, ik 

 ben nou ook niet echt een fotomodel. 

Haar man bleek voor een paar dagen weer thuis te zijn, iets met de hond of zo. Dus ze had even alle rust. Na een kort praatje gingen wij verder de tent inruimen en nestelde zij zich voor de tent met een wit wijntje en een boek. Ik kon het niet nalaten af en toe haar kant op te gluren. Haar bikinibroekje zat strak om haar billen en kutje. Het trok zelfs een beetje in haar kutspleetje. Kijkend van haar en naar de strings leverde me een flink harde lul op. Wat ik niet door had was dat ze had gezien hoe ik haar bekeek en mijn ogen ook regelmatig naar de waslijn afdwaalden. 

Toen mijn vrouw even later weg was voor een boodschapje ging Suus bijna demonstratief de waslijn leeghalen. Ze voelde aan het stringetje en zei, “zo, die is weer droog.” Ze keek mij daarbij schalks aan en 

 voegde eraan toe dat die vanmorgen nog kletsnat was. 

“Zo,” zei ik, “jij bent dan vroeg aan het wassen.” “Mm,” zei  ze, “wie zegt dat hij nat was van de was.” 

Mijn lul stond gelijk weer keihard overeind. Ze zag mijn harde paal en wreef zelf even over haar kutje. 

 “Hoe lang blijft ze weg?” 

 “Lang genoeg,” zei ik. 

Ik liep op haar af en duwde haar de tent in, pakte haar bij haar de kont en trok haar tegen mijn harde lul aan. Een goedkeurende kreun gevold door een heerlijke tongzoen. Handen waren overal. Kledingstukken vlogen in het rond. Ik kneedde haar kleine tietjes terwijl zij aan mijn harde pik begon te trekken. Ik nam haar tepels tussen duim en wijsvinger en trok er even gemeen aan. 

 “Mmm ja, heerlijk voelt dat,” kreunde ze. 

Ik nam daarna een voor een de tepels in mijn mond en sabbelde erop. Heerlijk om die harde knopjes in mijn mond te zuigen. Mijn hand gleed naar haar kutje. Ik nam haar kutlipjes tussen mijn vingers en begon ze zachtjes te masseren en te kneden. Heerlijk zoals dat warm nat kutvlees tussen mijn vingers doorrolde. 

Ik duwde haar op de rug en kwam tussen haar dijen te zitten. Gewillig spreidde ze haar benen en zag me naar  haar kutje kijken.  “Bef me,” zei ze. “Lik die kut diep, laat me klaarkomen op je tong,” kreunde ze hees. 

Ik liet me dat geen twee keer zeggen en dook op haar kut af. Heerlijk toch om die kutlipjes te likken. Ik trok haar lippen ver uit elkaar en sabbelde vervolgens op haar kleine clitje. Goedkeurend gegrom deed me gulzig verder gaan. Door mijn tong wisselend aan te spannen en weer te ontspannen wist ik ieder rimpel kiertje en gleufje van haar kut te bereiken en te bewerken. 

Haar heupen kronkelden heftig onder mij en ze begon al hijgend met haar kut tegen mijn gezicht aan te rijden. Langs haar buik naar boven kijkend zag ik hoe zij zelf aan haar tepels trok. Het deed mij zelfs pijn om te zien hoe hardhandig, maar o zo geil, ze dat deed. Terwijl ik haar kut bleef likken liet ik twee vingers diep in haar kut glijden. Ook nu weer werd het ontvangen met een diepe kreun. Plagerig vingerde ik haar zachtjes, en blies tegen haar clitje aan. 

 “Ow toe,” smeekte ze, “laat me komen.” 

“Kijk me aan,” zei ik. Ik keek, met mijn tong strak tegen haar clitje, diep in haar ogen, en duwde mijn vingers weer diep in haar kut. Steeds harder en dieper neukte ik haar met mijn vingers. Ik bleef haar diep in de ogen aankijken terwijl ik mijn tempo versnelde. Vingeren ging over in raggen. Het slijm kwam in hoog tempo uit haar kut gestroomd. Haar kut beukend tegen mijn vingers aan. 

Dan volledige verkramping. Ik zag haar ogen wegdraaien om vervolgens met een langgerekte kreun klaar te komen. Schokkend kwam ze klaar, daarbij haar tepels tot het maximum uit rekkend. De verkramping ging over in wild schudden met haar heupen. Ze was maar met moeite op haar plaats te houden. Om vervolgens weer doodstil en hijgend op haar bed te liggen. 

 “O mijn god,” zei ze, “zo ben ik nog nooit gebeft.” 

Hijgend kwam ze bij. Ik liet mijn vingers uit haar kutje glijden en streelde mijn in kutsap gedoopte vingers over  haar mond. 

“Oef,” giechelde ze, “wie had dat vanmorgen verwacht.” 

 “Wow,” zucht Suus, “hoe kan ik jou bedanken voor deze spetterende befbeurt.” 

Ik keek haar grinnikend aan, pakte mijn lul in de hand en begon me traag af te trekken. Ze keek hoe mijn  voorhuid al soppend over mijn dikke paarse natte eikel gleed. 

“Wat zou je ervan zeggen als jij die pik van mij eens lekker in je mond nam?” “Ow,” zegt ze, “niet meer?” 

“Mwa, je hebt nog wel meer gaatjes toch? maar ik begin graag bij deze,” ondertussen met mijn lul wijzend op haar mondje. Op haar knieën kruipend kwam ze naar me toe, pakte mijn harde lul van mij over en begon ook eerst traag aan mijn lul te trekken. Mmm. Met haar lippend om de mond likkend, keek ze geil toe hoe het piksap uit mijn pisgaatje druppelde. Met het puntje van haar tong likte ze de eerste druppels geil op. Daarbij haar tong ook in mijn pisgaatje duwend. Met geile zaadvragende ogen keek ze mij daarbij aan. 

Ze liet haar tong langs mijn pik glijden tot aan de stam van mijn pik. Ze nam mijn kloten in de hand en leek ze  te wegen. “Mm, lekker zaad voor mij.” Ze zoog even lekker mijn ballen een voor een in haar mond, om zich dan toch maar weer op mijn pik te werpen. Ik voelde haar hete adem dampend op mijn pik. Dan die zalige natte warmte 

 van haar mond. 

Eerst zachtjes zuigen. Tong langs het randje van mijn eikel laten glibberen. Om dan weer een paar flinke halen met haar hand te geven. Toen begon het echte pijpwerk. Met diepe halen begon ze aan mijn pik te zuigen. Strak zuigend, gulzig slikkend en likkend aan mijn pik. Ik kan altijd intens genieten van het soppend geluid van een heerlijk pijpmondje. Aan dat geile geslurp kan je merken of iemand echt geniet. Nou en genieten deed Suus (en ik). Met hoog tempo ging haar koppie op en neer om elke keer die pik zo diep mogelijk te krijgen. Af en toen hield ze stil om die pik in haar keel te voelen kloppen. Een ding wist ik zeker, dat zaad van mij spuit ik straks lekker in haar mondje. 

Ik pakte haar bij de haren beet en begon het pijptempo over te nemen. De rollen werden omgedraaid. Ik werd niet meer gepijpt maar ik neukte haar mondje. Alsof ik een strak kutje neukte beukte ik in op haar mondje. Ik zag de goedkeuring in haar ogen. Gewillig liet ze zich nemen. Enthousiast hielp ze zelfs mee door mij bij mijn billen te pakken en mee te bewegen met het tempo. Het kwijl liep uit haar mond en drupte op haar harde tepels. Met een hand 

drukte ik haar hoofd strak op mijn lul terwijl ik met mijn andere hand naar haar speentjes graaide. Heerlijk 

 knijpend, draaiend en trekkend aan die harde knoppen.  Heel even begon ze te hoesten en ik gaf haar even lucht. 

“Pff,” zei ze, “lekker. Hier hou ik van. Mijn man is veel te lief en durft dit niet.” “Nou, ik wel en wat mij betreft genoeg geluld haha.” En hup duwde ik mijn pik er weer lekker in. Met twee handen pakte ik haar weer bij haar hoofd en begon mijn pik weer lekker in haar mond te pompen. He sperma kookte in mijn kloten en ik wist dat het niet lang meer zou duren voordat ik haar flink onder ging spuiten. Elke keer dat ik mijn pik tot aan mijn ballen in haar mond pompte voelde ik haar tong langs mijn ballen glibberen. Mijn enthousiast neuken ging over in wild beuken. 

Met een diep gegrom vanuit mijn keel kondigde ik mijn spermaexplosie aan. Met haar mond strak om mijn pik begon ik te spuiten. Wat is dat toch een geil gevoel om van diep binnenuit dat sperma uit je kloten te spuiten. Straal voor straal, schokkend alles in haar mondje stromend. Te veel, want vanuit haar mondhoeken kwam het sperma naar buiten gesijpeld. Toen ik uitgeraasd was haalde ik langzaam mijn met speeksel en sperma besmeurde pik uit haar mond. 

 Geil lachend keek ze me met open mond aan. Heerlijk om haar tong te zien drijven in mijn  sperma. Ik bedacht me niet en nam haar vol op de mond. Onze tongen al spermaworstelend  om elkaar heen te draaien. 

“Zo dat was één gaatje,” zei ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *