Sultan

Kort nadat ik Fietje heb leren kennen en wij onze liefde voor elkaar hebben uitgesproken, zijn we naar Portugal verhuisd. In het Noorden van dit prachtige land had ik al een huis dat door mijn oom werd beheerd en verhuurd. Echter na de dood van mijn Portugese oma en opa gaf mijn oom te kennen dat het teveel voor hem werd om voor alle bezittingen te zorgen. Ik hoefde er niet zo lang over na te denken en ben toen samen met heerlijke Fietje naar het Zuiden vertrokken. 

Kort daarna overleed mijn oom en werd ik de eigenaar van een aantal stukjes land, twee boerderijtjes en het tot landhuis omgebouwde huis dat ik van mijn vader had geërfd. Samen met Fietje woon ik in het landhuis bovenop een berg op zo’n zeshonderd meter hoogte. Achter en boven ons huis ligt de boerderij van mijn oom en naast ons, een stukje lager de boerderij van mijn grootouders. Daar waar ik in het verleden het boerderijhuis verhuurde aan toeristen ben ik nu aan de slag gegaan met de boerderijen om deze tot appartementen om te bouwen en ze in de zomermaanden te verhuren. Maar zoals dat zo gaat, je kunt niet alles van tevoren plannen. 

Maar daar kom ik zo aan toe. Fietje en ik genieten intens van ons leven hier in de bergen en de natuur om ons heen. De drie woningen vormen met nog een paar leegstaande huizen op zich een gehuchtje en het dichtstbijzijnde dorp ligt op zo’n tien minuten met de auto van ons vandaan. Bij het huis hoort uiteraard een zwembad en de tuinen bevinden zich op twee levels. Een tuin opzij van het huis, een aan de andere kant en deels erachter en een tuin boven die zich op dezelfde hoogte bevindt als de zolder. 

Fietje en ik vinden het heerlijk om hier te wonen en heel veel naakt te zijn. Bijna overal kunnen we naakt lopen zonder dat we te zien zijn; maar onze favoriete plek is toch in de tuin bij het zwembad. En ook al zijn we al een paar jaar bij elkaar, we worden nog steeds geil van elkaar en ik kan ontroerd raken van de schoonheid van haar kut en de onschuldig-geile uitstraling van mijn liefste. 

Jacqueline is in Nederland gebleven en is een tijdje samen met Jos geweest. Jammer genoeg heeft dit niet gewerkt. Jos had dan wel een mooie lul en wilde ook graag experimenteren maar hij was niet eerlijk naar Jacq en naar ons. Nu komt zij zeker elke twee maanden een week bij ons logeren. In de weken dat we compleet zijn hebben we heerlijke seks met elkaar, met ons drietjes of met ons tweetjes, of de stiefzusjes met elkaar. Het maakt niet uit en het is heerlijk zo. 

Net toen ik de plannen klaar had om de boven- boerderij om te gaan bouwen naar meerdere appartementen werd mij gevraagd of ik het hele gebouw voor een jaar of twee wilde verhuren aan een Portugese ambtenaar die in dienst is van de EU. Nou de prijs was heel erg goed en het scheelde mij voorlopig tijd zodat ik met de 

 andere boerderij aan de slag kon gaan. 

Op de dag dat de nieuwe buren erin zouden trekken zou Jacqueline ook weer bij ons komen. Dus hadden we afgesproken dat ik Jacq zou ophalen van het vliegveld en Fietje de nieuwe buren zou verwelkomen. 

Jacq zag er prachtig en stralend uit toen ze uit de aankomsthal naar buiten liep. Mijn hart maakte een sprongetje en met een grote grijns omhelsde ze me. Ze drukte haar borsten stevig tegen me aan en pakte 

 daarna mijn billen vast. 

“Ik kan niet wachten totdat je die pik weer in me schuift. De laatste die ik in me heb gehad is zes weken  geleden.” 

 Ik moet haar stom hebben aangekeken want ze proestte het uit. 

“Kijk nou niet zo raar. Het is er gewoon niet van gekomen. Nadat jij en Fietje weer weg zijn gegaan had ik er even geen behoefte meer aan en daarna geen tijd meer. En het heeft ook wel wat om even aan onthouding te 

 doen.” 

 Ze keek me met haar grote bruine ogen aan. “Maar nu heeft het lang genoeg geduurd.”  Tijdens de rit van Porto richting het Noordoosten keek Jacq een beetje afwezig naar buiten. 

Haar hand lag op mijn kruis en soms kneep ze zachtjes in mijn pik. Haar voeten steunden 

 tegen het dashboard. 

 “Als je nou een rok had aangehad….” merkte ik op. Jacq schonk me een stralende glimlach en  pakte mijn hand. 

 “Staat ie op cruise control?” 

Ik knikte en liet haar mijn hand naar haar borst leiden. Omdat Jacq van stevig houdt greep ik haar met mijn  volle hand en kneedde haar rechtertiet. 

 Ze zuchtte, “dit mis ik zo in Nederland. Jou, Fietje en samen lekker geilen.” 

Ze slikte even. Haar ogen waren vochtig geworden. Ze draaide haar hoofd opzij en keek mijn richting op. “Verdomme Siem, ik mis jullie steeds meer. Ik vind het niet leuk zo zonder jullie.” 

Ze had haar handen in haar schoot gelegd en staarde voor zich uit. Fietje en ik hadden het er al over gehad en wilden haar tijdens haar verblijf vragen of ze ook bij ons wilde komen wonen. 

“Weet je Jacq? Wij wilden het je deze week vragen maar ik doe het maar hier en nu; wil je alsjeblieft bij ons komen wonen? Wij missen jou ook steeds meer en elke keer als wij je naar het vliegveld hebben gebracht, zijn we een paar dagen van slag. Je hoeft niet meteen te antwoorden, maar denk er over na. Alsjeblieft?” 

Prachtige Fietje ligt in haar groene bikinietje op het gras achter de buitenkeuken. Ze is alleen maar zichtbaar vanuit de slaapkamer. Ik weet dat ze op me wacht. Haar topje zal ze snel afdoen. Ik heb haar al eens gevraagd waarom ze überhaupt een topje aantrok. Ze had me glimlachend aangekeken en geantwoord dat ze dit deed omdat ze wist dat ik naar haar zou kijken met die hunkering in mijn ogen; wachtend op het moment dat ze haar tietjes zou ontbloten. Natuurlijk heeft ze gelijk wat die hunkering betreft. Ik vind alles mooi aan haar en kan ontroerd raken door haar ongedwongen seksualiteit. Zij oordeelt niet en alles is bespreekbaar. Jacq ligt nu boven even te rusten. Ik loop naar buiten om de veranda met de buitenkeuken heen. Fietje hoort me natuurlijk al aankomen en ligt met een grote grijns op haar rug. In de korte tijd dat ik om het gebouwtje heen ben gelopen heeft ze haar topje uitgetrokken. Haar stevige tietjes steken ferm omhoog. Ik slaak een zogenaamd gefrustreerde zucht, “kon je niet eventjes wachten tot ik er was, klein krengetje?” Fietje steunt op haar onderarmen en kijkt me semi-verbaasd aan. 

 “Waarom zou ik wachten? Ik wil dat mijn tietjes lekker bruin zijn. Dat weet je toch?” 

Ze bijt op haar onderlip. Door de warmte van de zon zweet ze een beetje en een paar rode krullen plakken aan  de zijkant van haar hoofd. 

“Ik wil helemaal streeploos bruin zijn voor jou,” zegt ze. Met haar duim duwt ze de zijkant van haar broekje een beetje omlaag. “Zie je? Geen strepen.” Ze kijkt me uitdagend aan. “Hoe streeploos ben jij eigenlijk?” Hoewel ik ook veel naakt zon ben ik zeker niet overal egaal bruin. Het onderhouden en verbouwen van de andere woningen kun je nu eenmaal niet in je blootje doen. 

Ik knik. “Jij wint, maar ik zie het liefst nog meer van je. Maar dat weet je wel.” Fietje knikt en wrijft met haar rechterhand over haar venusheuvel. “Je kijkt graag naar mijn kutje hè? Mijn kale en verlangende kutje dat net 

 zo bruin is als de rest van mijn lichaam.” 

Als Fietje zo praat is het voor mij onmogelijk om geen stijve te krijgen en wil ik haar het liefst meteen bespringen en haar hard en diep neuken. Maar vandaag voel ik dat ze meer in petto heeft. Ze haakt met haar vingers achter de stof die haar kruis bedekt en trekt deze opzij. Ze kijkt me aan, “blijf kijken,” fluistert ze. Ze trekt haar knieën op en plaatst haar voeten vlakbij haar billen. Haar knieën laat ze naar buiten vallen waardoor haar kut in volle glorie zichtbaar is. Mijn pik staat pijnlijk bekneld in mijn broek en het wordt nog oncomfortabeler als Fietje met haar andere hand haar lipjes spreidt en haar heupen omhoog drukt. 

“Kijk,” zucht ze nog een keer als een helder straaltje plas uit haar kutje op het gras spettert. Ze kijkt me aan terwijl ze haar plas naar buiten perst. Ik krijg een droge mond van geilheid en wil graag mijn pik tevoorschijn halen maar besluit te wachten tot de laatste druppel uit haar kutje drupt. 

Net voor ik mijn broek wil laten zakken, slaat Jacq haar armen van achteren om mij heen. Ik was zo op het schouwspel voor me gefocust dat ik haar niet aan heb horen komen. “Ik kan jullie ook niet alleen laten, hè?” 

 lacht ze. 

 Fietje lacht, “je kent me toch?” 

Jacqueline knikt bevestigend. “Ik dacht dat dit iets tussen jou en mij was maar zo te voelen is Siem ook niet  ongevoelig voor jouw sproeiertje.” 

Jacqs handen zijn omlaag gegleden en kneden mijn stijve pik door de spijkerstof heen. “Je weet dat we je graag zien plassen Siem. Kun je je best voor ons doen?” vraagt Jacq als ze mijn broek open maakt en omlaag trekt. Mijn stijve zwans zwiept naar voren en mijn zak staat pijnlijk strak gespannen. Jacqs koele hand omsluit mijn scrotum en ze kust mijn schouder. Ze 

kreunt, “verdomme wat heb ik dit gemist,” en zakt door haar knieën. Ze hurkt achter me en kust mijn billen. Met haar hand heeft ze mijn pik gepakt en begint er snel aan te sjorren. Haar kusjes worden beetjes en haar kreunen zuchten. “Verdorie, ik had tot vanavond willen wachten,” zucht ze en likt met haar tong over mijn 

 bilspleet. 

Fietje is ondertussen opgestaan en heeft haar broekje ergens aan de kant gesmeten. Ze gaat voor mij op haar knieën zitten en sluit haar hand om die van Jacq zodat ze mijn eikel in haar mond kan nemen. Haar lippen voelen heet en nat om mijn eikel terwijl Jacq enkel nog met duim en wijsvinger mijn stijve masseert. Ik reik naar achteren en duw Jacq’s hoofd tegen mijn billen en buig iets naar voren zodat ze met haar tong mijn ballen van achteren kan likken. Al snel heeft ze de weg gevonden en likt ze de hele weg van mijn ballen naar mijn anus en terug. Als ik ‘geil’ moest graderen dan is dit een vijftien op een schaal van tien. Ik kijk omlaag en kijk in Fietjes ogen. Haar hoofd beweegt van voren naar achteren zodat ze mijn erectie dadelijk helemaal in haar mond kan laten verdwijnen. De ervaring leert dat als ze me eenmaal achter in haar mond heeft en ze mijn eikel in haar keel slikt ik het nog ongeveer tien tellen uithoud voor ik spuit. Maar vandaag wil ik dit nog niet. Ik leg mijn hand op Fietjes voorhoofd en houd haar tegen. Ik zie begrip in haar ogen. Ze laat mijn stijve uit haar mond floepen en gaat op haar rug onder me liggen. Ze manoeuvreert haar hoofd tussen mijn benen en slaat haar armen om mijn billen zodat Jacq niet verder kan met waar ze mee bezig was. “Mijn beurt, zusje van me. Ga jij maar eerst je kleren eens uittrekken.” 

Het voelt niet prettig dat Jacq’s tong uit mijn bilspleet verdwijnt maar gelukkig neemt Fietje het snel over. Haar ervaren tongetje draait rondjes rond mijn kringspier en haar duimen drukken op het speciale plekje achter mijn ballen. Langzaam laat ik me door mijn knieën zakken zodat Fietje er beter bij kan. Daarnaast heeft het ’t voordeel dat ik mij over haar heerlijke kut kan buigen. 

Zacht bijt ik in haar velletje op de aanzet van haar venusheuvel. Ik kan hier werkelijk uren mee bezig zijn om zo langzaam mogelijk naar haar klitje en daarna naar haar kutje toe te werken. Fietje knort en gromt als ze afwisselend mijn ballen in haar mond neemt en dan weer met haar natte tong door mijn bilspleet slobbert. Uit mijn ooghoeken zie ik Jacquelines jurkje, hipster en bh op het gras vallen terwijl Fietje aan mijn paal pompt. Ik plaats mijn mond op de bovenkant van Fietjes kut en zuig haar gezwollen klithoed en klitje naar binnen. Ik voel hoe de lucht langs mijn ballen stroomt als Fietje verrast diep inademt. Ze geeft een pets op mijn bil als ze achterover valt, overvallen door het gevoel dat het vacuüm op haar klit geeft. 

Terwijl ik met mijn tong tegen haar harde knopje tik en steeds weer met mijn mond vacuüm trek, trek ik met mijn beide handen haar gulzige kutje open. Ze is nat, rood en sappig. Ik kijk omhoog naar Jacqueline die op een metertje of twee staat toe te kijken. Haar voeten heeft ze iets opzij geplaatst. Haar rechterhand omvat haar borst en met haar linker wrijft ze door haar spleet. Ik druk van beide handen de wijs- en middelvingers bij mijn geliefde naar binnen. Ze is zó nat dat ik het gevoel heb alsof ze naar binnen worden gezogen. Fietje wrijft met haar wijsvinger door mijn bilspleet en verdeelt haar speeksel over mijn anus en mijn ballen. Het voelt heerlijk om mijn vingers in haar pulserende hitte te bewegen. Ik kijk naar Jacq en zie het diepe verlangen in haar ogen. 

“Kom,” is het enige dat ik zeg. Jacq zakt door haar knieën en buigt naar voren. Ze drukt Fietjes benen verder naar buiten om er beter bij te kunnen. Ze legt haar handen op Fietjes dijen en schuift op haar buik naar voren zodat haar mond op de pruim van haar stiefzusje kan zetten. Fietje schokt als Jacq met haar tong in Fietjes gaatje dringt. Ze kreunt en slaat haar arm voor haar ogen. Met de andere streelt ze de zijkant van mijn bil. 

Ik sta op en ga achter Jacq staan. Mijn pik staat keihard tegen mijn onderbuik en mijn ballen doen zeer van het verlangen om haar te neuken. Ik pak haar heupen en trek deze zacht omhoog. Zonder haar mond van Fietjes kut te halen drukt Jacq haar heerlijke billen omhoog en plaatst ze haar knieën naar buiten. Ik kniel achter haar en druk mijn eikel omlaag maar ik ben zo hard dat ik op een voet moet steunen om de juiste hoek te vinden omdat ik mijn lul niet ver genoeg omlaag krijg zodat ik in haar kan komen. Ik veeg met mijn eikel een paar keer door haar vochtige spleet en duw dan de paarse knop in haar donkere gaatje. Ik sluit mijn ogen van genot en ontroering. Ik wist niet dat ik haar zo had gemist in de afgelopen twee maanden. Langzaam neuk ik me haar kut binnen. Met een hand op haar heup en met de andere op haar schouder zoek ik naar het goede tempo. Al snel hebben we elkaar weer gevonden en druppelt haar geil over mijn ballen omlaag in het gras. Mijn zak staat zo strak dat ik haar klit niet raak als ik bij haar naar binnen stoot. Bij elke stoot steekt Jacqueline haar tong dieper in haar zusters kut. Bij elke stoot kom ik dichter bij mijn orgasme. Ik voel Jacqs vingertoppen langs mijn ballen strelen terwijl ze haar klit vingert. Diepe zuchten, lange ademteugen en ingehouden gekreun is het enige dat je hoort, afgewisseld met het geluid van mijn bekken dat tegen Jacquelines kont kletst. Ik sluit mijn ogen en focus op Jacq’s lichaam en de geluiden die ze maakt. Ook haar orgasme is niet ver meer. Fietje is al zeker twee keer 

klaargekomen. Haar orgasmes zijn intens, voor haar, maar je moet haar goed kennen wil je het zien. Maar we kennen elkaar goed genoeg en het is ons niet ontgaan. Dan laat Jacq zich voorover zakken en steekt een vinger naast mijn lul in haar kut. Het gevoel dat dit oplevert duwt me over het randje. Ik snuif diep en hard als mijn zaad in haar kut gestort wordt. Mijn eikel zwelt en met elke stoot schuur ik langs de wanden van haar vagina en streelt ze me met haar vingertopje over mijn eikel. De ontlading is volledig en het wordt me even zwart voor mijn ogen. Uitgeput leun ik op Jacquelines rug. 

“Ow Jacq, we hebben je gemist, meid,” hijg ik terwijl ik me van haar af draai en op mijn rug in het gras val. Jacq kijkt in de ogen van haar zus en kust haar op haar mond. Ook zij draait zich op haar rug zodat ze tussen ons in komt te liggen. Mijn zaad druppelt langzaam uit haar rode en doorgeneukte gaatje. 

Ze spreidt haar armen en Fietje en ik draaien op onze zij en leggen onze hoofden op haar schouders. 

We kussen elkaar en vieren onze reünie. “Ik heb niet lang hoeven denken,” zegt Jacq terwijl ze rechtop gaat zitten. Fietje kijkt met vragende ogen omhoog naar haar zus en daarna naar mij. Ik knik alleen maar op de bevestiging van Fietjes onuitgesproken vraag. Jacqueline draait zich op haar billen om zodat ze ons allebei aan kan kijken. “Ik blijf.” 

De blijdschap over Jacquelines besluit is groot. We hadden er wel rekening mee gehouden dat ze ‘ja’ zou zeggen, maar toch. We omhelzen elkaar en ook ik krijg tranen in mijn ogen als ik de dikke druppels over de wangen van de zusjes zie biggelen. Na een lange intense omhelzing maak ik me los uit hun beider armen, sta op en loop naar de douche. Ik geniet van de harde stralen en het frisse water op mijn hoofd. Ik trek de voorhuid naar achteren en spoel de resten van onze vrijpartij weg. Als ik mijn ogen opsla zie ik hoe Jacq Fietje bij de hand heeft genomen en dat ze mijn kant op komen lopen. Grijswit zaad en geil lopen langs Jacqs benen en ik glimlach. Ik weet hoe geil ze het vindt om de herinneringen aan een lekkere neukbeurt op haar lichaam te voelen. Met ons drieën staan we onder de buitendouche en met zes handen wassen we onze lichamen schoon. 

Ik stap als eerste onder de douche vandaan om een paar badlakens te pakken. Twee ervan leg ik over de ligbedden aan de zwembadrand. Met de derde droog ik me af, want ik realiseer me net dat ik nog niet kennis heb gemaakt met de nieuwe buren. Toen ik vanochtend naar het vliegveld vertrok kwam ik de verhuiswagen al tegen maar omdat Fietje de sleuteloverdracht en zo zou regelen heb ik er verder niet meer aan gedacht. 

“Ga je weg?” vraag Fietje als ze van achteren haar armen om me heen slaat. “Even voorstellen aan de nieuwe  buren,” mompel ik. 

Fietje legt een hand op mijn hoofd en slaat haar andere arm om me heen. Ze kust mijn nek. “Ze zijn er nog niet. Ik heb alleen de verhuizers gezien en de hulp. Ten minste, ik denk dat het de huishoudster is. Ze kwam in 

 een klein autootje achter de verhuizers aan gereden.” 

Ik draai me om en kus Fietjes mond. “Bedoel je dat ze er helemaal nog niet zijn?” Fietje haalt  haar schouders op, “ik denk van niet,” is haar reactie. 

 “Mmm, raar. We hadden toch afgesproken dat zij de sleutel zelf zouden komen ophalen.” 

Ik droog me verder af en besluit om toch maar even poolshoogte te gaan nemen. Snel trek ik een sportbroekje en een hemd aan en loop op mijn slippers naar boven. De bovenboerderij heeft als enige geen poort dus kan ik zo het erf oplopen. De verhuiswagen is inmiddels weg en de ramen en deuren staan open. Ik klop op de openstaande deur en roep of er iemand is maar krijg geen reactie. Ik loop om het gebouw heen en zie achter in de tuin de gestalte van, wat volgens Fietje, de huishoudster is. 

Ze staat in een soort gevechtspose die ik ook van Jacqueline herken als ze de warm -up voor haar Taekwondo training doet. De vrouw is, zeker voor Aziatische begrippen, lang. Ik schat haar zo’n 1m75 tot 1m80. Ze is slank en afgetraind. Ze draagt een zwarte trainingsbroek en een soort van topje/bh wat meer op een los hemdje lijkt dan dat het echt steun geeft. Maar haar kleine borstjes hebben die steun niet echt nodig. Terwijl haar lichaam in dezelfde houding blijft staan draait ze haar hoofd opzij en kijkt me uitdrukkingsloos aan. Met haar linkerhand maakt ze het ‘stop’ gebaar en ik blijf staan waar ik sta. 

Terwijl ze haar oefeningen afwerkt heb ik de gelegenheid haar te observeren. Ik kan er niks aan doen maar ik krijg weer een beetje een stijve. Ze is zo in control over haar lichaam. Ze is gespierd en toch niet pezig. Haar koffiemelkkleurige huid is licht bezweet en daardoor glimmend. Haar kleine tepeltjes prikken door het dunne stofje. Haar postuur straalt kracht uit en je ziet dat ze met haar voeten contact maakt met de aarde. Haar gezicht straalt rust en 

zelfverzekerdheid uit. 

Na een minuut of vijf is ze klaar met haar oefeningen en je ziet haar geest in een andere modus komen. Ze opent haar ogen en komt naar me toe gelopen. Het eerste wat ik denk als ik haar van voren zie is dat ik haar wel naakt zou willen zien. Tijdens het lopen draaien haar voeten iets naar buiten waardoor haar bovenbenen niet langs elkaar schuren. Als ze een spijkerbroek zou dragen zou ze de perfecte cameltoe laten zien. 

Ze glimlacht als ik mijn hand uitsteek. “Joon-Sun Suarez,” zegt ze terwijl ze voor me buigt. Daarna neemt ze mijn hand in de hare en schudt deze. “Siem Suarez,” zeg ik lachend en ook verbaasd. Joon-Sun trekt haar donkere wenkbrauwen op. “Family?” vraagt ze in het Engels. 

Ik schud mijn hoofd, “coincedence,” zeg ik. Ik heb namelijk van mijn vaders kant geen neven of nichten. Als ik haar vraag of ze in het Engels verder wil geeft ze aan dat het haar niet uitmaakt, Engels, Portugees, Frans, Japans of Koreaans. “Flamish and Dutch I understand, but I don’t speak it.” 

 Dat is wel duidelijk en ik stel voor dat we in het Portugees verdergaan. 

“Waar is je man?” wil ik weten, “we hadden jullie namelijk samen verwacht.” Joon-Sun haalt haar schouders op in een gebaar van ‘wat kun je eraan doen?’. “João is in Lissabon. Hij komt vrijdag hier naartoe.” 

Ik knik begrijpend. “Heb je al kennis gemaakt met Fietje toen je vanochtend de sleutel kwam ophalen? Ze is  mijn vriendin.” 

Joon-Sun schudt haar hoofd. “De verhuizers hadden de sleutel al aangenomen. Is Fietje de roodharige of de  donkere?” 

Verbaasd kijk ik haar aan. Een lichte glimlach verschijnt op Joon-Suns gezicht. “Ik zag jullie in de tuin.” 

 Hoewel ik me niet zo snel schaam voel ik me betrapt en het zweet breekt me uit. 

“Het spijt me,” stamel ik, “ik heb me niet gerealiseerd dat je vanaf daar in de tuin kunt kijken,” en ik wijs met mijn hand naar de plek waar Joon-Sun haar oefeningen stond te doen. “Je hoeft je niet te schamen. Ik vond 

 het niet vervelend.” 

 Ik schraap mijn keel om wat tijd te winnen. “Hoe bevalt het huis? Heb je alle spullen al  ontvangen? Heb je ergens hulp bij nodig?” 

 Joon-Sun kijkt me met haar bruine, bijna zwarte ogen aan. “Ik red me wel, dank je. Ik had  alleen verwacht dat er een zwembad bij het huis zou zijn. Ten minste, dat was me verteld.”  Ik schud mijn hoofd. “Er is niet gesproken over een zwembad bij dit huis. Misschien dat ik er  in de toekomst een bij laat bouwen. Maar daar heb je nu niet zoveel aan, hè?”  Even blijft het stil. “Je kunt altijd bij ons komen zwemmen als je daar zin in hebt. Deze  boerderij en de twee lager gelegen boerderijen waren van mijn familie. Je komt, als je door  dat poortje daar gaat, in de boven-tuin en als je dan langs de patio loopt kom je bij het  zwembad.” 

 Joon-Sun lacht, “altijd?” 

 Ik knik, “altijd.” 

 “Dan ga ik nu met je mee, ik kan wel even een verkoeling gebruiken.” 

Ik sluit even mijn ogen en in gedachten sla ik mezelf voor mijn kop. Fietje en Jacq liggen natuurlijk nog in hun blootje aan het bad en rekenen er niet op dat ik iemand mee zal brengen. Anderzijds bedenk ik me dat het haar niet zal verbazen als de meiden in hun nakie liggen te zonnen. Ze heeft al een glimp opgevangen van wat voor ons normaal is. Vóór ik iets kan zeggen heeft Joon-Sun zich omgedraaid en loopt ze al door het poortje dat ik haar net heb aangewezen. Ik loop snel achter haar aan. Ook tijdens het lopen maken haar voeten stevig contact met de grond. Dat verklaart haar strakke en gespierde kont. Terwijl ik me bedenk dat ik het nog moeilijk ga krijgen met zoveel mooie vrouwen om mij heen loopt Joon-Sun langs de patio naar het zwembad. Voor ik de dames zie hoor ik Joon-Sun al, “goedemiddag. Ik ben Joon-Sun; jullie nieuwe buurvrouw. Siem heeft me uitgenodigd om te komen zwemmen.” 

Als ik de hoek om kom zie ik nog net hoe ze de hand van Fietje schudt. Ik kijk Jacqueline aan die recht overeind is gaan zitten en ik weet me niet zo goed een houding te geven. Joon-Sun kijkt om zich heen en loopt naar een van de ligstoelen. Ze knoopt haar topje los en legt dit op de stoel. Dan volgt haar Adidas trainingsbroek en haar witte onderbroek. Ze loopt naar de douche terwijl zes ogen haar volgen. Met gesloten ogen spoelt ze haar bezwete lijf af, wat ons de gelegenheid geeft om haar wat beter te bestuderen. Het koude water geeft haar kippenvel en haar tepeltjes zijn verrassend rood, terwijl ik had verwacht dat ze donker zouden zijn. Het water stroomt over haar krachtige rug naar beneden over haar ronde en gespierde kont om langs haar stevige benen in de afwatering te verdwijnen. Ik kijk opzij naar Fietje. Ze grijnst. Ze weet precies wat er in me omgaat. Jacq’s ogen zijn op Joon-Sun gericht en haar blik vertoont meer dan een beetje interesse. Ik zie dat het haar verwart. 

Met haar rug naar ons toegedraaid draait Joon-Sun de kraan dicht en loopt zonder ons een 

blik waardig te gunnen het water in, duikt naar voren en begint aan haar eerste baantje. Na een baantje of vier staat Fietje op en duikt er ook in. Jacq kijkt me aan, haalt haar schouders op en duikt achter haar stiefzusje aan. In gedachten haal ik ook mijn schouders op en loop naar binnen. Terwijl ik het gespetter van de drie vrouwen hoor pers ik wat sinaasappels uit en mix het sap met ijs, bronwater en dragon. Een paar schijven 

 sinaasappel erbij en klaar. 

Als ik met het dienblad buiten kom hangen de dames aan de badrand en zijn lekker met elkaar aan de klets geraakt. Ik plaats het dienblad op een van de bijzettafeltjes en loop weer naar binnen. De dames doen net of ze me niet zien. Of zien ze me werkelijk niet? Enigszins geïrriteerd loop ik naar binnen, door de keuken en de hal, de trap op naar mijn werkkamer. Ik pak de klapper met daarin de mailwisselingen en het huurcontract en controleer of er ergens sprake is geweest van een zwembad bij de verhuurde boerderij. Natuurlijk staat er niks in het contract en ik kan ook niks in de mailwisseling vinden. Ik wist het eigenlijk ook wel. Blij met mijn eigen gelijk loop ik naar buiten, trek mijn kleren uit en plons, zonder de dames in hun ligstoelen een blik waardig te keuren, in het water. Heerlijk koel en verkwikkend zo’n duik. Ik duik een paar keer naar de bodem en zet me af om daarna weer als een walvis onder water te verdwijnen. Diep in en uit ademend. Na mijn laatste duik ga ik aan de kant hangen zodat ik alle drie de dames kan zien. 

 “Zijn jullie al klaar met zwemmen?” 

Fietje knikt, terwijl ze aan haar rietje zuigt. Ik kijk naar Jacq die even naar me zwaait. Als ik mijn hoofd opzij draai en naar Joon-Sun kijk voelt het alsof ik door de bliksem word getroffen. Ze steunt nonchalant op haar onderarmen en met haar voeten naar buiten gedraaid biedt ze me een onbeperkt uitzicht op haar kut. Ik snak in gedachten naar adem. Haar doosje is licht bedekt met zacht donzig zwart haar, een tweeweken donsje, schat ik. Haar haargroei benadrukt de lengte van haar spleet en wijst de weg naar het donkere plekje tussen haar billen. Met moeite kan ik mijn blik losrukken van haar kruis en kijk via haar tietjes omhoog en vind haar ogen. Een licht spottende trek ligt op haar mond. Haar ogen kijken me uitdrukkingsloos aan. Aan de stilte om me heen voel ik dat Jacq en Fietje in de gaten hebben wat er zich afspeelt. Hulpeloos kijk ik naar Jacqueline die me glimlachend aankijkt. Ik weet niet hoe ik het moet interpreteren. Glimlacht ze meewarig of glimlacht ze begrijpend? Ik kijk naar Fietje die in kleermakerszit is gaan zitten. Ook Fietje glimlacht en knikt, “kom erbij zitten Siem. Ik heb al een glas voor je ingeschonken.” Ik sluit mijn ogen. Heb ik dat weer. Ik sta met een onwaarschijnlijk harde pik in het zwembad en mijn vriendin vraagt/eist bijna dat ik het water uitkom. En ik weet dat ze het weet. 

 “Kom nou, Siem. Waarom kom je er nou niet bij zitten?” Ze lacht zo lief maar in haar ogen…. 

Ik zucht. Wat kan het mij ook schelen. Joon -Sun zal niet iets zien wat ze nog niet heeft gezien. Ik loop het water uit achter mijn stijve pik aan. De dames zijn stil. Als ik mijn laatste voet uit het water haal verbreekt JoonSun met een vet Aziatisch accent de stilte. “Hello, mister Stiffy.” 

Eén tel blijft het doodstil en dan schieten we alle vier in een onbedaarlijke lach. Jacq, die net een slokje sap had genomen proest het letterlijk en figuurlijk uit. Een fijne spray van vers sap spuit tegen mijn buik, pik en benen. Fietje heeft zich voorover laten vallen en begraaft haar gezicht tussen haar knieën en Joon-Suns tietjes buik en tietjes schudden van het lachen. Haar hoofd beweegt van achteren naar voren en haar gezicht is helemaal opgeklaard. Ik kan ook niet anders dan mee lachen en loop naar de douche om het sap van mijn lichaam te spoelen. Het water is koud en verkwikkend. Ook doet het mijn pik slinken. Ik steun met mijn handen tegen de muur en sluit even mijn ogen. Even aan niets denken. Maar al snel krijg ik het toch wel koud en pak een handdoek. Terwijl ik mijn haren droog en de druppels van mijn gezicht wrijf ga ik met mijn rug naar Fietje op het uiteinde van haar ligstoel zitten. Uit mijn ooghoeken zie ik hoe Fietje haar voeten op de grond plaatst. Ze legt haar handen op mijn heupen en trekt me zachtjes naar achteren. Zo zitten we vaak met zijn tweetjes. Tegen haar blote lichaam leunend terwijl ze door mijn haren streelt. Dan nemen we de dag door of zeggen we niks en genieten we van het uitzicht en van elkaar. Fietje neemt de handdoek over en droogt met lange bewegingen mijn rug af. Ik geniet van de warmte van de zon en van haar vertrouwde aanrakingen. Als ik opkijk zie ik dat Joon-Sun bij Jacqueline is gaan zitten. Ze zit met haar beide benen aan dezelfde kant van het bedje, haar voeten stevig op de grond. Ze kijkt naar Fietje en mij. 

“Ik kijk graag,” zegt ze, zomaar uit het niks. “Ik heb jullie vanmorgen gezien… het was mooi.” 

Ze draait haar hoofd opzij naar Jacqueline. “Mag ik tegen je aan komen zitten?” vraagt ze. Jacq knikt en spreidt haar benen. Joon-Sun draait op haar billen en schuift naar achteren en laat zich achterover zakken, tegen Jacqs borsten. “Zacht,” zucht ze en sluit haar ogen. Haar handen liggen op Jacqs knieën. 

“Mijn man is biseksueel. Eigenlijk, meer homoseksueel. In Brussel en Lissabon heeft hij zijn 

eigen appartement waar hij samen met andere mannen….” Ze maakt haar zin niet af. Even 

blijft het stil. “Ik hou ervan om te kijken als hij seks heeft. Soms doe ik mee. Met ons tweetjes of drietjes. Soms heb ik seks met vrouwen. Ik ben niet lesbisch maar ik vind het ook fijn om met vrouwen te seksen.” 

Ze zegt niks terwijl ze naar Fietje en mij kijkt. Daarna buigt ze zich achterover en kijkt Jacqueline aan en pakt Jacq haar rechterhand en legt deze over haar borst. Fietje streelt over mijn buik en borst. Haar andere hand streelt mijn bovenbeen. Joon -Sun neemt Jacqs andere hand en legt deze op haar keel. “Zachtjes knijpen,” fluistert ze. Ze laat zich een beetje onderuit zakken. Ze kijkt Fietje aan. Fietje kust mijn schouder en verplaatst haar hand van mijn been naar mijn zak. Zacht bijt ze in mijn schouder als ze met mijn ballen begint te spelen. Ik voel haar zachte warme hand om mijn scrotum en kijk naar Joon- Sun die haar knie naar buiten heeft gedraaid. Met beide handen wrijft ze door haar liezen en door haar spleet. Ik kijk naar Jacq die met haar ene hand Joon-Suns borstjes masseert en met de andere haar keel omsluit. Ik volg Joon-Suns blik omlaag naar mijn pik die met kleine schokjes overeind komt. Een goedkeurende glimlach is haar dank aan mij. Met haar wijsvingers trekt ze haar buitenste schaamlippen opzij. Deze zijn donkerbruin. Haar paarsbruine binnenste glimt in het zonnetje. Ze drukt haar kin omlaag ten teken dat Jacq harder moet knijpen. Fietje beweegt haar hand naar boven en pompt aan het onderste deel van mijn pik. Traag en uitdagend. Ze kijkt Joon-Sun aan. Ze daagt haar uit. 

Joon-Sun zucht als Jacqueline in haar tepeltjes knijpt. Ze laat haar andere knie ook naar buiten vallen en drukt in een keer twee vingers naar binnen. Ze pompt ze in een keer stevig naar binnen. Ze kreunt en drukt er nog een vinger bij. Fietje bijt weer in mijn schouder en fluistert, “ik ben zo blij met onze nieuwe buuv,” en likt aan mijn oor. Joon-Sun ramt nu werkelijk haar vingers bij zichzelf naar binnen. Het klotsende geluid van haar geil en de lucht die ze mee naar binnen drukt laten aan duidelijkheid niet te wensen over. Hier ligt zich iemand klaar te vingeren. Ze kreunt en kijkt nog een keer naar mijn erectie in Fietjes hand. Dan plant ze haar voeten op het uiteinde van de bank en drukt haar heupen omhoog. Ze rijdt zichzelf klaar op haar eigen hand. Het tempo gaat omhoog en kleine druppeltjes geil worden uit haar kut geperst, elke keer als haar vingers maximaal naar binnen verdwijnen. 

Ik kijk naar Jacq maar zij ziet me niet. Jacq kijkt over Joon-Suns schouder mee en moedigt haar zachtjes aan. Joon-Sun kreunt en draait met haar heupen. Ze bokt en schokt met haar billen en haar ademhaling gaat steeds sneller. Dan drukt ze met de wijsvinger van haar andere hand op haar anus. Een langgerekte kreet ontsnapt aan haar lichaam. Haar benen, buik en borst staan gespannen als een plank en haar hoofd ligt op Jacqs 

 schouder. 

Langzaam ontspant haar sportieve lichaam en laat ze haar billen op de bank zakken. Ze legt haar masturbatiehand op die van Jacqueline en samen kneden ze haar borstjes. Als Joon-Sun haar ogen opent lijkt het alsof ze van een andere wereld komt. Alsof ze schrikt bijna. Ze staat op en geeft Jacqueline een kus. Ze graait haar kleren bij elkaar en loopt snel zonder een woord te zeggen weg. Ons alle drie verbijstert 

 achterlatend. 

We kijken elkaar aan en ik zie dat Jacquelines ogen vochtig zijn. Ze schudt haar hoofd om aan te geven dat ze er niks over wil zeggen. Maar heerlijke Fietje kent haar langer dan vandaag, “je bent verliefd, hè?” 

Jacqs ogen schieten vol en ze knikt. Fietje staat op en loopt naar haar zusje. Ze slaat haar armen om haar heen. “Je bent niet de enige,” fluistert ze terwijl ze me aankijkt. 

Dikke tranen biggelen over Jacquelines wangen. Ik voel me onbeholpen omdat ik niet zo goed weet waar ze vandaan komen en wat ik eraan kan doen. Ik streel haar schouder en rug terwijl Fietje haar stevig omhelst. Opeens lijkt er iets te breken en volgen er harde snikken en diepe ademhalingsteugen. Jacqs schouders schokken en er lijkt zich een onmetelijk verdriet te openbaren. Ze lijkt haar hoofd op te willen richten en iets te zeggen maar het is alsof ze er de kracht niet voor heeft. Ik ga op het ligbed zitten en neem haar bij de schouders zodat ze tegen me aan komt liggen. Ze laat het allemaal gebeuren. Haar hete, schokkende adem blaast in mijn nek. Haar tranen stromen via haar wangen, mijn schouder over mijn rug. Ik streel haar rug en houd haar vast. Op dit moment voel ik dat er niet meer gedaan kan worden. Fietje is naar binnen gelopen en komt terug met een doekje dat ze natmaakt onder de douche. Ze veegt er Jacq’s voorhoofd mee af. Na een paar minuten wordt Jacq’s ademhaling wat rustiger en nemen haar snikken af. Haar hoofd blijft in mijn nek begraven. Ze slaat haar armen om mijn hals en zucht een paar keren heel diep. 

“Sorry,” zucht ze, “het werd me allemaal even teveel. Ik ben even emotioneel een wrak.” Een 

paar tellen is het stil. “Ik heb jullie zo ontzettend erg gemist en dat ik nu bij jullie kan blijven, dat maakt me zo gelukkig.” Weer barst ze in tranen uit. Haar emotie slaat op Fietje en mij over en alle drie zitten we ons verdriet 

 van het elkaar zo missen weg te huilen. 

Als ik mijn ogen weer open en de tranen weg veeg zie ik Joon-Sun boven bij het hek staan. Ze heeft haar trainingsbroek en topje weer aangetrokken. Ook bij haar lopen dikke tranen over de wangen. Fietje volgt mijn blik en draait zich om. Ze glimlacht door haar tranen heen en wenkt dat ze bij ons moet komen. Aarzelend opent Joon-Sun het hekje en komt naar beneden gelopen. Onderweg veegt ze met beide handen de tranen van haar wangen maar het lukt haar niet om ze tegen te houden. Jacqueline voelt ook dat onze aandacht verschoven is en draait zich om. Als ze Joon-Sun ziet staat ze op en loopt naar haar toe. Ze wil haar omhelzen maar Joon-Sun doet een stap naar achteren en maakt een diepe buiging. 

“Het spijt me zo dat ik mij aan jullie heb opgedrongen. Ik had het recht niet om…,” ze blijft even stil en haalt diep adem, “ik heb het recht niet om deel te nemen aan jullie intimiteit. Het spijt me dat ik naar jullie gekeken heb toen jullie elkaar liefhadden…. Het spijt me allemaal zo.” 

Na deze woorden blijft ze voorovergebogen staan. Jacqueline en Fietje zijn blijven staan waar ze stonden en kijken elkaar aan. Fietje neemt de eerste stap en raakt voorzichtig Joon-Suns schouders aan. 

“Je hoeft je niet te verontschuldigen, Joon-Sun. Wij vinden het niet erg dat je ons gezien hebt; we zijn er eerder trots op dat je graag naar ons gekeken hebt. We zijn je dankbaar dat je ons laat delen in jouw intimiteit en seksualiteit en zijn zó blij dat we zo’n leuke en sexy buurvrouw hebben.” 

Fietje kijkt ons over haar schouder aan en vervolgt, “wij zijn alle drie verliefd op je geworden. Als je wilt, mag je  ook verliefd op ons worden.” 

Ze kust Joon-Sun op haar kruin. Joon-Sun heft haar hoofd op en recht haar rug. Ze wrijft haar tranen met de rug van haar hand van haar wangen. Ze snottert en ze lacht verbaasd, “ik wist wel dat dit de plek zou zijn waar ik altijd wil blijven. Maar dat op deze plek zoveel liefde in de mensen zou zitten; daar had ik niet aan kunnen 

 denken.” 

 Ze maakt een buiging naar Fietje, dan naar Jacqueline en ten slotte buigt ze voor mij. 

“Dank u mister Stiffy , dat u mij hebt uitgenodigd,” mompelt ze om daarna in schaterlachen uit te barsten. Verbaasd kijk ik haar aan en vraag met mijn ogen aan Fietje wat er gebeurt. Ook Fietjes schouders schokken van het lachen en ze wijst naar mijn pik. Tot mijn verbazing wijst deze in al zijn stijfheid weer op Joon-Sun. Van de weeromstuit lach ik mee. Fietje omhelst me en drukt haar blote lijf tegen me aan. 

“Goed gedaan, mr. Stiffy,” fluistert ze in mijn oor om daarna in mijn nek te zoenen. Uit mijn ooghoeken zie ik hoe Jacqueline Joon-Sun omhelst en hoe Joon-Sun haar ook met twee armen omsluit. 

Mijn pik drukt warm tegen Fietjes buik. Ik leg mijn handen op haar billen en druk haar tegen me aan. Haar tongetje flitst naar buiten als ik haar lippen kus. Geile kriebels trekken door mijn lichaam als ik haar speeksel naar binnen zuig en Fietje mijn zak in haar hand neemt. Ik kreun in Fietjes mond. Het liefst zou ik haar hier ter plekke nemen. Mijn stijve in haar goddelijke pruim steken en genieten van haar geluidjes en gezichtsuitdrukkingen terwijl ik haar traag en diep neuk. Maar Fietje heeft andere plannen. Ze fluistert in mijn oor, “je zou toch gaan zwemmen vanmiddag? Ik heb Julia beloofd dat je zou komen.” 

Ze kijkt me met haar grote groene ogen aan. “Ze heeft behoefte aan een schouder en aan warmte. Ik vind dat jij haar die moet geven.” Een trieste glimlach verschijnt op haar gezicht, “ze is nogal eenzaam, weet je.” 

Julia is een van de toezichthouders in de piscina municipal, het plaatselijke zwembad. Het zwembadje dat we hier hebben is te klein om de conditie op peil te houden. Dus zo’n twee, drie keer per week zwem ik daar, meestal met Fietje erbij, een kilometertje of twee. Met Julia hebben we leuk contact. Ze spreekt een beetje Nederlands van de tijd dat ze in Nederland heeft gestudeerd. Zij en Fietje hebben elkaar gevonden; ze helpt Fietje met het Portugees en ze gaan ook wel samen op pad. Ik kijk naar Joon-Sun en Jacqueline die zacht met elkaar in gesprek zijn. Alsof het altijd zo geweest is, helpt Joon -Sun Jacq met aankleden. Ze houdt haar broekje zo dat Jacq er makkelijk in kan stappen en reikt haar truitje aan. Jacq kijkt opzij. “Fietje, we gaan JoonSun helpen met alles uitpakken,” ze kijkt mij aan. “Siem, jij moet aan je conditie werken heb ik begrepen.” En daarmee is elke mogelijke discussie uitgesloten. 

Het stoort me dat ik voor mijn gevoel zomaar buiten word gesloten of dat er plannetjes achter mijn rug om worden gesmeed. Geïrriteerd heb ik mijn zwemspullen achter in de auto gegooid en terwijl de drie meiden naar boven naar Joon-Suns huis lopen scheur ik de berg af. In mijn spiegel zie ik Fietjes bezorgde blik. Dit brengt mij bij mijn positieven en ik besef hoe kinderachtig mijn irritatie is. Fietje zou nooit iets doen wat in mijn nadeel zou zijn. Ik haal mijn voet van het gas en zal haar als ik terug ben mijn excuses aanbieden. 

 Als ik na een klein kwartiertje naar de ingang van het zwembad loop komt Julia mij tegemoet. 

 “Bom Dia, Siem,” zegt ze. Ze kijkt me verwachtingsvol aan. 

“Bom Dia, Julia,” zeg ik en ik buig voorover en kus haar wang om aan te geven dat ik Fietjes boodschap heb begrepen. Julia’s ogen worden vochtig en ze bukt snel om zogenaamd iets in haar tas te zoeken. 

 “Ga je met me mee naar het stuwmeer?” vraagt ze, “daar is het wat rustiger…” 

Ik stap in haar Landcruiser en in stilte rijden we over de smalle en bochtige weg. Na een kleine vijf kilometer slaat Julia een bospad in. Dit is niet de normale weg naar het strand. Ik kijk opzij maar Julia’s ogen zijn op de weg gefixeerd. Een paar minuten later komen we op een open plek waar zo’n tien auto’s passen maar het is er leeg. Julia stapt uit en zonder om te kijken loopt ze voor me uit. Ik volg haar het pad omlaag en al snel komen we op een klein rotsachtig strandje. Julia laat haar tas vallen en draait zich naar mij om; “Welkom op het officieuze praia nudista,” zegt ze terwijl ze haar armen spreidt. Ze bukt zich om haar handdoek uit de tas te halen en op het zand uit te spreiden. Met haar rug naar me toegekeerd trekt ze haar shirtje en bh in één keer over haar hoofd. Dan trekt ze haar korte spijkerbroekje en onderbroekje in een keer omlaag. Als ze eruit stapt en bukt om haar kleren in de tas te stoppen, zie ik haar volle ronde kont en tussen haar benen een glimp van haar volle en vlezige kutlippen. Ik weet niet wat er vandaag aan de hand is. Het lijkt wel of er geilheid in de lucht zit en dat het mooie naakte vrouwen regent. Eerst Joon -Sun en nu Julia. Zonder om te kijken loopt Julia het water in en duikt naar voren. Ik wist wel dat ze een lekkere kont had maar nu ik deze in volle glorie zie…. Ik krijg er een droge strot van. Met lange slagen zwemt ze van de 

kant vandaan. Ik zucht en weet niet goed wat er van me verwacht wordt. Moet ik met haar mee zwemmen of verwacht ze dat ik op haar wacht? Ik trek mijn kleren uit. Leg mijn handdoek naast die van Julia en loop het water in. Het is koud. Kouder dan ik verwacht had en begin te zwemmen. 

Na een paar honderd meter merk ik dat ik er met mijn hoofd niet bij ben, en ik niet in een ritme kom, en vind het niet fijn om zo in het koude water te zwemmen. Ik zwem terug naar de oever en ga op mijn handdoek liggen. Julia is wat verder weg gezwommen. Als ik over het water kijk zie ik dat ze op de weg terug is. Ik leun achterover en sluit mijn ogen. De zon is heerlijk warm en het is hier zalig stil. 

Julia komt naast me liggen. Het voelt vreemd om zo naakt naast een vreemde bekende te liggen. Vreemd in de zin dat ik haar niet zo goed ken dat ik het logisch vind om naakt naast haar te liggen of dat zij naakt naast mij  ligt. “Mag ik tegen je aan liggen?” vraagt ze even later. Ik zeg niks maar strek mijn arm. Julia rolt op haar zij en legt haar hoofd op mijn schouder. Haar borsten drukken koud tegen mijn borst. We zeggen niks. Ik voel het ritme van Julia’s ademhaling door de druk van haar borsten tegen mijn borstkas. Haar rechterarm heeft ze op mijn buik gelegd; net onder mijn navel. Ze beweegt met haar heup zodat haar venusheuvel tegen mijn heup drukt. 

Nog steeds zeggen we niks. Op een rare manier voelt het vertrouwd. Julia’s hand streelt zacht omlaag over mijn onderbuik. Liefkozend en verkennend. Ik buig mijn arm om haar te laten voelen dat ik het goed vind dat ze tegen me aan ligt. Ze kust mijn oksel en ik voel dat ze naar me kijkt, dat ze oogcontact zoekt. Alsof ze om goedkeuring vraagt. Ik kijk haar niet aan maar leg mijn linkerhand op de hare en duw deze zacht omlaag tot aan de aanzet van mijn pik. Julia begraaft haar gezicht in mijn oksel en neemt mijn pik in haar hand. Ze zucht. Haar hand is warm en zacht. Haar vingertoppen verkennen het oppervlak van mijn lul en drukken zacht op de zich vullende aders. Haar vingertoppen bewegen omlaag tot ze met haar middelvinger het topje van mijn eikel bereikt. Ze drukt zacht op de opening en omsluit met duim en wijsvinger het topje om daarna de voorhuid naar achteren te trekken. Ik kijk haar aan en ze glimlacht. Met haar volle hand glijdt ze van de onderkant van mijn zich oprichtende pik naar mijn zak. Ze verkent het oppervlak van de gerimpelde huid en trekt er zacht aan. Weer kust ze mijn oksel en omsluit mijn pik met haar warme hand. Ze zucht als ze voelt hoe hard ik in haar hand word. Ze pompt met hele kleine beweginkjes aan de steeds harder wordende paal. Haar mond staat een beetje open en ze kijkt naar mijn gezicht alsof ze mijn reacties wil meten. Ik kijk in haar ogen. Haar pupillen zijn groot van verlangen. Ik knik dat ze haar gang moet gaan. 

Zonder mijn stijve los te laten draait Julia haar lichaam op het mijne. Ze richt haar bovenlichaam iets omhoog en gaat op haar knieën zitten. Ze wrijft mijn eikel door haar spleet die heerlijk warm aanvoelt. Ze heeft haar ogen gesloten en is helemaal gefocust op het gevoel en op de bewegingen die ze wil maken. Haar warmte kust het topje van mijn pik en haar klitje prikt tegen het plasgaatje. Daarna leidt ze hem weer terug naar haar gaatje en ik voel dat het daar al een beetje nat aan het worden is. Julia zucht als ze zichzelf met mijn pik masturbeert. Ze schuift met haar heupen naar voren en naar achteren zodat er wrijving op haar clitoris ontstaat. Dan leunt ze nog verder naar voren en legt haar hoofd op mijn borstkas. Ze leidt de 

eikel voor haar gaatje en perst hem bij haar naar binnen. Ze kreunt en drukt haar bekken iets naar achteren zodat de dikke knop zeker in haar zit. Ik sluit mijn ogen en geniet van het gevoel die haar warmte geeft. Ik span mijn dijbeenspieren om mijn pik iets verder naar binnen te drukken. Julia zucht en jammert zachtjes dat ze het ze zo lekker vindt. Langzaam maar zeker verdwijn ik helemaal in haar vochtige geslacht. Ze is heet en ze is nauw. Voorzichtigheid is geboden en ik laat het initiatief bij Julia. 

Met gesloten ogen visualiseer ik hoe mijn pik iedere keer een klein stukje uit haar kutje piept en er weer in schuift. Een warme windvlaag trekt over ons heen en doet me beseffen hoe geil het is om hier te liggen en geneukt te worden door iemand die intiem lijkt te zijn met mijn geliefde. Zó intiem dat Fietje van mij verwachtte dat ik haar zou gaan neuken. En natuurlijk had Fietje weer eens gelijk. 

Julia zucht terwijl ze op mijn pik rijdt. Haar hoofd rust op mijn schouder en haar stokkende adem streelt over mijn arm. Het is alsof ze bang is mij aan te kijken; alsof ze niet weet hoe ze met de intimiteit moet omgaan. Ik leg mijn handen op haar billen. Voorzichtig en vooral niet dwingend. Strelend, eerder. Voelend hoe haar spieren werken. Alsof ze door de bliksem wordt geraakt stopt ze met haar heupbewegingen en blijft ze stokstijf stil liggen. Alsof het besef tot haar doordringt dat er nog een andere persoon betrokken is, dat ze niet alleen neukt. Ze strekt haar benen zodat ze met haar lichaam het grootste deel van het mijne bedekt. Aarzelend strekt ze haar armen over de mijne die ik weer naast mij neer heb gelegd. 

 Mijn pik zit nog steeds in haar; we zijn nog steeds verbonden. Hoewel er duidelijk iets  veranderd is, de geilheid is weg, voelt het nog steeds intiem. Zonder haar hoofd op te richten  en me aan te kijken begint ze te praten. “Ik weet niet meer hoe het moet. Neuken, intiem zijn.  Ben ik gek aan het worden? Ik heb het er met Fietje vaker over gehad; over neuken met jou.  Hoe fijn Fietje dat vindt en dat ze mij dat ook gunt.” Ze klinkt zakelijk en beheerst. “Ben ik  gek dat nu het zover is ik niet meer weet wat ik moet doen? Of dat ik niet weet wat ik wil?”  Ik leg mijn rechterhand op haar bil en span mijn beenspieren aan zodat mijn pik een beetje in  haar beweegt. “Je bent niet gek,” verzeker ik haar, “het is niet raar dat je aan elkaar moet  wennen.” 

Dan weet ik even niet meer wat ik moet zeggen maar ik merk dat Julia nog steeds vochtig is en haar kutje knelt om mijn pik. Met kleine heupbewegingen neuk ik verder. Julia kust mijn schouder. 

 Ze zucht, “ja, neuk me. Neuk je pik in me.” 

Ze draait haar hoofd naar voren zodat haar voorhoofd op mijn borstkas steunt. Haar handen plaatst ze op mijn schouders en haar knieën aan weerszijden van mijn heupen. Ik merk dat ze natter wordt en haar kutje minder knelt. Ze zucht als ze na een tegengestelde beweging, waardoor mijn pik er bijna uitfloept, zich in een keer er volledig op laat zakken. Ze klemt zich met haar dijen vast op mijn heupen en er trekt een siddering door haar lichaam waardoor ze kippenvel krijgt; haar tepels verstrakken zichtbaar. Ze recht haar bovenlichaam maar haar hoofd blijft omlaag gericht. Haar mond vormt een geluidloze “O” terwijl ze het gevoel van haar gevulde kut in zich opneemt. Weer leg ik mijn handen op haar billen. Ze voelen aan alsof ze voor mijn handen gemaakt zijn. Zachte huid, stevig, bol en sportief. Ik sluit mijn ogen, visualiseer hoe het eruit moet zien. Mijn ballen die contact maken met haar spleetje. Haar spleetje dat overgaat in haar bilspleet en mijn handen die op de krachtige rondingen liggen. Ik druk mijn heupen omhoog en Julia reageert door tegen te drukken. We raken in cadans. Een cadans van tegengestelde bewegingen. Julia zucht, bijna geluidloos, en haar ogen zijn gesloten en haar voorhoofd fronst in concentratie. Met mijn handen ondersteun ik het ritme door haar aan haar billen omhoog te tillen of juist omlaag te drukken. Even kijkt Julia me aan en een kleine glimlach verschijnt op haar mond. “Não pare,” zucht ze, “niet stoppen.” 

Haar heupbewegingen worden heftiger, groter, krachtiger en sneller. Ze bepaalt haar eigen tempo en ik neem haar volle borsten in mijn handen. Weer flitsen haar ogen even open om mij de goedkeuring te geven om ze stevig vast te grijpen. Weer trekt er een siddering door haar lichaam. 

“Oh god,” fluistert ze. Aan het samentrekken van haar vaginale spieren te merken en de korte bokkende heupbewegingen is het duidelijk dat Julia haar hoogtepunt bereikt. Ze klauwt met haar vingers in mijn schouders om nog meer steun te zoeken terwijl ze met haar klitje over mijn onderbuik en de aanzet van mijn pik rijdt. Haar hoofd en decolleté verkleuren van rood naar paars terwijl ze haar adem inhoudt. De aders van haar nek liggen gezwollen over haar 

aangespannen spieren. Het ritme van haar bewegingen raakt verstoord en wordt ongecontroleerd. Haar kut knelt super strak om mijn gespannen pik. Met een langgerekt “aaahhh” laat Julia zich door haar orgasme overmeesteren. Met kleine heupbewegingen, waardoor er elektrische schokjes door haar lichaam schieten, rekt ze het klaarkomen totdat haar clitoris te gevoelig wordt en geen wrijving meer kan verdragen. 

Julia blijft stil zitten. Rechtop, haar gezicht naar de zon gericht. Ik voel hoe ze met haar interne spieren mijn erectie aftast. Ze kijkt me aan. “Je bent niet gekomen?” vraagt ze verbaasd. Op mijn beurt kijk ik haar verbaasd aan. Verbaasd over het feit dat zij verbaasd is. Dan realiseer ik me dat de complimenten die ik van Jacqueline en Fietje altijd krijg over het feit dat ik bijna nooit aan mezelf denk als we seks hebben, gemeend zijn. En al leg ik nog honderd keer uit dat ik meer geniet van het genot en het orgasme dat ik mag schenken en delen dan dat ik van mijn eigen orgasme geniet, de meiden blijven het bijzonder vinden. Julia kijkt me aan en glimlacht. Een beetje trieste glimlach, dat wel. 

“Dank je Siem. Dank je. Dit had ik echt nodig.” Ze laat zich voorover zakken met haar hoofd weer op mijn schouder. Weer laat ze haar spiertjes werken en beweegt zacht met haar heupen. Aan de schokjes die door haar lichaam trekken merk ik dat ze nog erg gevoelig is. Ik leg mijn handen weer op haar billen en druk haar zo 

 tegen me aan. 

“Niet doen Julia. Dit is niet fijn voor jou,” zeg ik terwijl ik tegelijkertijd op mijn zij draai. “Laat me nog maar lekker in je zitten tot ik slap word,” fluister ik in haar oor en strek mijn arm onder haar hoofd. Met de andere arm op haar heup blijven we in stilte in de middagzon liggen. 

Langzaam wordt mijn pik slapper en ik registreer hoe Julia’s vocht over mijn zak en benen traag naar buiten loopt. Als Julia haar rechterbeen over mijn been slaat floept mijn pik uit haar en beland nat op de binnenkant van haar dij. Julia zucht van teleurstelling. “Dat had ik niet moeten doen. Het voelde nog zo lekker.” 

Ze laat haar been weer zakken en klemt mijn plakkerige lul tussen haar dijen. Ze beweegt een beetje met haar heupen en kijkt me onderzoekend met een glimlach aan. Ik leg mijn hand op haar heup. “Ik wil je graag nog eens neuken, Julia. Ik vind het heel bijzonder om samen met je te zijn. En geil,” voeg ik er snel aan toe. 

Julia gaat recht op zitten en draait zich naar me toe. “Vóór je vandaag naar me toe kwam,” ze blijft even stil, “heb je toen ook weleens aan mij gedacht als je geil was? Of eigenlijke bedoel ik, werd je al eens eerder geil  als je naar me keek?” 

Ik weet niet goed hoe ik haar vraag moet interpreteren en kijk in haar bruine ogen. “Vanaf de eerste dag dat wij met elkaar gesproken hebben, heb ik je een lekker ding gevonden. Het klinkt misschien plat om het zo te zeggen. Natuurlijk heb ik het er met Fietje over gehad dat je een heel leuke meid bent en dat je er goed uit ziet. En als ik je zag lopen bewonderde ik je billen en je sportieve uitstraling. Maar het meest nog je hele persoonlijkheid. Ik weet niet of ik ooit over je gefantaseerd heb als ik met Fietje was.” Even zoek ik naar woorden, “maar toen Fietje zei dat je behoefte had aan warmte en genegenheid voelde het niet vreemd. Toen jij je uitkleedde,” ik voel een glimlach op mijn mond komen, “de ongedwongenheid van het uitkleden en je natuurlijke blootheid, dat was echt geil. En toen je jezelf tegen me kwam opwarmen voelde het allemaal heel logisch.” Ik kijk haar aan. “Net zo logisch als dat ik vind dat het hier niet bij mag blijven.” 

 Ik ga ook rechtop zitten en kijk Julia aan. “Je bent echt een lekkertje Julia.” 

Met mijn rechterhand streel ik haar borst en kijk omlaag. Naar haar platte buik en de lichte bolling van haar venusheuvel. Ze zit in kleermakerszit waardoor haar doorgeneukte kutje goed te zien is. Ik voel hoe mijn pik zich weer met bloed vult. Ik leg mijn hand in Julia’s nek en buig me naar haar toe. Ik kus haar in het kuiltje tussen haar sleutelbeen en haar nek. Julia zucht en omsluit met allebei haar handen mijn zak. Voorzichtig speelt ze met mijn ballen. Haar vingertoppen drukken beurtelings tegen de onderkant van mijn paal en dan weer tegen het plekje achter mijn zak. Ik sluit mijn ogen en begraaf mijn gezicht in haar nek. Ik voel haar bijna glimlachen als ze iets naar voren wipt en mijn scrotum contact maakt met haar lipjes. Ik sla mijn beide armen om haar rug en druk Julia’s borsten tegen mijn borstkas. “Ga met me mee naar huis,” kreun ik, “ik wil je neuken waar Fietje bij is.” 

Even stoppen Julia’s handen om daarna naar boven te glijden en mijn paal vast te pakken. Met twee handen  sjort ze even aan mijn pik. 

“Dat lijkt me fijn,” zegt ze zacht en leunt naar achteren om de omhelzing te verbreken. Ik laat me achterover zakken en steun op mijn ellebogen zodat ik Julia helemaal kan zien. Ze is streeploos bruin. Bruiner dan Fietje. Korte donkerblonde haren, prachtige volle borsten, plat buikje. Ze is open, uitnodigend. Ze is Julia. 

Julia buigt voorover en hapt mijn eikel in haar warme mond. Ze likt met haar tong onder de rand en verkent het oppervlak. Mijn anus trekt samen van genot. Ze beweegt een paar keer met haar hoofd op en neer en neemt mijn pik helemaal in haar mond. Ik hijg, zo lekker vind ik 

 het. Dan stopt ze en kijkt me stralend aan. “Op naar Fietje,” zegt ze en ze staat op. Ik blijf zitten en bewonder haar heerlijke compacte lichaam. Ze kijkt over haar schouders als ze bukt om haar kleren van de grond te pakken. Ze plaatst haar voeten iets uit elkaar zodat ik een beter uitzicht heb. Ze kijkt me aan en legt een hand op haar bil en trekt deze iets opzij. Terwijl ze me uitzicht op haar sterretje biedt geeft ze me een knipoogje, “ook voor jou,” zegt ze om daarna haar kleren aan te trekken. 

We zitten in Julia’s Landcruiser en kijken allebei vooruit. We laten de parkeerplaats achter ons en Julia is geconcentreerd op het steil omhoog lopende weggetje. Ik ben bang dat de lach om mijn mond groter is dan een gewone glimlach. Het is dan ook wel een lekkere gedachte om naar huis te rijden met Julia en dan met 

 ons drietjes…. 

“Waar denk je aan?” vraagt Julia als we de verharde weg zijn opgedraaid. Ik kijk opzij en zie dat zij dezelfde bijna onnozele grijns op haar gezicht heeft als ik. Ik lach, “aan hoe het zal zijn als we dadelijk thuis komen. Met  Fietje erbij.” Julia bijt op haar onderlip en knikt. 

“Heb je al eens met Fietje gevreeën?” vraag ik omdat mij dat opeens te binnen schiet. Julia schudt van nee en kijkt me even aan. “We hebben wel veel over seks gesproken. Hoe jij en Fietje en met haar zus….” Even blijft 

 ze stil en schraapt ze haar keel. “Ik heb wel een paar 

keer gemasturbeerd, daar op het strand, met Fietje erbij.” Ze glimlacht, “ze moedigde me aan en vertelde hoe 

 mooi ze het vond.” 

Even rijden we in stilte, in gedachten, door. Ik zie het voor me; twee blote meiden in de zon. De schoonheid van het bos en het meer en de stilte van de natuur. Fietje die met haar zachte en beetje hese stem Julia aanmoedigt haar klit te stimuleren. Fietje die kijkt en opgewonden raakt en die opwinding mee naar huis neemt. Het kan niet anders dan dat ik weer hard word. Julia gooit nog een beetje olie op het vuur. “Ze heeft me één keer geholpen.” Weer laat ze een stilte vallen. “Ik zat tegen klaarkomen aan maar ik kwam niet over de top, om het zo maar te zeggen. Toen heeft ze mijn achterkant een beetje gevingerd.” Ze kijkt op de weg en lacht, “dat hielp!” Ze schudt lachend haar hoofd bij de gedachte. Julia kijkt opzij en omlaag. “Haal hem eruit,” vraagt ze. 

Ik blijf recht voor me uit kijken als ik mijn billen omhoog wip en de sportbroek over mijn bovenbenen stroop en mijn pik rechtop tegen mijn buik staat. Julia kreunt zacht en neemt hem in haar rechterhand. 

 “Ik wil hem zo graag,” kreunt ze, “je stopt hem toch ook wel in Fietje als ik erbij ben?” 

Mijn keel is zo droog dat ik niet kan antwoorden en knik alleen maar. Julia knijpt haar benen bij elkaar waardoor haar voet van het gas schiet en de auto snelheid vermindert. Ze geeft weer gas bij maar in een te hoge versnelling waardoor de auto begint te bokken. Dat brengt ons bij onze positieven. Snel concentreert ze zich op de bochtige weg. “Nog tien minuten,” zeg ik. Julia knikt en glimlacht. 

De poort staat nog open en Julia parkeert de Landcruiser op de plek waar normaal gesproken mijn auto staat. 

Dat de poort nog open is en dat alles er nog zo bij ligt als toen ik drie uur geleden ben weggereden verraadt  dat de meiden nog bij Joon-Sun zijn. 

We stappen uit en Julia kijkt om zich heen terwijl we om het huis heen lopen, langs het zwembad, door de openstaande deur naar binnen. Natuurlijk is daar niemand maar ik roep toch even, “Fietje? Jacqueline?” Geen reactie, natuurlijk. Julia kijkt me aan, “is Fietjes zus er ook?” 

Ik knik, “wist je dat niet?” Julia schudt haar hoofd. Haar gezicht betrekt en ik denk dat ik weet wat er in haar  omgaat. 

“Fietjes stiefzus is net zo als Fietje. Maak je maar geen zorgen. We gaan het fijn hebben met ons drietjes, als  je dat nog steeds wilt.” 

Julia bijt op haar onderlip en knikt, een beetje onzeker. Ik knuffel haar en herhaal, “maak je maar geen zorgen. 

 Het komt goed.” 

Dan neem ik haar hand, “ze zullen bij de nieuwe buurvrouw zijn. Helpen met uitpakken.” Samen lopen we langs het zwembad om de patio heen naar boven. Het hekje staat nog open en steken het gras over. De tuinset is uitgepakt en op het terras geplaatst. We lopen over het terras en door de openslaande tuindeuren stappen we de woonkamer in. Schilderijen staan op de grond op de plekken waar ze op de muur moeten komen, denk ik. Kasten zijn ingeruimd. Wij horen gelach van de andere kant van het huis en lopen door de kamer en de lange gang naar de keuken. Fietje zit aan de grote keukentafel. Jacq en Joon -Sun staan aan het aanrecht. Jacq droogt net het laatste bord van het uitgebreide servies af zodat het schoon is als het 

wordt ingeruimd. Fietje lacht haar stralende lach als ze ons ziet. Ze zegt niks maar staat op en spreidt haar armen, haar blik op Julia gericht. Julia op haar beurt laat mijn hand los en werpt zich letterlijk in Fietjes omhelzing. Mijn hart zwelt als ik zie hoeveel beide vrouwen voor elkaar voelen. Julia doet een stapje terug en Fietje vraagt met haar ogen. Julia glimlacht en Fietje omhelst haar weer, stevig, terwijl ze mij aankijkt. Ze trekt haar wenkbrauwen op en ik geef haar een knipoog. 

Joon-Sun en Jacq staan nog steeds bij het aanrecht. Joon-Sun met de spons in haar hand en Jacqueline met een theedoek. Ze kijken naar mij en naar de twee meiden, dan naar elkaar en dan weer naar mij. Ik voel dat ik de onnozele grijns weer op mijn gezicht heb. Joon-Sun knikt en kijkt me aan met haar mr Stiffy blik; geamuseerd en geïnteresseerd. Jacqueline droogt haar handen af en wacht tot Fietje Julia loslaat. 

Julia opent haar ogen als Fietje de omhelzing langzaam verbreekt. Jacqueline doet een stap naar voren en  spreidt haar armen. 

“Hallo lieverd,” zegt ze als ze Julia knuffelt, “ik ben Jacqueline, Fietjes stiefzus.” Ze kust Julia’s wang. Julia beantwoord Jacq’s omhelzing en houdt haar even vast. “Fietje heeft me over je verteld. Ik ben blij je te 

 ontmoeten.” 

Joon-Sun heeft haar handen ondertussen afgedroogd en als Jacqueline zich omdraait verwelkomt ze Julia met een buiging. “Welkom Julia. Ik ben Joon-Sun.” Een beetje onwennig staan de twee tegenover elkaar. 

 Julia spreidt haar armen. “Dank je Joon-Sun.” 

 Even blijft het stil. Dan buigt Joon-Sun zich naar voren in Julia’s omhelzing. 

Ondertussen zijn Fietje en ik aan de tafel gaan zitten. Jacqueline neemt een paar glazen uit de kast en schenkt voor ons een glas water in. Joon-Sun en Julia komen erbij zitten. “Jullie zijn lekker opgeschoten,” zeg ik om het 

 ijs een beetje te breken. 

Joon-Sun knikt en beaamd, “Jacqueline en Fietje hebben me goed geholpen. Alles is nu uitgepakt. Als João thuiskomt kan hij alles ophangen.” Ze knikt nog eens, “er is hard gewerkt.” 

Dan richt ze haar donkere ogen weer op mij. Ik zie aan haar gezicht wat er gaat komen. Het licht cynische lachje verschijnt om haar mond. “Hoe was jullie middag?” vraagt ze op zeer neutrale toon. Julia kijkt me aan. Vóór ik een gevat antwoord kan geven reageert Julia, “bevredigend.” Ze kijkt Joon-Sun aan; haar uitdagend om door te vragen. “Lucky you; het enige dat bij mij nat werd waren mijn handen,” zegt ze met een gemaakt diepe zucht. Jacqueline en Fietje schieten in de lach. Bij Julia moeten Joon-Suns woorden nog even inzinken maar dan begrijpt ze haar humor en schiet ze ook in de lach. 

 “Maar even serieus,” begint Fietje als ze mij zacht in mijn zij port, “hoe was het nou?” 

Ik kijk haar aan. Verwacht ze nu dat ik een uitgebreide beschrijving van onze vrijpartij ga geven? Ik doe alsof ik  onnozel ben. 

“Prachtig. Zo’n mooie omgeving. Je moet het wel weten te vinden maar je kunt er heerlijk liggen.” 

Fietje kijkt me aan met een blik van ‘hier kom je niet mee weg, jongen’ maar Jacqueline wil er meer over weten. Julia neemt het over en begint te vertellen over hoe ze het afgelegen strandje heeft ontdekt en dat er naaktrecreatie is toegestaan. Er zijn niet veel mensen die er komen maar het is er heerlijk. Eigenlijk komen er alleen maar locals. En dat zijn er niet zoveel. 

“Kortom,” breekt Fietje weer in, “een prima plek om te seksen.” Ik zucht en  beaam, “ja, dat ook. We hebben er heerlijk gesekst.” 

Ik kijk opzij naar Julia die bevestigend knikt. Joon-Sun zucht gemaakt vertwijfeld, “waar ben ik terecht gekomen? Het lijkt verdorie wel of je een harem hebt. Als ik het goed begrijp ben ik de enige hier waar je hem 

 nog niet in gehangen hebt?” 

Ik lach en knik, “dat klopt. Maar je staat wel op mijn verlanglijstje buuv.” De drie  meiden lachen maar Joon-Sun kijkt me serieus aan. 

“Dat komt wel goed Siem, maar eerst moet je kennis gemaakt hebben met João.” Haar ogen schieten vol en ze staat op. Met gebogen hoofd loopt ze de keuken uit, naar buiten. Verbaasd kijk ik naar Fietje die haar schouders optrekt ten teken dat ze ook niet weet wat Joon-Sun zo emotioneel maakt. Jacqueline staat op en loopt achter Joon-Sun aan. Voor ze naar buiten stapt draait ze zich om, “laat ons maar even. We komen straks wel naar beneden.” Dan verdwijnt ze door de deur naar buiten, achter onze nieuwe buurvrouw aan. 

Fietje kijkt ons aan. “Ze lijkt wel stoer, maar haar man is zo vaak weg dat ze zich al heel lang eenzaam voelt.” Ze staat op en ruimt de glazen op. “João heeft haar beloofd dat ze hier blijven wonen zodat er meer vastigheid in hun leven komt.” We lopen met ons drietjes omlaag naar ons eigen huis. 

Zonder veel plichtplegingen kleden Fietje en Julia zich uit en springen in het water. Ik kijk naar beide vrouwen en natuurlijk word ik weer hard. Ik trek mijn shirt uit en stap uit mijn 

sportbroek. Ik ga op de rand van het bad zitten met mijn benen in het water. Ik steun op mijn onderarmen en leun iets achterover zodat mijn stijve lekker omhoog steekt. Julia heeft Fietje omhelst en kust haar mond. Fietje op haar beurt slaat haar armen om Julia heen en tilt haar een beetje op. Julia slaat haar benen om Fietjes middel. Ik geniet van de aanblik van de twee die aan het kussen zijn. Fietje loopt met Julia om zich heen geklemd mijn kant op. Ze strekt haar arm en met haar koele, natte hand begint ze me af te trekken. Ze draait haar hoofd opzij, “je hebt nog niet gespoten?” het is een retorische vraag dus blijf ik lekker achterover geleund en geniet van de knedende hand van mijn lief om mijn lul. 

 Julia verbreekt de omhelzing en klimt uit het water om naast me te komen zitten. 

“Hij is zo lief Fietje. Ik wilde hem klaar laten komen maar hij wilde niet.” Ze kijkt opzij naar mij en legt haar hand onder mijn ballen, “hij wil komen als jij erbij bent.” Ze knijpt zacht in mijn ballen. Met haar duim streelt ze Fietjes hand die nog steeds traag op en neer pompt. Fietje kijkt me liefdevol aan. 

“Je bent ook zo’n gentleman, hè?” ze buigt voorover en drukt haar bovenlichaam uit het water. Ze plaatst haar mond op mijn eikel. Julia omsluit mijn ballen terwijl Fietje mijn stijve in een keer in haar mond neemt. Ze maakt trage neukbewegingen met haar hoofd, haar lippen afwisselend strak en ontspannen langs de schacht glijdend. Julia kijkt me aan als ze haar andere hand zacht op Fietjes hoofd legt zodat ze het ritme kan voelen. Ik zucht en kreun, “Fietje, stop. Ik wil jullie allebei nog neuken vandaag.” 

Maar Fietje stopt niet maar voert het tempo op. Ik word gek van het heerlijke gevoel van haar mond om mijn lul en het kneden van Julia’s hand. Ik ga dit echt niet lang volhouden. Maar dan, als op commando, trekt Fietje haar hoofd naar achteren en laat Julia mijn ballen los. Met gesloten ogen blijf ik liggen en registreer hoe Fietjes speeksel langs mijn pik omlaag drupt. Over mijn ballen en op mijn buik. Julia kust mijn heup, Fietje mijn tepel. Een volgende kus van Julia op mijn tepel en van Fietje op mijn mond. Twee handen op mijn buik. Ze strelen mijn buik en ze strelen elkaar. Omhoog naar mijn borst en omlaag naar de aanzet van mijn pik en over mijn dijbenen… Ik besluit mijn ogen dicht te houden en te genieten van de behandeling die ik mag ondergaan. Ik hoor hoe de meiden zoenen om meteen daarna een kus van Julia te krijgen. Ik stel me zo voor hoe de meiden elkaar met hun ogen sturen. 

Fietje gaat over me heen zitten en leidt mijn pik bij zich naar binnen. Fietje zucht, Julia fluistert “jaaaa” haar handen aaien over mijn hoofd en hals. Als ik mijn knieën optrek zodat ik meer kracht kan zetten verplaatst ze een hand naar de onderkant van mijn been om al strelend weer mijn zak te zoeken. 

Fietje is weer heerlijk nat en zalig warm. Even begeleid ik haar tempo met mijn handen op haar heupen om daarna haar knopje met allebei mijn duimen te bewerken. Julia’s hand verdwijnt van mijn voorhoofd. Als ik mijn ogen open zie ik hoe ze Fietjes borstjes kneedt. Fietje draait een beetje opzij zodat ze Julia kan kussen. Dan kijkt ze me aan, glimlachend met ogen vol liefde. 

 “Je laat me komen lieverd,” fluistert ze, “hou je het nog even vol?” 

Ik knik, wetende dat ze graag wil dat ik in Julia spuit. Fietjes groene ogen draaien een beetje weg als het orgasme haar overmant. Ik druk haar bekken stevig tegen mijn buik terwijl ze met kleine schokjes klaarkomt. Julia kneedt haar borstjes en zuigt aan Fietjes tepels. Fietje jammert geluidloos, haar ogen stijfgesloten. Haar klaarkomen duurt langer dan normaal en is ook van een intensiteit die ik al een tijdje niet meer bij haar heb gezien. Langzaam laat ze zich naar voren zakken en met kleine naschokjes komt ze tot haar positieven. Haar haren plakken aan haar voorhoofd en haar wangen. Haar blik is eerst nog wazig. Dan bolt ze haar wangen en ademt lang en diep uit. “Pfew,” zucht ze, “dat was lekker.” Ze lacht om haar eigen understatement. Ze kust mijn wang terwijl haar warmte in mijn buik en borst dringt. Julia streelt haar rug en billen en verdeelt Fietjes geil over mijn zak. Fietje kijkt opzij, “nu jij?” 

Julia kijkt naar ons. Onverholen rauwe geilheid straalt uit haar ogen. Ze kan alleen maar knikken. Ze draait op haar billen en spreidt haar benen. Haar binnenste schaamlippen staan wijd open en zijn paars gekleurd van 

 verlangen. “Ga liggen Julia. Ik wil je zien,” zeg ik terwijl ik heel even het gemis voel van het contact met Fietje die van me af is gedraaid. Julia laat zich achterover zakken. Haar voeten plaatst ze dichter bij haar billen en ze laat haar knieën naar buiten vallen. Deze aanblik is zo geil dat ik er bijna spontaan van klaarkom. Ik ga op mijn knieën tussen Julia’s benen zitten. Fietje knielt aan de buitenkant ernaast en streelt mijn billen als Julia mijn pik vastpakt en deze naar haar openstaande kut leidt. Ik plaats mijn handen aan weerszijden van haar hoofd en laat me in haar kut leiden. Julia’s ogen zijn wijd open gesperd als mijn eikel in haar komt. Met haar hand wrijft ze over mijn met Fietjes geil bedekte pik. Ze kijkt me aan als ze haar hand schoonlikt terwijl ik me helemaal in haar hitte begraaf. Met lange trage halen dring ik steeds dieper bij haar naar binnen. Fietje buigt zich voorover en kust Julia’s wang en plaatst haar hand op mijn 

 borst. 

“Weet je nog Julia wat je zei toen we het erover hadden?” Ze kijkt Julia aan, “hoe zou je willen dat Siem je zou  nemen?” 

Julia’s lippen zijn samengeknepen en ze laat lucht uit haar neus ontsnappen. Ze knikt. Fietje kijkt me aan, “even een kleine positie-aanpassing,” ze duwt harder tegen mijn borst als teken dat ik me terug moet trekken. Met tegenzin verlaat ik Julia’s hete doosje en ga met mijn billen op mijn hielen zitten. Julia blijft op haar rug liggen, gaat met haar handen naar haar knieholten en trekt haar benen op en laat haar knieën naar buiten wijzen. Ik geniet van de aanblik van haar kut, billen en anus. Hoe veel geiler kan het nog worden? Vraag ik me  af. 

Ik krijg niet veel tijd om van deze aanblik te genieten want Fietje pakt nu mijn pik en leidt me weer naar Julia’s opgewonden kut. Opnieuw plaats ik mijn handen naast Julia’s hoofd en strek mijn benen. De eerste paar halen doe ik rustig en beheerst maar als Fietjes handen mijn billen strelen verlies ik mijn beheersing. Ik begin in hoog tempo Julia’s kut te neuken. Julia kirt van plezier “Ja, Siem. Neuk me. Neuk je zaad in me.” 

Fietje doet er nog een schepje bovenop, “laat me zien hoe je ballen samentrekken, geile vent van me. Neuk  haar en spuit haar vol. Doe het voor ons!” 

Terwijl ze mijn billen streelt en kneedt glijden haar duimen door mijn bilspleet en raken ze ook mijn anus. Ik kan niet meer helder denken en besta alleen maar uit gevoel en instinct. Neuk instinct, helemaal gericht op klaarkomen. Mijn lief herkent de voortekenen en duwt op mijn billen zodat ik nog dieper en zwaarder in Julia kom. Hoewel ik zou willen zien hoe Julia mijn zaad ontvangt lukt het niet om mijn ogen open te houden. Ik strek mijn armen en trek mijn rug hol als ik mijn zaad in Julia’s hitte spuit. Ik snuif en kreun bij elke straal die ik in haar kut deponeer. Dit orgasme is zo heftig en overweldigend. Ik heb het gevoel dat ik nooit meer sperma kan produceren, zoveel heb ik gespoten. Ik laat me op Julia zakken; hijgend; plots uitgeput en kletsnat van het zweet. Julia slaat haar armen om me heen. Fietje kust mijn rug en gaat met haar vingers door mijn haren. Een zacht warm briesje trekt over ons heen. Ik durf mijn ogen niet te openen en terwijl ik voel hoe het zaad uit Julia over mijn zak naar buiten glijdt besef ik hoe gelukkig ik ben. 

Hijgend lig ik bovenop Julia. Ons zweet, haar vagina en mijn pik verbinden ons. Ik steun een beetje op mijn onderarmen omdat ik anders te zwaar op haar lig. Onze buiken en borsten botsen tegen elkaar in een onregelmatige ademhaling. Julia geeft kleine kusjes op mijn sleutelbeen. Hoe graag ik ook nog in haar wil blijven hangen; ik ben te zwaar voor haar. Daarom draai ik op mijn zij en door naar mijn rug. Met gesloten ogen even nergens aan denkend probeer ik mijn ademhaling weer onder controle te krijgen. Ik weet niet of ik het hoor of dat ik het voel dat Fietje Julia op haar voorhoofd kust. De zon schijnt warm op mijn slappe en natte pik. 

Even word ik met rust gelaten en is mijn hoofd helemaal leeg. Dan kust Fietje mijn slappe lul en mijn zak. 

 “Open je ogen Siem. Kijk naar Julia,” zegt ze met haar hese stem. 

Ik hou een hand voor mijn ogen om me te beschermen tegen het felle licht. Ik zie eerst alleen maar de contouren van Fietjes hoofd en torso. Ze pakt mijn hand en helpt me overeind tot ik zit. Ik kijk opzij naar Julia die met een grote grijns wijdbeens op het gras ligt. Dikke klodders sperma druipen naar buiten. Fietje drukt haar middelvinger tegen Julia’s sterretje en wrijft wat van mijn zaad over Julia’s anus. Haar hand vormt als het ware een kommetje waarin ze de rest van het zaad opvangt. Dan smeert ze het over Julia’s openstaande kut. En over haar venusheuvel en haar buik. Zweet vermengd met sperma en geil laten haar huid glimmen. Ik ben nog zo uitgeput dat ik wel kijk maar nauwelijks registreer. Julia gaat met haar wijsvinger over haar buik en dipt deze in haar navel. Een wit plakkerig draadje blijft aan haar vinger hangen. Ze opent haar mond. Een dun sliertje valt in slow motion omlaag; op haar tong. 

Ik sluit mijn ogen. Plots overvallen door totale vermoeidheid en emotie. Ik ga weer liggen, sluit mijn ogen en sla een arm voor mijn ogen. Ik wil even alleen maar zijn. Onbewust merk ik dat er met ogen wordt gecommuniceerd en voel hoe Julia en Fietje opstaan. Een paar tellen later stroomt het water van de buitendouche over beide vrouwen. Ik ben emotioneel en zou wel kunnen huilen. Huilen van geluk en van inspanning. Maar anderzijds voel ik me sterk. Gesterkt door de liefde en acceptatie van de twee vrouwen met wie ik al bijna vier jaar gelukkig ben en van de twee vrouwen die er vandaag bij zijn gekomen. Ik ben niet gelovig, zeker niet, maar op dit moment voel ik me gezegend. 

De douchekraan wordt dichtgedraaid en aan het trippelen van een paar voeten te horen 

vermoed ik dat Fietje de handdoeken pakt. Voor de rest blijft het stil op het geluid van af en toe een kus, een zachte zucht en een onderdrukte giechel. Zonder te kijken kan ik me voorstellen wat er op een paar meter bij 

 me vandaan zich afspeelt. 

Ik voel stappen naderen voor ik ze in het gras hoor. Tot mijn verrassing is het niet Fietje of Julia. “Hou je ogen  maar dicht lieverd.” 

Jacqueline komt achter me zitten. Ze legt haar handen onder mijn schouders, “ga een klein beetje overeind  zitten en leun dan tegen me aan.” 

Ik span mijn buikspieren aan en til mijn hoofd op. Jacq’s handen en onderarmen ondersteunen mijn rug, nek en hoofd. Op haar billen beweegt ze naar voren. Haar benen onder mijn oksels door. Ik houd mijn ogen gesloten en richt me nog meer op tot Jacqueline haar arm om mijn borst slaat en me tegen zich aandrukt. Mijn hoofd rust op haar zachte borsten, mijn rug tegen haar buik. Terwijl ze de ene arm om mij heen geslagen houdt streelt ze met haar vrije hand door mijn haren. Zacht oefent ze met haar vingertoppen druk uit waardoor het strelen langzaam overgaat in een lichte hoofdmassage. 

 “We hebben staan kijken,” zegt ze zacht, “je bent zo lief….” Ze kust mijn kruin, “het was zo  geil. Je hebt zo je best gedaan voor ons.” 

Ik zeg niks omdat ik niet weet wat ik hierop kan zeggen. Door Jacq’s aandacht heb ik niet in de gaten gehad dat de andere meiden erbij zijn gekomen tot ik het gedruppel van water in een teiltje hoor. Iemand pakt mijn arm en begint mijn hand te wassen. Lekker lauwwarm water. Reinigend. 

Weer iemand anders begint mijn bovenbeen te wassen, van boven naar beneden, over de harde spieren naar binnen naar mijn lies; en de derde wast mijn buik. Lange en zachte bewegingen. Af en toe wordt een doekje opnieuw natgemaakt. Als er een doekje onder mijn zak over het perineum wordt gehaald, verschijnt er ondanks mijn vermoeidheid een glimlach op mijn gezicht. Ik trek mijn knieën iets op zodat ze er beter bij kan. Met zachte hand en aandacht worden mijn zak en pik schoon gewassen. Ik open mijn ogen en kijk recht in de bruine kijkers van Joon-Sun. Ze heeft een blik in haar ogen die ik nog niet had gezien. Ze straalt respect uit en ondersteunt dat door met aandacht en genegenheid verder te gaan met mij te wassen. 

Ik kijk naar Julia en daarna naar Fietje. Ook zij zijn gefocust op het schoonwassen van mijn lichaam. 

Jacqueline slaat haar andere arm ook om me heen, “Joon-Sun had gelijk; wij zijn jouw harem. Je bent onze  sultan, onze prins.” Ze kust me op mijn hoofd. 

Ik voel hoe de aandacht van de meiden me energie geeft. De mist, de leegte, in mijn hoofd trekt weg. Ik  accepteer de gift, de aandacht en genegenheid die me ten deel valt. 

“Fietje had gelijk Joon-Sun. We zijn verliefd op je geworden. En Julia, ik ben ook verliefd geworden op jou. En, Joon-Sun jij had ook gelijk; dit is een plek met veel liefde. Maar dat komt ook door de liefde die jezelf geeft.” 

Alle drie de meiden voor me hebben een glimlach op hun gezicht waarmee ze bevestigen dat wij het eens zijn. Joon-Sun kijkt naar Jacqueline en ik voel dat ze knikt. Ze verbreekt de omhelzing, plaatst haar handen op de grond en schuift voorzichtig naar achteren zodat ik langzaam omlaag zak. Als mijn hoofd op de bolling van haar venusheuvel ligt stopt ze. Joon-Sun plaatst haar handen in mijn knieholtes en drukt mijn benen omhoog. Even lijkt het erop alsof haar plan niet kan werken maar Julia brengt redding. Zij gaat links van Joon-Sun zitten en neemt mijn voet in haar hand en plaats deze tussen haar borsten. Fietje doet hetzelfde rechts van JoonSun. Beide meiden krijgen een dankbare glimlach van haar. Met haar hand geeft ze aan dat ze nog iets verder naar voren moeten bewegen. Hierdoor worden mijn knieën voorbij mijn heupen gedrukt en kantelt mijn bekken. Joon-Sun drukt met twee duimen mijn zak omhoog en kust het plekje erachter, meteen daarna gevolgd door het puntje van haar tong waarmee ze iets meer druk uitoefent. 

 Het lijkt wel of er in mijn hoofd totale chaos uitbreekt; ik hijg en zuig sissend lucht in mijn  longen, de perineale spieren trekken samen maar het voelt niet zo als wanneer mijn zak nog  vol zou zijn. Maar het is niet onaangenaam. 

 “Sluit je ogen lieverd. Geef je maar over.” 

Ik luister naar Jacqueline en concentreer me op het gevoel. Het eerste wat ik voel is hoe warm Jacq’s schaamlippen tegen mijn nek rusten en hoe verschillend de borsten van Fietje en Julia aan mijn voeten voelen. Maar dan is Joon-Sun er weer. Ze heeft overvloedig speeksel in mijn bilspleet laten lopen en nu plaatst ze haar mond op mijn anus. Ze heeft beide billen uit elkaar gedrukt en haar lippen op mijn sterretje. Met veel lucht zuigt ze het speeksel van mijn kroontje. 

Een stortvloed van emoties maakt zich van mij meester als ik me bedenk dat ik meer onder de indruk ben van deze vorm van aandacht die mij gegeven wordt dan aan het gevoel dat het nu teweeg brengt. Ik ben namelijk nog zowel fysiek als geestelijk te vermoeid om te kunnen reageren op Joon-Suns liefdevolle likken. 

“Joon-Sun, stop alsjeblieft. Ik kan het nu niet aan,” kreun ik. En hoewel ik dankbaar en emotioneel ben schiet ik keihard in de lach als ik Joon-Suns donkere en verbaasde hoofd boven mijn pik zie verschijnen. En ook dat is weer een rare gewaarwording; schuddebuiken van het lachen terwijl je pik wordt vastgehouden. 

 “Wil je dit dan niet?” vraagt Joon-Sun, “doe ik iets niet goed?” 

Haar blik is van verbaasd naar, laat ik het noemen, agressief nieuwsgierig getransformeerd. Lachend schud ik mijn hoofd. “Het voelt heel fijn en ik ben echt enorm dankbaar dat je zoveel aandacht aan mij wilt geven…. 

 Maar ik ben uitgeput. Zowel emotioneel als fysiek. Ik wil je geschenk graag aannemen maar dan wil ik het ook kunnen waarderen en de reacties kunnen geven die hier bij 

 horen.” 

Joon-Sun kijkt me aan en er verschijnt weer een twinkeling in haar ogen. “No more mr. Stiffy, vandaag?” 

Ik knik, “op dit moment even niet, in ieder geval. Maar ik houd het heel graag tegoed.” Joon-Sun knikt. Ze mimet het schrijven van een boodschappenlijstje, “ik zal het opschrijven; één keer neuken, één keer rimmen en één keer prostaat melken.” Ze staat op en ik zie meteen dat ze nu helemaal glad is. Er is geen haartje meer te zien. Wel plakken er wat grassprietjes op haar borstjes en buik. Ze ziet me kijken en veegt ze weg. “Wat wil je dan als het geen seks is?” 

 Ik sluit even mijn ogen en voel Jacquelines hand op mijn hoofd. 

 “Slapen,” zucht ik. “Ik móet even rusten.” 

Fietje laat mijn voet rustig zakken en staat ook op. “Oké, maar dan moet je nog even opstaan. Je rug moet nog  gedaan worden.” 

Jacqueline ondersteunt me als ik recht overeind ga zitten en Joon-Sun en Fietje bieden hun handen aan als ik  op wil staan. 

 “Ik voel me een oude man als jullie me zo in de watten leggen,” lach ik terwijl ik me door de  twee meiden laat helpen. Zowel Fietje als Joon-Sun laten mijn handen niet meer los als Julia  met een vochtig doekje mijn schouders en rug wast. Ik leg mijn arm om Fietjes schouder en  druk haar tegen me aan. Met de andere arm doe ik hetzelfde bij Joon-Sun. Ik voel hoe  ongewend dit voor haar is en kijk haar aan. 

 “Vind je dit vervelend?” vraag ik. 

Ze schudt haar hoofd, “ik ben het niet gewend. Maar het voelt fijn.” Ze kijkt me met haar donkere ogen aan en ik kan niet anders dan haar kussen. Weer reageert ze een beetje verschrikt maar kust me dan terug. Als ze even ademhaalt draai ik mijn hoofd opzij naar Fietje toe. Ik zie haar trieste glimlach en ontvang haar warme mond op de mijne. Ik haal mijn armen van de twee naast mij en draai me om. Julia staat er een beetje onwennig, afwachtend, bij. Het doekje in haar hand. Met grote ogen kijkt ze me aan. Ik spreid mijn armen en vraag, “mag ik je kussen?” Julia bijt even op haar onderlip en stapt dan naar voren. Ze is een stuk kleiner dan ik ben en ik buig me naar haar toe. Ze slaat haar armen om mijn nek en kust me. Waarom weet ik niet, maar haar lippen zijn zachter dan ik verwacht had. Het puntje van haar tong flitst naar buiten en heel even maken onze tongen contact. Ik voel de schok door haar lichaam trekken en, alsof ze geschrokken is van de onverwachte heftigheid van haar gevoelens, verbreekt ze de omhelzing. 

Ik kijk haar aan maar Julia sluit haar ogen en kijkt omlaag. Dan stapt Jacqueline erbij. Ze geeft me haar gulle lach. Haar ogen zijn een beetje vochtig. Ze omhelst me en kust me met haar volle vochtige lippen. Ondanks mijn vermoeidheid wordt er weer bloed naar mijn pik gevoerd. Niet genoeg om een volledige stijve te krijgen maar voldoende om lekker dik te hangen. Jacqueline kreunt zachtjes in mijn mond als ze de warme dikte tegen haar dij voelt. Ze knijpt even in mijn bil en als ze de omhelzing verbreekt geeft ze me een knipoogje. “Ga je naar bed of onder de patio?” vraagt Fietje. 

 “Naar bed. Even rust,” zucht ik. 

 Fietje knikt, “dan ga ik met Julia jouw auto ophalen en wat boodschappen doen.” 

 Dan kijkt ze Julia aan. “Je begrijpt toch wel dat je vanavond in ieder geval hier moet blijven  Julia? Ik ken je al een beetje maar wij willen je allemaal beter leren kennen.”  Julia zegt niets en je ziet hoe het in haar hoofd tekeer gaat. 

“Wat Fietje wil zeggen,” zegt Jacqueline, “is dat wij het heel fijn zouden vinden als je vanavond met ons mee wilt eten en daarna bij ons blijft. Maar ik begrijp ook heel goed dat het allemaal heftig is geweest vandaag. Als je liever alleen blijft dan is dat ook goed.” Ze lacht even, “maar wij zouden het wel heel fijn vinden om je beter 

 te leren kennen.” 

Julia kijkt ons een voor een aan, Fietje als laatste. “Ik blijf vanavond.” Even is ze stil, “ik wil jullie ook graag  beter leren kennen.” 

Daarmee is alles gezegd. Ik pak een van de handdoeken die op de grond liggen en wrijf mijn armen en benen droog. Daarna reik ik Joon-Sun de handdoek aan. Ze neemt hem aan en wrijft ermee over haar borstjes. Ondertussen blijft ze me aankijken. 

“Ik ga even een uurtje slapen,” zeg ik ten overvloede. Joon-Sun kijkt omlaag en ik draai me om. Als ik bijna bij de deur ben roept ze me. “Siem?” ik kijk over mijn schouder. Ze komt naar me toe gelopen. “Vind je het goed als ik meega en tegen je aan kom liggen?” 

Ze pakt mijn hand als ik de trap op loop. Ik kijk haar over mijn schouder aan. Ze zegt niks. Wat valt er ook te zeggen? Als we de slaapkamer in lopen merk ik haar verrassing want het bed is uitzonderlijk groot. Eigenlijk is dit de grootste investering die ik qua meubilair in dit huis heb gedaan. 

 “Zoveel bed heb je toch niet nodig?” merkt Joon-Sun op. 

Ik lach terwijl ik het laken terug sla, “als we met ons drietjes ook nog willen slapen is het wel fijn als je een  beetje ruimte hebt.” Ze reageert meteen, “met zijn…” maar maakt haar zin niet af als ze zich realiseert dat Fietje, Jacqueline en ik een relatie hebben. Ze schudt haar hoofd en mompelt, “lucky you,” en kruipt op handen en knieën het bed op. 

Mijn middenrif trekt samen bij de geile aanblik die haar vlezige kale pruim biedt als ze naar het midden van het bed kruipt. Ze gaat op haar rug liggen. Ik sluit de blinden van binnen maar laat de ramen open zodat de wind nog wat verkoeling kan brengen. Ik ga naast Joon-Sun liggen en merk op dat ze kleiner is dan ik eerst dacht. Ik strek mijn arm en ze legt haar hoofd op mijn schouder. Ze draait naar me toe en legt haar hand op mijn borst. “Slaap lekker.” 

“Slaap lekker.” 

Als ik wakker word blijkt dat we zo’n anderhalf uur geslapen hebben. Joon-Sun is nog steeds in diepe slaap. Haar rechterbeen ligt half op mijn bovenbeen en haar hand op mijn onderbuik. Haar hoofd ligt in haar linkerhand. Ze lijkt volkomen in rust te zijn. Ik voel hoe haar ademhaling haar buik, middenrif en borst doet uitzetten en weer inzakken. Haar onderlichaam drukt zacht tegen mijn bil. Met gesloten ogen denk ik weer terug aan hoe de dag begon; dat ik om vijf uur in de auto naar het vliegveld zat om Jacq op te halen en we om elf uur al lagen te vrijen, Jacqueline, Fietje en ik. Ik grijns; en dat Joon-Sun alles stond te bekijken. 

Eigenlijk is het absurd te noemen dat nauwelijks een uur daarna zij zich bij ons lag te vingeren; achterover leunend, steun zoekend tegen Jacquelines lichaam en kijkend naar hoe Fietje met mijn pik speelde. De gedachte aan haar vingers in haar lichtbehaarde kut en de intensiteit van haar orgasme maken me weer stijf. Met kleine schokjes richt mijn lul zich omhoog. Ik til het laken even omhoog zodat er wat meer bewegingsruimte is. Mijn stijve schuift over Joon-Suns vingers. Met haar vingertopjes wrijft ze langs de zijkant waardoor ik nog harder word. 

 “Waar denk je aan?” vraagt ze met gesloten ogen. 

 Ik kuch. “Aan alles wat er vandaag is gebeurd.” 

Met haar vingertoppen streelt ze de dikke bloedvaten. “Ik snap het,” zucht ze, “ik droomde er ook van.” Ze wrijft zacht over mijn ballen. “Ik word weer nat,” meldt ze. Ze opent haar ogen en kijkt me aan. “Jacqueline heeft me geschoren… voor jou.” Ze slaat het laken opzij en kijkt me aan. Dan draait ze op haar rug en spreidt haar 

 benen. “kijk…” 

Ik stap uit bed en open de blinden zodat het licht van de ondergaande zon de kamer binnen schijnt. Mijn pik hangt zwaar voor mijn buik als ik op mijn knieën tussen Joon-Suns benen kniel. Mijn mond wordt droog als ik haar prachtige pruim voor me zie. Haar buitenste schaamlippen zijn vlezig, dik en groot. Ze zijn iets donkerder dan de rest van haar huid. Haar binnenste lipjes zijn klein en bijna zwart. Het kapje dat haar knopje bedekt is lang en gezwollen. Ik kijk naar Joon -Suns donkere ogen. Haar pupillen zijn groot van verlangen. Als ik met mijn handen over haar bovenbenen glijd, trekt ze haar knieën een beetje op en draait ze haar voeten naar buiten. Ik buig voorover en streel met de rug van mijn hand over haar gesloten lippen en geef een kus op haar klithoedje. Joon-Sun hapt naar adem en spant haar buikspieren. 

Ik maak het puntje van mijn middelvinger nat en veeg hier zachtjes mee door haar bilspleet naar voren door haar spleet. Haar opening is heet en vochtig. Ik penetreer haar nog niet maar plaats mijn duimen op haar kleine friemellipjes en druk ze naar buiten. Haar gaatje is plakkerig. Rood. Uitnodigend. 

Dan buig ik voorover en kus haar spleet, haar buitenste lippen, haar klit en haar kleine, 

zwarte lipjes. Weer houdt ze haar adem in. Als ik naar boven kijk zie ik dat ze haar lippen op elkaar klemt en haar neusgaten wijd open staan. Met mijn vingertopje druk ik voorzichtig op haar klit. Haar lichaam schokt. Haar ogen zijn gesloten. Met mijn duimen spreid ik haar lipjes en met mijn tong neem ik haar smaak in mij op. Haar geil is dik en plakkerig. Iets zoutig en heerlijk geil. Ik lik een paar keer van onder naar boven door haar spleet totdat mijn tong tegen knopje tikt. Bij iedere aanraking van haar klit schokt ze en slaakt ze een klein kreetje “ah”. Ze heeft een arm voor haar ogen geslagen. Ik buig dieper omlaag en druk mijn tong in haar gaatje. Joon-Sun stoot met haar heupen als ik bij haar naar binnen dring en kreunt. Ik leg mijn handen op de binnenkant van haar dijen en druk deze nog verder naar buiten. En om er beter bij te kunnen, én om te voorkomen dat ze met haar bekken mijn neus breekt. Met lange halen lik ik door haar malse spleet, afgewisseld met mijn tong in haar gaatje neukend. Haar klit zwelt en het topje laat zich zien. Ik zet mijn mond op haar kapje en zuig haar naar binnen terwijl het puntje van mijn tong op haar plasgaatje drukt. Met moeite weet ik haar omlaag te houden. Ze bokt met haar heupen en haar voeten zoeken contact met het matras. Ik blijf op haar klit zuigen en draai tegelijkertijd met de onderkant van mijn tong rond haar knopje. Haar orgasme is heftig, ze kreunt en jammert, haar nekspieren gespannen en haar neusgaten wijd open gesperd. Ik kan haar nauwelijks meer op haar plaats houden. Daarom verplaats ik mijn aandacht naar haar gaatje en lik haar sapje op. Langzaam ebt haar orgasme weg. 

Ze ligt nog steeds met haar arm voor haar ogen. Wijdbeens. Prachtig. Ze slikt, haar keel is droog. Ik ga met mijn billen op mijn hielen zitten. Mijn pik wijst stijf naar voren en mijn zak is weer gevuld. Joon-Sun opent haar ogen en heft haar hoofd omhoog. “Je mag me wel neuken,” fluistert ze als ze mijn erectie naar haar kut ziet wijzen. Ik schud mijn hoofd, “als João er is.” 

Joon-Sun kijkt me met grote ogen aan. Tranen wellen op en weer slaat ze haar arm voor haar ogen. “Wij hebben zo’n rare relatie,” begint ze, “hij is nog nooit in mijn kut klaargekomen. Wel in mijn kont; met andere mannen erbij. Ik hou van hem. Hij vindt dat ik ook moet zorgen dat ik bevredigd wordt, ook als hij weg is. Hij is vaak weg. En lang.” Dikke tranen rollen over haar wangen maar haar ademhaling is rustig. “Je hebt gelijk. Ik wil dat hij erbij is en dit met hem delen.” Ze kijkt me aan. “Ik wil jullie met hem delen.” 

Ze gaat rechtop zitten en veegt haar tranen weg. Ze legt haar voeten in haar knieholtes en haar handen in haar schoot. “Ik ken João al zeker tien jaar. Mijn ouders werken allebei in buitenlandse dienst en daardoor heb ik al zeker in tien verschillende landen gewoond. Mijn vader was, is, heel beschermend en streng. Ik kon bijna nooit ergens naar toe zonder begeleiding en voor vrienden of vriendinnen was dit allemaal nogal heftig. Ik was dus eigenlijk altijd eenzaam. Tot we in Brussel gingen wonen en João onze buurman werd. Hij had in de gaten hoe alleen ik was en hij kon mijn ouders overhalen dat ik wat meer vrijheid kreeg en dat ik met hem uit mocht gaan.” Even blijft ze stil. “Het is een heel verhaal, ik vertel je er nog wel meer over.” Ze kijkt naar mijn pik die niet meer stijf, maar nog wel lekker dik is. “Uiteindelijk hebben we elkaar gered door te trouwen. Maar ja, hij valt meer op mannen dan op vrouwen.” Joon-Sun valt even stil alsof ze niet weet hoe verder te gaan. Ik buig voorover en kus haar tietje. 

“We hebben alle tijd om elkaar te leren kennen. Ik wil João heel graag leren kennen.” Joon -Sun knikt en neemt mijn pik in haar handen. “João zal jou ook heel graag leren kennen,” zegt ze met een veelbetekenende blik in haar ogen terwijl ze zacht aan mijn pik trekt. Er verschijnt een druppel dik helder vocht op mijn eikel. Joon- Sun buigt voorover en neemt de eikel in haar mond en draait met haar tong onder de rand. Ze kijkt omhoog en proest, met mijn pik in haar mond, het uit van het lachen. “Je zou je zelf nu moeten zien… Zeker weten dat jij en João het goed met elkaar kunnen vinden.” Ze kucht nog even na. 

“Als je zoveel van hem houdt Joon-Sun, en hij van jou, dan zullen we het vast en zeker goed met elkaar  kunnen vinden.” 

Joon-Sun kijkt me met haar licht spottende blik aan. “Je weet wat ik bedoel Siem.” Ze pompt zacht aan mijn paal. “Heb je het al eens met een man gedaan?” Ze neemt mijn zak in haar koele hand. Ze is heel serieus en er is geen teken van spot of oordeel in haar blik te zien. Ik knik en vertel haar van Jos. Ze begint te lachen als ik vertel dat zijn pik te dik was om hem lekker te kunnen pijpen. 

“Een kwestie van oefenen,” is haar droge opmerking. “Die van João kun je wel hebben hoor.” Ondanks dat ik al lang niet meer heb gefantaseerd over hoe het zou zijn om met een man seks te hebben komt mijn oude fantasie weer boven en steigert mijn pik bij de gedachte hoe het zou zijn om iemand klaar te pijpen en zijn zaad te proeven. Terwijl ze mijn ballen zacht in haar hand beweegt wrijft ze met de andere over haar nog 

 openstaande kut. 

“Ik word zo geil van gay porn. Ik kan bijna niet wachten,” zucht ze terwijl ze haar vinger door haar spleet haalt en deze daarna in haar mond stopt. 

Jacqueline komt de kamer binnen en ziet ons zitten. Ze glimlacht als ze naast Joon -Sun op het bed gaat zitten. Ze kust haar en geeft daarna mij een kus. Ze smakt even met haar lippen. “Lekker,” zegt ze. Ze kijkt naar Joon-Suns gevulde hand en pakt mijn pik met haar duim naar onderen gericht vast. Ze pompt er zachtjes aan. “Dat dutje heeft je goed gedaan.” Ik knik. 

 “Jullie zullen wel trek hebben. Julia en Fietje hebben het eten klaar.” 

Jacqueline loopt de kamer uit naar beneden. Ik pak een trainingsbroek en een shirt en trek dat aan. Joon-Sun kijkt me met een opgetrokken wenkbrauw aan. Ik kijk om me heen en geef haar Fietjes ochtendjas. Samen lopen we naar beneden waar de meiden al de tafel hebben gedekt. 

We zitten met ons vijven onder de patio. Jacq en Joon-Sun hebben de tafel afgeruimd en gezorgd voor een paar kaasjes en wat worst. Ondanks dat het pas eind mei is, is het een aangenaam warme avond. Fietje leunt tegen Julia, Jacqueline tegen Joon-Sun en ik zit in de grote stoel met mijn voeten op een krukje. Ik vermoed dat de meiden heel goed zonder mij kunnen en ik veins een geeuw. 

“Ik ben moe, ik ga slapen.” Ik sta op. Vier paar ogen kijken me aan. “Ik heb een prachtige dag gehad en voel me een gelukkig mens nu Joon-Sun en Julia in ons leven zijn gekomen.” Ik grijns, “geloof maar dat ik dadelijk 

 lekker zal slapen.” 

 Ik kus eerst Joon-Sun op haar voorhoofd, daarna Jacqueline, Julia en als laatste neem ik  Fietjes hoofd in mijn handen. Mijn lippen blijven iets langer op haar huid rusten. 

 Ze kijkt omhoog, “ik neem een van de andere bedden,” fluister ik met een knipoog. 

 Fietje knikt. “Slaap lekker,” zegt ze terwijl ik naar binnen loop. 

Hoewel ik het niet had verwacht val ik vrij snel in slaap. Ergens in de verte registreer ik dat Julia en Fietje naar boven komen en hoewel ze de slaapkamerdeur dicht hebben gedaan dwarrelen flarden van hun zachte gekreun en het gemompel van hun lieve woorden voor elkaar door de open ramen mijn kamer binnen. Ik ben blij dat ze zich aan elkaar durven geven. En ook wel trots dat ik daar een onderdeel van mag zijn. Tevreden draai ik me om en slaap verder. 

Een hand duwt zacht op mijn schouder en ik hoor mijn naam. Het is Fietje. “Kom naar bed Siem. Ik wil niet dat je alleen ligt.” Ze kust mijn wang, “en ik mis je.” Slaapdronken knik ik en sla het laken terug. Wij zijn ook niet meer gewend om niet bij elkaar te slapen. Ondanks het middernachtelijke uur en de slaap in mijn hoofd geniet ik van de aanblik van Fietjes achterkant als ze in het licht van de gang naar de andere slaapkamer loopt. Haar slanke benen, de licht bolle billen, haar slanke taille en de sportieve schouders die deels bedekt worden door haar koperkleurige krullen. 

Fietje ligt alweer in bed en ik schuif tegen haar aan. Ze ligt op haar rechterzij en ik ga met mijn buik tegen haar rug liggen. Fietje beweegt met haar billen totdat ze in de vertrouwde positie ligt. Haar billen drukken tegen de aanzet van mijn pik, haar linkerknie iets opgetrokken zodat als ik een stijve zou krijgen deze meteen bij haar naar binnen kan schuiven. Dit is de manier waarop we meestal in bed liggen. Soms schuif ik hem eerst bij haar naar binnen of is dat het eerste wat ik in de ochtend doe, maar meestal is het gewoon een lekkere slaaphouding. Nu ook. Ik sla mijn arm om haar borst. Mijn wijsvinger ligt, als altijd, onder haar rechter tietje en mijn duim tussen de linker en de rechter. Als ik mijn ogen sluit realiseer ik me pas dat ik nog iemand hoor ademen. Ik hef mijn hoofd omhoog en kijk over Fietjes hoofd heen. Julia ligt op haar rug. Haar armen gespreid, haar hoofd op het matras; ontspannen en in diepe slaap. Het laken is omlaag gegleden en ik wil het weer omhoog trekken. Fietje pakt mijn pols en houdt me tegen. Over haar schouder kijkt ze me aan. Ik zie de schittering in haar oog. Ze legt haar linkerhand op Julia’s borst. Zo vallen we weer in slaap. 

Als altijd word ik om half zeven vanzelf wakker. Mijn hand ligt op Fietjes heuveltje. Haar rechterhand op haar rechterborst. Julia ligt half in een foetushouding op haar rechterzij. Voorzichtig schuif ik uit bed en bedenk me, voor ik de badkamer in loop, dat ik hiermee Julia zou kunnen wekken. Fietje slaapt altijd door alles heen en wordt pas wakker als ze er klaar voor is. Ik loop naar beneden en neem de badkamer naast de logeerkamer daar. Na een boterham en een kop thee is het ongeveer halfacht. De bakker is precies op tijd en gelukkig heeft hij nog wat extra broodjes die ik van hem afneem. De dames zullen in ieder geval niet verhongeren. 

Vandaag moet ik naar de bouwmarkt om een aantal grote bestellingen te plaatsen en daarna heb ik een aantal afspraken met wat aannemers, de installateur en de stukadoor. Vóór ik het weet is het al drie uur en heb ik voor mijn gevoel nog niet iets nuttigs gedaan. Jacqueline en Fietje zouden vandaag naar Braga gaan en als ik aan kom rijden zie ik dat de poort dicht is. Ik rijd niet verder omhoog maar stop bij de boerderij van opa en oma. Gelukkig is deze nog regelmatig in gebruik als vakantiehuis maar hij is wel aan onderhoud toe. Vooral het dak is aan vervanging toe. Ik loop naar boven en met behulp van een klein trappetje klim ik de lage vliering op. Ik heb als snel gezien dat de pannen er eerst af moeten voor ik iets aan het houtwerk kan doen. Je kunt hier echt niet staan. Ik loop weer naar buiten en kijk omhoog naar de beide andere huizen. Door de begroeiing kun je van het woonhuis alleen het dak zien en van de boven-boerderij alleen de schoorstenen. Ik haal de bosmaaier uit de schuur en werk het gazonnetje bij. Als ik toch zo bezig ben besluit ik meteen een aantal struiken te verwijderen en eens precies op te meten hoeveel ruimte er is met in mijn achterhoofd het idee om er een zwembad in te leggen. Al met al ben ik lekker bezig en heb ik niet gemerkt dat de meiden alweer terug zijn. Plots staat Fietje naast me. Ze tikt me op mijn schouder en als ik mijn hoofd omdraai geeft ze me een dikke zoen. 

 “Hey lieffie,” zegt ze met haar zwoele hese stem, “we zijn terug. Kom je wat drinken?” 

 Ik omhels haar en kus haar sleutelbeen. “Ik kom eraan. Eventjes de spullen opruimen.”  Fietje knikt en draait zich om. Ik geniet van haar ronde billen in het roze broekje en haar  slanke rug in haar gele hemdje. Natuurlijk heeft ze geen bh aan. Ik weet dat ze opgewonden  is. Ze vindt het namelijk heerlijk als ze bekeken wordt omdat haar tietjes zo vrij bewegen. Ik  durf te wedden dat haar tepeltjes de hele dag stijf hebben gestaan. 

Als ik het erf op kom lopen komt ook Jacqueline er aan, ze heeft Joon -Sun opgehaald. Ik ben een beetje verbaasd want ik had verwacht dat ze met de zusjes mee zou zijn gegaan. Fietje heeft de glazen vol geschonken en met ons viertjes zitten we lekker in de schaduw. “Waar is Julia?” vraag ik aan Fietje. 

 “Ze moest werken en vanavond zou ze thuis blijven; haar moeder is jarig.” 

Ze kijkt er een beetje sip bij. Dan kijkt ze me onderzoekend aan, “hebben we je wakker gehouden vannacht?” 

Ik schud mijn hoofd. “Ik heb jullie wel een beetje gehoord maar het was niet storend.” Fietje lacht en  streelt mijn been, “jij bent ook niet jaloers te krijgen hè?” 

Verbaasd kijk ik haar aan. “Was dat de bedoeling dan? Op wie zou ik dan jaloers moeten zijn?” Ik raak een  beetje geïrriteerd. Waarschijnlijk omdat ik het niet begrijp. 

“Het was toch duidelijk dat jullie graag met jullie tweetjes wilden zijn? Dat hadden jullie toch nodig?” 

Fietje knikt. Haar glimlach is verdwenen. “Ik bedoel het niet verkeerd Siem. Maar toen we bezig waren dacht ik er aan dat ik het niet vervelend zou vinden als je wakker was geworden en mee was komen doen.” Ze slikt, “ergens hoopte ik daar op.” Even blijft ze stil. “En Julia ook.” 

Gefrustreerd laat ik mijn kin op de borst zakken. Ik vind het vervelend als ik aangesproken word op verwachtingen waarvan ik niet weet dat ze bestaan. Jacqueline legt een hand op mijn schouder. “Weet je, lieverd?” Ze komt naast me zitten, “je hoeft niet altijd te wachten tot je uitgenodigd wordt,” ze streelt mijn haar, “je mag gerust laten merken dat je er bent. En…,” ze kucht even, “je mag ook wel aan jezelf denken. Het plezier en de aandacht die jij ons geeft willen wij ook aan jou geven. Maar je moet het ook willen pakken.” Fietje knikt “het zou ons nog completer maken.” 

Ik kijk op en probeer de woorden tot me te laten doordringen. Ik kijk opzij naar Joon-Sun. Zij haalt haar schouders op, “ik zei het toch; lucky you.” Ik geloof dat ik het begrijp. 

 “Mij mag je altijd lastigvallen,” zucht Joon-Sun. 

Fietje knikt, “begrijp je? Als je geil bent mag je dat gerust laten merken. Als ik niet in de stemming ben wil ik je toch lekker kunnen aftrekken of kunnen pijpen.” Er verschijnt een grijns op haar gezicht, “je weet wel wat dat met me doet.” Haar gezicht betrekt weer. “Vannacht was ik zover…” Ze kijkt me aan. “Vannacht had ik je graag in mijn kontje willen voelen. Als je erbij was geweest…,” ze blijft even stil, “het was zo ontspannen. Ik weet zeker dat het had gepast.” 

Mijn middenrif trekt samen van het idee. We hebben het al wel eens geprobeerd maar ik was te dik voor haar. Ze kon zich niet ontspannen en het was pijnlijk. We vinden het allebei heerlijk als ik een vinger bij haar naar binnen stop tijdens het neuken of als ik haar lik. Als ik Jacq in haar kontje heb genomen dan moet ik in Fietjes mondje komen of likt ze me daarna schoon. 

“Zou het gepast hebben, denk je?” vraag ik terwijl ik omhoog kijk. 

Fietje haalt haar schouders op, “ik weet het niet, maar het voelde zo ontspannen dat ik het wel had willen proberen. Julia had ons kunnen coachen.” Ik kijk Fietje doordringend aan, “onze tijd komt zeker, mijn lief. Maar 

 tegelijkertijd ben ik bang dat ik je pijn doe.” 

Fietjes ogen zijn groot en vochtig. Haar stem breekt, “maar ik wil het zo graag ook meemaken.” 

Ik sta op en omhels haar. Ik druk haar stevig tegen me aan. Dan breekt ze en diepe snikken maken dat haar schouders schokken. Warme tranen lopen over haar wangen. Ik streel over haar rode krulletjes. Jacqueline en Joon-Sun zitten naast elkaar en kijken hoe Fietje langzaam weer tot rust komt. 

“Ik weet niet wat het is,” snikt ze nog even na, “het was bijna perfect gisteren. Ook toen ik samen met Julia was. Ik was er van overtuigd dat het zou passen.” Joon-Sun kucht, “vind je niet dat je jezelf en Julia te kort doet? Jullie hebben het toch fijn gehad?” Fietje knikt. 

 “Nou dan.” Joon-Sun zucht, “trek je broek uit Fietje.” 

Fietje kijkt me verbaasd/vragend aan. Ik trek mijn wenkbrauw op. Ze draait haar hoofd opzij en kijkt naar de buuv. Joon- Sun maakt een ongeduldig gebaar. Fietje haalt haar schouders op en knoopt haar roze shortje open en trekt deze omlaag. “Ook je string,” vult Joon-Sun aan. 

Fietjes stringetje volgt. Joon-Sun komt naast haar staan en streelt zacht over Fietjes billen. “Weet je dat je heerlijke billen hebt buurvrouw?” zegt ze al strelend. “Zet je voeten iets meer uit elkaar.” 

Fietje gehoorzaamd en kijkt mij aan. Joon- Sun streelt de binnenkant van Fietjes dij en ik zie haar vingers aan de voorkant van Fietjes been verschijnen. De hand wrijft omhoog, wordt omgedraaid en op Fietjes pruim gelegd. Fietje kijkt me met grote ogen aan. Ik kijk naar Jacqueline die met grote ogen naar wat zich voor haar afspeelt kijkt. Joon-Sun kneedt de kut die haar hand vult. Fietje zucht en buigt iets naar voren. Haar tepeltjes prikken door de stof van haar hemdje. Haar ogen zijn half gesloten. 

“Eerst ga ik je helpen een beetje te ontspannen. Leg je handen maar op Siems schouders.” Fietje strekt haar armen naar voren, maar voor ze contact maakt ben ik opgestaan en heb ik de voorkant van haar hemdje gepakt en trek het omhoog en sla deze over haar hoofd naar achteren, in haar nek, zodat haar tietjes lekker 

 bloot komen te hangen. 

Ik ga weer zitten en Fietje legt haar handen op mijn schouders. Met de rug van mijn hand streel ik de zijkant van haar borstjes. Ik weet hoe lekker ze het vindt als ik dat bij haar doe. Ze sluit haar ogen. Joon-Suns kneedbewegingen worden sterker en Fietjes mond valt open. De hand wordt een kwartslag gedraaid waardoor de zijkant van Joon-Suns wijsvinger door Fietjes spleetje wrijft. Ze blijft dezelfde kneed-beweging maken waardoor ze ook de zijkant van mijn liefs klit stimuleert. Met haar duim drukt ze in Fietjes gaatje. Met twee, drie pompbewegingen verdwijnt deze in haar natte doosje. Doordat op dat moment iedereen de adem inhoudt hoor je duidelijk het zuigende soppen van mijn liefjes natte kut. Met mijn handen kneed ik haar borstjes en trek ik haar speentjes omlaag. Haar ogen flitsen af en toe open. Als we contact hebben glimlacht ze heel even waarna haar gezicht weer terugplooit in de concentratie modus; gefocust op Joon-Suns massage. 

Langzaam neukt Joon -Sun haar met haar duim. Aan de basis van haar duim en wijsvinger zijn de sporen van Fietjes opwinding duidelijk te zien. Fietje buigt nog verder naar voren en Joon-Sun zakt op haar hurken. Met haar linkerhand spreidt ze Fietjes bilen terwijl ze haar duim uit het natte gaatje laat glijden. Ze verdeelt Fietjes geil door haar bilnaad en drukt haar wijsvinger en middelvinger in de hete openstaande pruim. Met haar vochtige duim draait ze rondjes rond Fietjes sterretje en drukt er zachtjes op. Fietje drukt haar kontje iets naar achteren om aan te geven dat ze meer wil. 

Ondertussen is Jacqueline naast me op de stoelleuning komen zitten en streelt ze Fietjes rug en nek. Haar andere hand heeft ze in mijn broek gestoken en kneedt mijn pik. Joon -Sun drukt het topje van haar duim in Fietjes kroontje en tegelijkertijd spreidt ze haar twee vingers in Fietjes kut. Fietje kreunt en duwt haar kontje nog verder naar Joon- Suns duim. Het topje verdwijnt in Fietjes sterretje en met een kantelende beweging van haar hand en pols neukt ze afwisselend beide gaatjes. Fietje zucht en steunt. Ze krijgt kippenvel over haar hele lijf als de duim tot aan de muis van Joon-Suns hand in haar kontje verdwijnt. Even verstart Fietje en verandert ze van positie. Ze gaat meer rechtop staan en om haar te ondersteunen sta ik ook op. Jacqueline maakt van de gelegenheid gebruikt om mijn broek omlaag te stropen en lekker aan mijn pik te pompen. Joon-Sun tuft een klodder speeksel op haar duim en blijft de kantelbeweging volhouden. Ze pakt Fietjes hand en legt deze op haar bil. Fietje trekt de bil naar buiten en Joon- Sun zuigt op de wijsvinger van haar andere hand. Als deze nat genoeg is drukt ze deze naast haar duim tegen Fietjes sterretje. Als het tipje van haar topje mee naar binnen wordt gedrukt pakt Fietje Joon-Suns pols als teken dat het teveel is. Joon-Sun kijkt me 

 aan en ik voel hoe Fietjes blik op mij gericht wordt. 

“Dat gaat niet passen,” hoor ik Joon-Sun zeggen. En hoewel ze nog even doorgaat met Fietje te vingeren is al snel duidelijk dat de magie verbroken is. Fietje doet gefrustreerd een stap opzij zodat Joon-Suns vingers uit haar kut en kontje glijden. Ze pakt haar broek van de grond en beent boos/teleurgesteld naar binnen. 

Onbewust voel ik de warmte van Jacq’s hand om mijn slapper wordende pik en ben teleurgesteld als ze loslaat. Ze kijkt me twijfelend aan maar Joon-Sun is haar voor, “laat mij maar. Het komt goed.” Ze loopt achter Fietje aan naar binnen. Ik trek mijn broek omhoog en ga weer zitten. Jacqueline komt op mijn schoot zitten en legt haar armen om me heen. 

“Ze vindt het wel lekker, dat was wel duidelijk te zien.” Ik knik ter bevestiging van Jacq’s woorden. “Maar ik denk ook dat je te dik 

 bent voor haar.”  Weer knik ik bevestigend. 

Ze kijkt me aan en glimlacht, “die van Jos is nog dikker, maar met hem had ik er niet de behoefte aan.” Even valt ze stil. “Eigenlijk heb ik bij hem nooit het gevoel van vertrouwen gehad dat ik altijd bij jou heb gehad. Ook toen we nog collega’s waren wist ik dat je te vertrouwen bent.” 

 Ik leg mijn hand op Jacq’s achterhoofd en strek mijn nek om haar een kus te geven. 

 “Wat was de druppel tussen jou en Jos?” wil ik weten. 

Jacq haalt haar schouders op. “Van alles. Hij wilde niet alleen alles van mij weten maar ook over jou en Fietje. Hoe vaak we het met elkaar hadden gedaan, hoeveel mannen we hadden gehad. Hoeveel vrouwen; of jij ons allebei wel kon bevredigen.” Ze haalt haar schouders op, “allemaal vragen die er niet toe zouden moeten doen. Ik ben zo blij dat hij er nooit is achter gekomen van onze cam.” 

Jacqueline kust me op mijn mond. Haar warme lippen zijn zacht en vochtig. Haar hand legt ze in mijn nek. “Ik ben nog steeds een beetje geil. Ik wil je aftrekken,” fluistert ze in mijn oor. 

Ik hoef niet eens te antwoorden. Jacq ziet aan mijn ogen dat ik dit graag wil en lacht haar heldere, vrolijke lach. 

De lach die ze zo vaak met me deelde toen we nog collega’s waren. Deze lach heeft ze al lang, sinds Jos en ons vertrek naar Portugal, niet meer gelachen realiseer ik me. 

 Jacqueline is opgestaan, “even wat pakken.” 

Als ze naar binnen loopt zie ik dat Fietje en Joon-Sun aan de keukentafel zitten. Fietjes hand in Joon- Suns handen. Na een halve minuut komt Jacqueline weer naar buiten. Ze wordt gevolgd door de twee andere meiden. In plaats van dat ze met Jacq meekomen lopen ze naar boven naar Joon-Suns huis. Hand in hand. 

 Met stralende ogen laat Jacqueline het flesje zien dat ze in haar hand heeft. “Ylangylang. 

 Massageolie. Dit ruikt zó lekker.” Ze juicht bijna als ze het zegt. 

Ik sta op en trek mijn shirt uit. Met haar hand klopt Jacqueline op de loungebank om aan te geven dat ik daar moet gaan zitten. Ik ga op de door haar aangegeven plek zitten en schuif iets naar achteren zodat ik half onderuit gezakt tegen de achterkant leun. Jacqueline plaatst haar knieën aan beide kanten van mijn bovenbenen. Terwijl ze het dopje losdraait laat ze zich iets zakken waardoor haar billen contact maken met mijn benen. Ze kijkt me aan terwijl ze een straaltje olie in haar hand spuit. Ze verdeelt de olie over haar beide handen en begint daarna mijn schouders in te smeren. Ze heeft gelijk; het ruikt lekker zacht. Ik ruik aan haar donkere haren en herken haar geur. 

“Weet je dat ik er vroeger over fantaseerde hoe het zou zijn om jouw pik in mijn hand te voelen?” een scheut van genot trekt door mijn lichaam en een grijns verschijnt op mijn gezicht. Ik kijk Jacqueline dankbaar aan. Ik 

 vind het heerlijk als ze aan dirty talk doet. 

“Nee, serieus. Ik was altijd al een beetje gek op je.” Ze schuift iets naar voren en kantelt haar bekken zodat haar kruis contact maakt met mijn pik. “Ik bedacht dan hoe je in mijn hand zou groeien en wreef dan over mijn tieten en mijn kut. Dan fantaseerde ik dat het jouw hand was.” Ze drukt met haar kruis omlaag, “of dat het Fietje was die me masturbeerde terwijl ik met jouw pik speelde.” Ze spuit een straaltje olie op mijn borstkas. Met haar warme handen wrijft ze de olie in mijn huid. Ze glimlacht als ze omhoog kijkt want ze voelt hoe mijn erectie door de stof heen tegen haar kut drukt. “Wil je hem in me stoppen? Je weet hoe warm ik ben.” Haar handen gaan van boven naar beneden over mijn borst en maken een uitstapje naar mijn nek en hals. De zachte zoete geur van Ylangylang past perfect bij de namiddag warmte en de zachte strelingen van Jacqueline. Ze verwacht niet echt een antwoord; dit hoort bij het spel. 

Als ze met haar handen bij de rand van mijn broek is gekomen draait ze van me af en pakt met twee handen de boord van mijn broek. Ik wip mijn billen omhoog en Jacq trekt mijn broek en onderbroek tot halverwege mijn benen. Ze trekt haar shirtje en bh over haar hoofd en knoopt haar afgeknipte jeans los. Ze gaat even rechtop zitten, draait opzij en stroopt het spijkerstof over haar benen omlaag. Haar zwarte slip houdt ze aan. Dan gaat ze weer op mijn benen zitten. Net boven mijn knieën. Weer spuit ze wat olie in haar hand en verdeelt het over mijn onderbuik, mijn bovenbenen en mijn liezen. 

 “Je weet waar ik je nu ga in-oliën?” vraagt ze terwijl ze me strak aankijkt.  Ik kan alleen maar knikken. 

“Ik word er zo blij van als je zo verlangend naar me kijkt,” zucht Jacqueline. Ze trekt het boord van haar slipje omhoog zodat het stofje haar vulva strak omsluit en accentueert. “Mijn kut wordt er ook vrolijk van,” lacht ze. 

Met mijn rechterhand reik ik naar haar gezwollen pruim en Jacqueline beweegt haar bekken op en neer. De warmte van haar kut trekt van mijn hand door mijn arm via mijn buik naar mijn pik. Op dat moment omsluit Jacqueline met haar oliehanden mijn paal en beweegt ze van beneden naar boven en terug. Ik kijk haar aan. 

 “Hoe vond je Joon-Suns kutje? Mooi geschoren? Speciaal voor jou.” 

Haar handen oliën mijn zak. “Ik ben zo blij met haar. Heb je haar al geneukt? Gistermiddag, toen jullie in bed  lagen. Of heb je haar alleen maar gelikt?” 

Ze verwacht geen antwoord. En trouwens, ik geniet zo zeer van haar aanrakingen dat ik geen zin heb om te  reageren. Ze zucht, “je pik voelt zo goed in mijn handen.” In het ritme waarmee haar handen zacht en glad langs mijn paal glijden beweegt ze haar heupen. Ze trekt de voorhuid naar achteren. Ik schok met mijn heupen als ze met 

 haar geoliede vingertopje onder het randje wrijft. 

“Toen die middag… toen ik naar huis fietste bedacht ik hoe ik het ging aanpakken. Ik had me nog snel gedoucht en een schone slip aangetrokken, de andere was al zó nat.” ze glimlacht bij de gedachte. ‘”Van de ene kant was ik verbaasd en van de andere kant paste het zo bij jou dat je er meteen vanuit ging dat ik mijn kut gepiercet zou hebben. Ik kwam al bijna toen je mijn knopje ontblootte.” Ze zucht, “ik voelde me zo trots dat je kon zien hoe graag ik je wilde.” Ze trekt het kruisje van haar slip opzij, “net als nu.” Ze spreidt haar lipjes met duim en wijsvinger en net als toen is goed te zien hoe plakkerig ze is. Ze lacht, “mijn hoofd was een chaos. Ik had me al bedacht dat Fietje erbij moest zijn maar het kon natuurlijk niet dat je zolang moest wachten tot je kon spuiten.” Ze draait met haar holle hand cirkels om mijn eikel. Ik kreun en stoot met mijn heupen. “Ik kwam toen je met je ballen langs mijn sterretje schuurde, praktisch bij de eerste stoot.” Met de ene hand masseert ze mijn eikel en met de andere drukt ze mijn ballen omlaag. Ze zucht, “ik ben toen wel drie keer gekomen; vóór dat Fietje er was.” Ze drukt haar bekken iets naar voren zodat haar spleetje bijna tegen mijn pik drukt. “Ik wilde eigenlijk dat je mijn kut vol zou spuiten en baalde er een beetje van dat ik je had gezegd om je sperma over mijn zusje te sproeien.” Ze wrijft mijn eikel langs haar knopje terwijl ze met lange knellende halen aan mijn pik pompt. De warmte van haar spleet op de punt van mijn eikel is overweldigend en ik voel hoe mijn ballen samentrekken. Maar Jacqueline is in control met haar hand dwingt ze mijn ballen omlaag. “Nog lang niet jongen,” fluistert ze. “Ik was zo blij dat je ook Fietje kon bevredigen.” 

Ze laat me los en stapt van me af. “Even rusten Siem.” Ze komt half op mijn schoot zitten en slaat haar arm om me heen. Haar borsten drukken tegen me aan en haar tongetje tikt tegen mijn tanden. Ik neem haar borsten in mijn handen en kneedt ze van onderen via haar tepel naar boven. Ik druk ze omhoog en knijp ze tegen elkaar. 

Jacqueline kreunt zachtjes. “Jij vindt Fietjes kutje net zo lekker als ik,” zucht ze tussen het zoenen door. “We moeten nog veel met elkaar ontdekken,” hijgt ze als ik haar tepels tussen duim en wijsvinger neem. Ze verplaatst haar billen naar mijn buik en drukt mijn pik tegen haar spleet. “Ik wil je in me… maar het mag niet van mezelf,” kreunt ze als ze met haar bekken beweegt. 

Ik zou haar ook het liefst hier en nu aan mijn pik rijgen maar edging is onderdeel van een spelletje dat we al te lang niet meer gespeeld hebben. Ik sla mijn armen van onderen om haar benen en terwijl ik opsta til ik haar op en trek haar benen uit elkaar. “Vinger jezelf Jacqueline. Ik wil je horen soppen.” 

Ik leg mijn hoofd op haar schouder en kijk over haar borsten mee hoe haar rechterhand eerst een paar keer over haar klit wrijft en hoe ze daarna twee vingers bij zich naar binnen stopt. Haar billen stoten tegen mijn buik en het soppende geluid is onmiskenbaar de symfonie van haar natte kut. Ik bijt zacht in haar schouder als ze haar wang tegen de mijne legt. Haar vingers raggen steeds sneller in en uit haar doosje. Haar ademhaling versnelt en ze fluistert hoe geil ze het vindt dat ik naar haar kijk. 

Door haar heupbewegingen en schokkende bovenlichaam, en doordat ik ongemakkelijk sta met mijn broek op mijn enkels, kan ik haar niet veel langer vasthouden. Ik laat ons naar 

achteren zakken op de bank en zet haar naast me neer. Snel buk ik me voorover om mijn benen te bevrijden en schop de broeken met mijn voet het gras op. Jacqueline kijkt naar mijn pik die naast haar hoofd bungelt als ik op de bank ga staan en dan achter haar plaatsneem. Een druppeltje voorvocht valt op haar borst. Met mijn zak en stijve glijd ik langs haar ruggengraat omlaag. Ze rilt even en ze krijgt kippenvel in haar nek. Ik leg mijn arm om haar borsten en trek haar tegen me aan. Haar donkere krullende haar ligt in mijn nek. “Ga verder,” fluister ik in haar oor. 

Jacqueline draait haar hoofd opzij en ik hoor de lach in haar stem, “blijf je dan lekker stijf tegen mij?” 

Ik knik en laat mijn vrije hand over haar buik omlaag glijden. Mijn middelvinger drukt op de aanzet van haar klithoedje. Met een klein beetje druk beweeg ik haar velletje naar achteren. Jacq kreunt in mijn oor. Ze plaatst haar voeten tegen haar billen en drukt haar knieën naar buiten. Vóór ze haar vingers weer bij zichzelf inbrengt veegt ze met haar vochtige hand over mijn wang, langs mijn neus. Ze lacht. Ze weet dat haar luchtje blijft hangen. Met haar hand volgt ze mijn arm omlaag tot op de mijn hand. Dan bedenkt ze zich en stopt snel drie vingers in haar mond. Door haar wang tegen de mijne voel ik hoe ze erop zuigt voor zij ze alle drie omlaag brengt. Eerst drukt ze op haar klit om ze daarna door haar spleet naar haar grotje te verplaatsen. Ik breng mijn wijs – en middelvinger voor Jacq’s mond. Er schiet een scheut door mijn liezen en ballen als ze er zacht aan likt. Ik leg ze op haar onderlip en ze beweegt haar hoofd naar voren. Haar lippen sluiten zich om de vingertoppen en langzaam zuigt ze ze naar binnen. Haar natte tong verdeelt overvloedig veel speeksel over mijn vingers. Als ze haar mond weer opent zijn ze nat genoeg. Nu volg ik met mijn hand haar arm omlaag, over haar hand, haar vingers. Ik druk met mijn natte vingers op haar vingerende vingers. Ik duw ze nog dieper bij haar naar binnen. De topjes van mijn wijs- en middelvinger rekken haar gaatje een beetje op. Jacqueline kreunt en zuigt sissend een hap lucht naar binnen. Haar buikspieren spannen zich verwachtingsvol aan. Jammer genoeg voor haar heb ik andere plannen; ik vervolg mijn weg verder naar beneden. Met mijn middelvinger druk op het plekje tussen haar kut en anus. Jacq kantelt haar bekken en de vinger glijdt tussen haar billen. Ze draait haar hoofd en bijt zacht in mijn nek. 

Uit mijn ooghoek zie ik dat Joon-Sun eraan komt. Even druk ik met het topje van mijn vinger op Jacquelines kroontje en verplaats hem daarna weer door haar bilspleet terug naar haar perineum. Joon -Sun zegt niets maar kijkt met haar ondoorgrondelijke blik naar Jacquelines en mijn neukende vingers. Dan pakt ze Jacq’s pols. Jacq opent verrast haar ogen en ik voel haar glimlachen. Ze ontspant haar arm en laat Joon-Sun haar gang gaan. Jacq’s natte vingers worden schoongelikt door deze prachtige Koreaanse. Het is niet gewoon geil likken wat ze doet. Ze proeft echt de smaakt van de door ons allebei beminde vrouw. Ze smakt met haar lippen alsof ze het laatste restje smaak in zich op wil nemen. Met de andere hand neemt ze mijn hand en zuigt ook alle smaak van deze vinger. Ik sluit mijn ogen, mijn ballen trekken nog harder samen door de sensuele manier waarop haar tong mijn vinger aftast op zoek naar de smaak van Jacquelines kut en kont. Ik stop mijn wijsvinger erbij en kijk recht in Joon-Suns ogen. Haar blik is uitdagend en vol van belofte. Een gevoel van warmte en trots overvalt me. Ik weet dat ik niet alles in een keer moet willen, maar ze stelt me ernstig op de proef. 

Ze veegt mijn vingers droog met haar andere hand. “Komen jullie mee naar het andere huis? Fietje wacht  daar.” 

Hoewel het als een vraag klinkt is het niets minder dan een bevel. Het komt ook niet in ons op om “nee” te zeggen. Joon- Sun helpt Jacqueline overeind en reikt haar hemdje en broek aan. Een lange sliert voorvocht glinstert op Jacq’s rug. Joon-Sun trekt haar wenkbrauw op en geeft me haar mr. Stiffy grijns. Ik glimlach en trek mijn short aan. Als we naar boven lopen raak ik plots ontroerd als Joon -Sun haar arm om Jacquelines heup slaat en haar een kus op haar wang geeft. Ze horen zó bij elkaar. Tegelijk voel ik me ook een beetje triest want ik vermoed dat Jacqueline niet bij ons in zal trekken. Joon-Sun kijkt opzij en ik voel me betrapt als ze me aankijkt. 

“No worries,” zegt ze zacht. Ze laat Jacqueline los en omhelst me, “mag ik ook van jou houden?” fluistert ze. Ik kijk haar aan. Haar ogen zijn nat. Jacqueline kijkt verbaasd. Ik trek mijn wenkbrauwen op. Ik heb nog geen woorden om uit leggen wat er nu gebeurt. Jacqueline geeft een klein knikje met haar hoofd. Ze kent me lang genoeg om te weten dat ik tijd nodig heb om mijn gedachten te ordenen. Maar ze weet ook dat het niet iets 

 vervelends is. 

“Yes, please,” fluister ik schor. Joon-Suns gezicht klaart op. Hoewel haar glimlach enige triestheid uitstraalt is haar lichaamshouding fier en sterk. Ik kijk naar haar strakke kont als ze naast Jacq voor mij naar boven loopt. Het voelt als een droom deze laatste twee dagen. En deze droom is nog lang niet voorbij…. 

10 

Als we het grasveld van Joon -Suns huis op lopen slaan de dames hun arm om elkaars heupen en lopen zo voor mij uit naar het huis. Nog onder de indruk van Joon-Suns onverwachte vraag schiet de gedachte door mijn hoofd hoe lang ik van mijn levensdagen drie, of vier, vrouwen elke dag kan bevredigen. Fietje en ik hebben tot nog toe bijna elke dag seks met elkaar. Soms ook wel twee en een enkele keer drie keer. Maar ik denk niet dat ik ze alle drie kan bevredigen. Maar als ik zo naar Jacq en Joon-Sun kijk kunnen ze ook heel goed zonder mij. We lopen naar binnen door de gang naar achteren, maar in plaats van naar de keuken te lopen gaan we de trap op naar boven. Joon-Sun gaat ons voor en klopt op de deur van de grootste slaapkamer. 

 “Wij zijn het,” zegt ze als ze de klink naar beneden drukt. 

Doordat Joon -Sun en Jacqueline voor me lopen zie ik niet meteen wat er zich in de kamer afspeelt. Het eerste wat mij opvalt is dat het bed voor Portugese begrippen groot is. De Amerikanen zouden het als Kingsize aanduiden. Het volgende wat ik zie is dat Fietje op haar onderarmen steunt en ons met een rood hoofd aankijkt. Haar blote kontje steekt naar achteren en iets omhoog. “Hoi lieverd,” hoor ik Jacqueline nog zeggen als ze opzij stapt. Dan pas zie ik dat het hele bed en de vloer er omheen bezaaid lijkt met allerlei seksspeeltjes. Dildo’s in allerlei soorten en maten, pluggen, klemmetjes, zweepjes en tuigjes. Van alles ligt er. Joon-Sun is op het bed gaan zitten, half achter Fietje. Ze kijkt naar haar billen en kontje en streelt de zachte bolling. 

“Ze zaten te masturberen,” zegt ze tegen Fietje op een toon alsof we het gras aan het maaien waren en kust haar op haar wang. “Deze past goed?” vraagt ze er meteen achteraan. Fietje heeft haar lippen samengeknepen en knikt, “mmm. Het was even wennen maar het voelt fijn.” 

Ik volg Jacq naar de andere kant van het bed terwijl Fietje ons volgt met haar ogen. Ze heeft een buttplug bij zichzelf ingebracht en de ‘diamanten’ achterkant straalt ons tegemoet. Joon-Sun kust Fietjes bil en pakt het uiteinde van de plug en trekt er zachtjes aan. Fietje kreunt. “Niet bang zijn Fietje. Ik kijk alleen maar welke maat je hebt gebruikt.” Steeds verder trekt Joon- Sun de plug naar achteren en naar buiten. Jacq is naast me komen staan en schuift haar hand achter de band van mijn broek. Mijn zak zit ongemakkelijk en mijn pik zit ook niet in de beste positie om nu stijf te worden. Maar het ziet er zo heerlijk geil uit, de wijze waarop Fietjes sterretje door het zwarte rubber wordt opgerekt. 

Fietje glimlacht dapper. “Samen met Joon-Sun ga ik eraan werken dat je ook een keer bij mij naar binnen  kunt.” 

Joon-Sun kijkt Jacq en mij trots aan. Jacq’s hand kan niet verder naar binnen en het voelt niet prettig in mijn  broek. 

“Trek hem uit,” zegt Joon-Sun op zachte toon terwijl ze de plug weer langzaam in Fietjes holletje drukt. Ik knik en doe wat ze me heeft aangeraden. Ik slaak een zucht van opluchting als mijn zwans de ruimte krijgt en Jacqueline de gelegenheid biedt me weer lekker vast te pakken. 

 “Is het lekker?” vraag ik aan Fietje. 

Ze knikt, “het voelt zo lekker vol.” Met een hand reikt ze tussen haar benen door en petst een aantal keren op haar dikke pruim. Ze kijkt omhoog, “stop hem in mijn mond,” en ze wijst met haar ogen naar mijn pik. Ik kijk 

 opzij naar Jacqueline die bijna onmerkbaar ‘nee’ schudt. 

Ik schud mijn hoofd, “jij hebt andere prioriteiten. Fietje.” Ik wrijf met de zijkant van mijn wijsvinger over mijn eikel en wrijf het voorvocht eraf en hou daarna mijn hand voor haar mond. Fietje zet haar lippen op de zijkant van mijn vinger en zuigt erop. Joon-Sun pakt Fietjes haren en trekt haar hoofd naar achteren. Fietje kreunt en Joon-Sun neemt Fietjes pruim vol in haar hand. “Focus Fietje,” zegt ze op zachte toon. Aan de spieren in haar onderarm zie ik hoe ze Fietjes kut masseert. Ze kijkt naar Jacqueline en naar mij en geeft een kusje op de achterkant van de buttplug. Ze wijst met haar hoofd naar de fauteuil die in de hoek van de kamer staat. “Jij ook,” zegt ze terwijl ze me aankijkt. 

Jacqueline laat mijn pik los en neemt mijn hand en begeleidt me naar de lichtblauwe stoel. De stof voelt zacht en warm aan mijn billen, benen en rug, en lijkt wel fleece. “Leg je benen over de leuning,” vraagt Jacqueline. 

Ik zak iets onderuit en zorg dat ik met mijn knieholtes om de armleuning kom te liggen. Net zozeer als Jacqueline weet te genieten van mijn verlangende blik, geniet ik van haar lichaamstaal en gezichtsuitdrukking. Haar ogen worden zacht en groot als ze haar vingers onder mijn ballen legt en met de top van haar wijsvinger het plekje weet te vinden waardoor ze mijn prostaat van buiten weet te raken. Mijn lichaam schokt en mijn voeten schieten iets omhoog. Daar is Jacquelines stralende lach weer, “hij doet het nog,” lacht ze om daarna weer 

 meteen serieus te worden en met haar hand van voren naar achteren te bewegen. 

Joon-Sun reikt haar een fles glijmiddel aan. Ik kijk naar Fietje die naar ons kijkt. Haar wangen zijn rood en ze  zweet een beetje. “Gaat het?” vraag ik zonder geluid te maken. Ze knijpt haar mond samen en knikt heftig. “Zalig” vormen haar lippen. Plotseling realiseer ik mij dat het erop lijkt dat we aan de grillen van Joon-Sun en Jacqueline zijn overgeleverd. In ieder geval, dat Fietje en ik even geen inbreng hebben in wat er gaat gebeuren. Ik kijk Jacq aan en ik smelt. De liefde in haar ogen, de aandacht voor wat ze doet en de serene ontspanning waarmee ze mijn ballen streelt verdrijven elke negativiteit die in mijn vorige gedachten zat. Ik laat me iets meer onderuit zakken en Jacq trekt haar hand terug en draait het dopje van de fles. 

“Trek je shirtje uit,” weet ik met krakerige stem uit te brengen, “ik wil je borsten op mij voelen.” 

Jacq bijt op haar onderlip en knikt. Ze neemt met beide handen de zoom van haar shirtje en trekt het in een keer over haar hoofd. Haar heerlijke borsten ontblotend. Haar tepels wijzen naar mij en ze lacht als ze het glijmiddel op haar linkerhand laat druppen. Ze verdeelt het over haar vingers. Met haar rechterhand neemt ze mijn stijve weer vast en pompt er een paar keer zachtjes aan. 

“Wil je mijn tieten neuken?” vraagt ze zacht, “ik heb namelijk andere plannen.” Ik laat me iets verder omlaag zakken als ze met haar gladde hand aan het vel van mijn zak trekt. Ik bied haar mijn anus aan. Ze weet dat ik er naar verlang en ze laat me niet wachten. Haar middel- en wijsvinger glijden over het perineum door mijn bilnaad naar mijn anus. Het voelt zacht en warm. Zonder verdere plichtplegingen drukt Jacqueline haar middelvinger in de kern van mijn sterretje en zonder af te wachten drukt ze deze bij me naar binnen. Een beetje draaiend en wringend. Ik kijk naar haar openstaande mond en naar hoe zij geniet als ze de vinger naar binnen heeft gewerkt. Ze kijkt me aan en kust mijn eikel. Langzaam neukt ze mijn anus. Ze leunt naar voren en een scheut van genot trekt door mijn lijf als haar borsten mijn stijve omsluiten. Ze kust mijn borst en kust zich een weg naar boven. Naar mijn schouder en mijn nek. “Lekker?” fluistert ze. 

“Uhuh,” is het enige dat ik kan uitbrengen want op dat moment vingert ze ook haar wijsvinger bij me naar  binnen. 

 Fietje kijkt met grote ogen hoe haar zus mijn kontje vingert. 

 Joon-Sun coacht haar. “Span aan…… en ontspan.” 

En hoewel ik het niet kan zien weet ik hoe het eruit moet zien; Fietjes kroontje dat zich om de plug spant waardoor haar bekkenbodemspieren worden getraind terwijl Joon-Sun op dat moment haar dikke schaamlippen masseert. Af en toe hoor ik het natte plakkerige geluid van Fietjes kutlippen die gekneed en verwend worden. Ondertussen parelen dikke druppels voorvocht uit mijn eikel en druk ik mijn heupen omhoog omdat ik het contact met Jacq’s warme tieten niet wil verliezen. Ze lacht en teast. 

“Je zou je lading wel in mijn mondje willen schieten hè?” Ik knik en  kreun. 

Ze pakt mijn linkerhand en leidt deze tussen haar benen, “voel eens hoe mals,” zucht/fluistert ze, “kneed me.” 

Ik kijk haar aan. De lach is uit haar ogen verdwenen. Haar pupillen zijn zwart van geilheid. Haar kut voelt warm en stevig. Ik pak haar vol in mijn hand en kneed en knijp erin. Door het stofje heen voel ik haar dikke pruim en duw mijn vinger tegen haar gaatje. Mijn duim weet waar haar klit zit en drukt door het stofje heen. 

Ze hijgt, “toen je naar Fietje keek, gisteren toen ze plaste,” Jacq zoekt even naar woorden, “zou je niet willen dat ze tegen je stijve zou plassen?” Ze tuit haar lippen en zuigt het voorvocht uit het topje van mijn lul. Ze likt haar lippen af en neemt hem in haar hand terwijl haar vingers met trage bewegingen mijn anus bewerken. “Wil je een keer op mijn kutje pissen?” zucht ze bijna smachtend. Het beeld dat Jacq bij mij oproept over haar plassende zusje en over hoe ze erbij zou liggen; wachtend op mijn warme straal zijn teveel voor me. Nog voor ik het zelf goed en wel voel moedigt Jacqueline me aan, “jaaa jongen, kom maar. Spuit je zaad maar op mijn tieten. Ik voel je orgasme. Spuit maar schatje.” Zonder het tempo te verhogen trekt ze me af terwijl mijn kringspier haar vingers afknelt. Ik merk dat ik snuif en grom en mijn bekken omhoog druk. Ondanks dat Jacq mijn pik ergens op haar borsten heeft gericht komen de eerste drie stralen op haar neus en kin. Ze kraait van verrukking. “Ja lieffie, geef me je zaad. Spuit me onder.” Ze blijft in een gestaag tempo aan mij pik trekken terwijl haar tong de druppels sperma opvangen die langs haar neus omlaag druppen. 

Ze hijgt en ze begint ongecontroleerd met haar bovenlichaam te bewegen. Enigszins verbaasd voel ik haar kut nog in mijn hand terwijl ik nog lig na te schokken van het onverwacht sterke orgasme. Toen ik klaarkwam heb ik haar hand gegrepen en niet losgelaten en ik voel nu hoe ze in mijn hand rijdt. 

“Zou je mijn straal op je klit willen?” fluister ik terwijl ik in haar donkere ogen kijk. Ik weet niet of ze me hoort of ziet. Haar buikspieren schokken en trillen en ik voel haar onderlijf verkrampen. 

“Wil je hem in je hand als ik mijn blaas leeg? Wil je hem in je hand als ik tegen je zusjes kut plas?” 

Klaarblijkelijk ziet Jacq het in haar geestesoog gebeuren en met een langgerekte kreun ontploft ze in haar orgasme. Haar hoofd en bovenlichaam schokken naar voren en naar achteren; ongecontroleerd als in ontembare spasmen. Het sperma dat op haar gezicht zat spettert op mijn buik en zonder dat ze het weet trekt ze haar vingers uit mijn anus en klauwt ze met diezelfde hand in haar borst. Haar andere hand drukt ze op de mijne om aan te geven dat ik door moet gaan met het kneden van haar verkrampende pruim. Ze stoot en bokt op en neer, naar voren en naar achteren. Op het moment dat ik denk dat haar orgasme wegebt, komt er een volgende golf en drukt ze met beide handen op mijn hand. Met drie handen in haar kruis laat ze zich voorover vallen. “Niet stoppen nu,” hijgt ze en ze begint met haar heupen op mijn ferm knijpende hand te rijden. Ze zet haar opengesperde mond op mijn schouder om haar kreunen te smoren. Haar orgasme is intens maar duurt korter dan het vorige. Als ik met mijn vinger meer druk wil geven en dieper bij haar wil doordringen is dat net iets teveel. “Stop, ik kan niet meer,” hijgt ze. 

Ik ontspan mijn hand en Jacq legt haar handen op mijn hoofd. Zo blijven we een tijdje liggen bij te komen van onze orgasmes. Ergens in de verte hoor ik het geluid van een telefoon als Jacqueline mijn hals kust. 

“Dat was onverwacht,” fluistert ze, “maar erg lekker.” Ze kust mijn wang als ik mijn hand van tussen haar benen weghaal. Na een paar minuten voelt deze houding nogal ongemakkelijk en Jacqueline kust mijn wang en gaat 

 recht staan. 

Fietje zit nog steeds op armen en knieën op het bed. Joon-Sun is niet te zien. “Jacq! Je broek!” roept Fietje verbaasd. Jacq kijkt omlaag en dan in de spiegel van de grote wandkast. Het kruis en de achterkant van haar broek zijn drijfnat. Jacqueline bukt zich naar voren en wrijft met haar hand over de binnenkant van haar dij. Ook nat. Vol ongeloof kijkt ze van mij naar Fietje en terug. “Het voelde wel heftig. Maar zo…” Weer wrijft ze met haar hand over de binnenkant van haar dij. Ze likt haar vingers af en kijkt met stralende ogen naar mijn met mijn eigen zaad besmeurde lichaam. Ze wil wat zeggen als Joon-Sun binnenkomt. Een mengsel van verbazing en blijdschap op haar gezicht. “João komt thuis. Vanavond. Hij is net geland en neemt een taxi. We moeten opruimen en dan moeten jullie weg.” Ze kijkt een beetje verdwaasd om haar heen. Ze heeft tranen in haar ogen. “Dat gebeurt nooit dat hij eerder komt. Het is hier een zooitje. Wat moet ik doen?” Ze pakt een dildo van de grond en gooit deze in een van de dozen die naast het bed staat. Ze bukt zich weer om een volgende te pakken. Deze is van glas en even ben ik bang dat hij zal breken als ie in de doos land. Maar dat valt gelukkig weer mee. Fietje reikt naar achteren om de buttplug uit haar kontje te trekken maar Joon-Sun is haar voor. “Laat nog maar een uurtje of zo zitten. En morgen weer ermee oefenen. Eerst met je vingers, of die van iemand anders,” zegt ze als ze Jacq en mij veelbetekenend aankijkt. Ze heeft zich klaarblijkelijk snel herpakt. “En gebruik veel glijmiddel. Hier,” zegt ze, “dit is fijn spul. Het verdooft een beetje. Dit heb je vandaag ook gebruikt,” ze drukt het flaconnetje in Fietjes hand. Jacqueline is ondertussen ook begonnen met het bij elkaar rapen van de spulletjes. Het ziet er raar uit; haar natte broek en kleffe benen samen met de natte plekken van mijn zaad in haar truitje. Fietje zoekt nog naar haar broekje terwijl ik met een hand over de leuning geslagen net bij mijn eigen broek kan. Na een paar minuten zijn we aangekleed en is alles opgeruimd. Als ik bedenk dat het misschien verstandig is om het bed te verschonen schudt Joon-Sun haar hoofd. “Dat is niet nodig.” Ze glimlacht, “ik denk dat João trots op me zal zijn. Maar ik ben wel blij dat het opgeruimd is. Ik wil hem in een mooi huis verwelkomen.” Ze kijkt ons één voor één aan. “Maar nu moeten jullie gaan. Ik wil me nog omkleden. Morgen of overmorgen kom ik wel naar jullie toe.” Eerst omhelst ze Fietje en fluistert in haar oor dat ze vooral moet blijven oefenen en haar tijd moet nemen. Dan krijg ik een knuffel en een zoen in mijn nek. “Ik ben zo blij dat ik hier mag zijn. João kan jou toevertrouwen.” Ze kijkt me niet aan als ze me loslaat en haar armen om Jacqueline slaat. Ze hoeven elkaar niks te zeggen. Jacqueline veegt een lok van Joon-Sun haar voorhoofd en kijkt haar aan. “Ik ben zo blij voor je dat je man er vanavond is,” zegt ze terwijl ze de omhelzing verbreekt. 

In stilte lopen we naar beneden. Ik schiet in de lach als ik Fietje ongemakkelijk voor me zie lopen. Boos draait ze zich om, “jij hebt makkelijk lachen, hè? Jullie zijn ten minste klaargekomen. Ik word zo godsgruwelijk geil van dit ding in mijn kont; maar neuken? Ho maar! Ik doe dit ook voor jou hoor!” Ze draait zich weer om en beent bozig weg. Ik kijk haar na en ik begin nog harder te lachen want de indruk die ze wil wekken werkt averechts. Ik weet niet of je het wel eens hebt geprobeerd met een plug in je kont grote stappen te zetten; dat lukt je niet. Jacqueline kijkt opzij en lacht in stilte mee. Vanuit het huis horen we hoe de 

deuren van de keuken naar de gang, van de gang naar de badkamer en van de badkamer naar de slaapkamer worden dichtgeslagen. Ik kom niet meer bij en ook Jacq schokschoudert van het lachen. Ik sla mijn armen om haar heen en geniet van het moment. Even genieten we van elkaars warmte en Jacqueline wrijft met haar hand over mijn buik. “Je plakt,” 

 Ik knik, “jij ook.” 

Jacq knikt terug. We lopen naar de douche bij het zwembad en ik trek Jacq’s truitje over haar hoofd, knoop haar broekje los en stroop deze omlaag. Ondertussen heeft zij mijn broek omlaag getrokken en samen stappen we onder het frisse water. Zwijgend zepen we elkaar in. Als Jacqueline onder de straal stapt om het zeep weg te spoelen verdeel ik wat shampoo op mijn handen en was ik haar haren. 

“Sorry dat ik zo stom doe,” zegt een zachte stem achter ons. Fietje staat in d’r blootje aan de rand van het zwembad. Jacq en ik halen tegelijk onze schouders op. Het maakt niet uit, we houden van haar. 

11 

Het is al twee dagen chaos in mijn hoofd. Woensdag begon het al en ik heb nog steeds niet de rust gevonden om alles wat er gebeurd is en nog staat te gebeuren, te verwerken. Naar alle waarschijnlijkheid zullen we vandaag of het komende weekend kennismaken met João, Joon-Suns man. Omdat Jacq, Fietje en ik JoonSun in ons hart hebben gesloten is het belangrijk dat er een klik is tussen haar geliefde en ons. Dan is er ook nog Julia die zijdelings ons leventje is binnengekomen. Om nog maar niet te spreken over alles wat wij moeten doen om Jacqueline hier naar Portugal te halen. Het opzeggen van haar baan, het verkopen van mijn stadsboerderij waar Jacq nu nog woont en alles wat er mee samenhangt. 

Vanochtend ben ik gaan lopen. Gewoon mijn rugzakje om en langs het huis van Joon- Sun en João naar boven, het bos in. Het is fantastisch om hier ongestoord te kunnen hiken en het helpt mij om mijn hoofd leeg te krijgen. Het zal nu elf uur zijn en ik ben uiteindelijk aangeland op de plek waar Julia mij mee naartoe had genomen. Het is er inderdaad prachtig, hoewel ik er dinsdag niet zoveel oog voor had. Ik ga zitten en neem een paar slokken water en neem een paar happen van mijn brood met kaas. Het is al warm en het water ziet er uitnodigend uit. Ik kleed me uit en loop het water in. Het voelt kouder dan verwacht, maar ja, wat wil je. Ik ben warm en bezweet van de drie uren die ik er al op heb zitten. Ik ga niet te ver het water in en zwem/drijf een paar minuten tot ik afgekoeld ben. 

Als ik uit het water kom zoek ik een plekje waar ik kan liggen en waar de zon lekker schijnt. Ik lig op mijn rug en kijk tussen de bladeren door naar boven. Het fluiten van de vogels en het ruisen van de bladeren zijn erg rustgevend. Ik merk dat de klomp in mijn buik kleiner wordt. Ik sla mijn onderarm voor mijn ogen en dommel in. 

In de verte registreer ik het geluid van een auto. Een portier slaat dicht en even later hoor ik voetstappen  naderen. 

 “Ik wist wel dat je hier terug zou komen,” zegt Julia. Ze laat haar rugzak naast mij op de  grond vallen. Ik ga rechtop zitten. 

 “Ik had de rust nodig,” zeg ik. 

 Julia knikt, “logisch dat je dan hier komt.” 

Ze bijt op haar onderlip. “Wil je dat ik je met rust laat?” Snel schud  ik mijn hoofd, “nee, ik ben blij dat je er bent.” 

Even blijft het onwennig stil. Ik ga iets overeind zitten. “Hoe gaat het met je? Ik heb je woensdag niet meer  gezien en ik wil je zeggen dat ik het heel bijzonder vond.” 

 Julia kijkt me aan en knikt, “ik vond het ook bijzonder,” ze wacht even, “en fijn,” ze lacht. 

 “Ja, fijn was het zeker,” beaam ik. 

Zonder veel plichtplegingen laat Julia haar broek zakken en trekt ze haar string omlaag. Als ze haar truitje omhoog trekt bewonder ik haar gesloten bolletje en de perfecte verhoudingen van haar compacte en sportieve lichaam. Alsof ze niet in de gaten heeft wat het met me doet draait ze zich om en bukt zich om haar kleren op te vouwen en deze omslachtig in haar rugzakje te stoppen. Haar voeten staan iets uit elkaar, haar knieën gebogen en haar pruim uitnodigend naar mij gericht. Ik voel hoe er bloed naar mijn pik stroomt zonder dat ik echt stijf word. Julia kijkt niet meer op of om en loopt het strand af en het water in. Ik steun op mijn onderarmen om zolang mogelijk van de aanblik van haar heerlijke billen te genieten. Net als afgelopen dinsdag zwemt ze met krachtige slagen naar links en al gauw is ze uit mijn blikveld. Ik laat me weer achterover zakken en sluit mijn ogen weer. Ik ben me bewust van het contact dat ik met de grond maak, van de energie die de zon geeft en van het lekkere gevoel 

 in mijn pik en ballen. “Ik kijk graag naar je penis,” hijgt Julia terwijl ze naast me komt zitten. Ze pakt een handdoek uit haar rugtas en begint haar haren te drogen. “Ik kom hier elke dag, als het even kan. Om te zwemmen en om te masturberen.” Ze droogt haar armen af en draait zich met haar rug naar me toe om de handdoek op de grond uit te spreiden. Weer showt ze me haar heerlijke billen en haar volle kutlippen. Ze gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen. Ze tilt haar hoofd op en kijkt me tussen haar knieën door aan. 

“Ik masturbeer graag met publiek,” lacht ze. “Een geselecteerd publiek,” vult ze aan. Met drie vingers draait ze rondjes over haar klit. “Het is begonnen toen ik in Zweden studeerde. Niet het masturberen; dat doe ik al heel lang. In Zweden woonde ik een zomer lang in een huisje aan het water. Heerlijk om er bloot te zijn en te zwemmen. Op te drogen op de steiger en me daar te vingeren. Na een paar weken kreeg ik een envelop in de bus. Hier zat geld in. Van ‘een buurman’ stond op het briefje dat erbij zat. Hij schreef dat hij er zich elke dag op verheugde om mij te zien.” Ze zucht en grijpt haar borst. “Ik vond het heerlijk om te denken dat er iemand naar me keek als ik me aan het klaarmaken was.” Ze steunt op haar ene arm en komt iets verder overeind. Ze kijkt me aan. “Ik kijk graag naar je pik,” zegt ze weer. 

Ik glimlach en ga rechtop zitten. Mijn half stijve pik leg ik op mijn bovenbeen. “Ja, zo,” glimlacht ze. Met drie vingers draait ze felle rondjes rond haar klit en wrijft ze door haar spleet. Haar kutje sopt als ze afwisselend twee vingers naar binnen stopt, ze naar binnen ragt en ze daarna over haar klit wrijft. Haar vingers klauwen in haar borst en trekken aan haar tepels. Haar blik is op mijn pik gericht. Haar ogen draaien omhoog en ze verliest de focus. Haar bewegingen worden feller; alsof ze haar hele kut tegelijk wil aanraken. Haar buikspieren spannen aan en haar hielen drukken in de grond. Even kijkt ze me aan en ze glimlacht. Dan laat ze haar hoofd naar achteren zakken en trekt een laatste keer haar geil met haar vingers naar buiten om het over haar klit te verdelen. Ze zucht en steunt. Julia houdt haar adem in terwijl het orgasme door haar lichaam stroomt. Haar bovenlichaam schokt. Het valt me op hoe klein haar binnenste schaamlippen zijn. Haar kontje trekt spastisch samen in haar orgasme. Haar rug is hol getrokken terwijl ze uit hijgt. Haar masturbatiehand ligt op haar bolling. 

Ik weet niet wat er met me aan de hand is maar ik raak ontroerd door de intimiteit die Julia met me deelt. Door het moment en schoonheid van haar lichaam. Hoewel mijn pik niet stijf is heeft zich een klein plasje voorvocht op mijn been gevormd. Julia gaat rechtop zitten en neemt haar borst weer in haar hand. 

“Dank je,” zegt ze zacht met schorre stem. “Ik begrijp heel goed waarom Fietje zo gek op je is.” Julia’s bruine ogen zijn op mijn kruis gericht. “Als je wilt neuken…,” ze lacht, “of zo…” Een onvermoede geilheid schiet door mijn lijf. Het water loopt me letterlijk in mijn mond en mijn pik steigert omhoog. Ik zou niets liever willen dan mijn pik in haar stoten en mezelf klaar rijden in dit heerlijke lichaam. Anderzijds voel ik me bezwaard om Julia te neuken zonder dat de anderen erbij zijn. 

Julia ziet mijn innerlijke strijd. Ze draait zich op haar buik. De aanblik van haar heerlijke billen en haar gezwollen geslacht maken het niet gemakkelijker. Ik kreun terwijl Julia in haar rugzak rommelt. Ik sluit mijn 

 ogen om me te herpakken. 

“Hi querida, ik heb je hulp nodig. We zijn bij het meer… Ik zal hem je even geven.” Julia draait op haar buik en strekt haar arm naar me uit, “Fietje,” zegt ze, ten overvloede. Aarzelend neem ik haar smartphone van haar 

 over. 

“Hi,” ik wil nog meer zeggen maar mijn stem kraakt. Aan de andere kant van de lijn blijft het even stil. 

“Niet te veel nadenken liefie; neuk haar.” Aan de toon waarop ze het zegt kan ik niet opmaken of ze het met een glimlach zegt, of geïrriteerd is; überhaupt in wat voor stemming ze is. Ik ga op mijn knieën zitten en reik Julia haar telefoon aan. Julia glimlacht, “perfect. Blijf zo zitten.” Snel bergt ze haar telefoon op en weer draait ze haar heerlijke kont mijn kant op. Ondertussen bedenk ik me dat het mij eigenlijk ook niet kan schelen. Ik wil klaargemaakt worden door Julia. Julia kijkt over haar schouder, naar mijn pik. Haar blik glijdt omhoog. Ze lacht terwijl ze zich naar me toe draait. Op handen en knieën komt ze dichterbij. “Ik wil je proeven,” zegt ze. Ze pakt mijn stijve en brengt deze naar haar mond. In één en dezelfde beweging trekt ze de voorhuid naar achteren en plaatst ze haar warme lippen om mijn eikel. Diezelfde natte en warme lippen omsluiten de onderkant van mijn dikke knop. Ze zuigt haar wangen naar binnen en met duim en wijsvinger pompt ze aan mijn pik. Bij het eerste contact heb ik mijn ogen gesloten en als ik ze open wil ik ze niet meer sluiten. Ik heb een fantastisch uitzicht op haar ronde gebruinde billen. Ik leun naar voren en neem de warme rondingen in mijn handen. Mijn god, wat voelen ze lekker aan. Julia gromt vergenoegd en drukt haar mond verder om mijn pik. Met haar hoofd maakt ze neukbewegingen en haar lippen klemmen afwisselend hard en zacht om mijn schacht. Ondertussen masseer ik haar billen en glij met 

mijn duim door haar bilspleet. De vingertoppen van mijn wijsvingers raken net de opening van haar kut. Ik ga nog iets meer rechtop zitten en buig verder naar voren. Daardoor drukt mijn pik nog dieper in Julia’s warme mond. Haar vrije hand vindt mijn zak en ze knijpt zacht in mijn ballen. Ik voel dat ik het niet lang meer ga houden. Snel dip ik mijn vingertop in haar gaatje en breng deze daarna naar mijn mond. Ik beweeg mijn heupen mee in de cadans waarop Julia haar hoofd beweegt. Ze kijkt omhoog. Vragend. 

“Ik ga komen,” bevestig ik. Julia slaat haar blik weer omlaag en voert de druk met haar lippen op. Haar hand volgt haar hoofd terwijl ze met de andere hand tot achter mijn ballen reikt. Het is lang geleden dat ik zo snel tot een orgasme kwam maar nu spuit ik grommend en snuivend mijn zaad in Julia’s mond. Vanaf het begin af aan was het duidelijk dat ze het wilde proeven en ik produceer dan ook al het zaad om haar ermee te voeden. Julia 

 slikt en ik spuit. En spuit. 

Ik spuit tot ik niet meer kan. Maar dat is niet genoeg voor Julia. En daar waar mijn pik nu normaal gesproken slap en plakkerig op mijn been zou liggen en ik met gesloten ogen bij wil komen van het lekkere orgasme, gaat Julia door. Onder het pijpen kijkt ze omhoog en daagt me uit. De spieren in mijn dijbenen schokken en mijn eikel is supergevoelig onder Julia’s tong. Mijn ademhaling stokt als ze net op het goede of het verkeerde plekje likt; het is maar hoe je er tegenaan kijkt. Terwijl Julia’s hand met mijn ballen speelt en ze rustig doorgaat met het zuigen aan mijn verslapte pik buig ik verder naar voren om met haar billen te spelen. Ik kneed de bruine rondingen, duw ze tegen elkaar en trek ze uit elkaar. De aanblik van haar sterretje, het kleine bruggetje en haar openstaande kut brengen al snel weer leven in de brouwerij. 

Ik druk met mijn handen op haar onderrug zodat ze nog verder omlaag zakt. Tegelijkertijd duw ik mijn heupen naar achteren zodat mijn pik uit haar mond verdwijnt. Vragend kijkt Julia omhoog. 

“69?” vraag ik. Julia grijnst en wil zich op haar rug draaien. Maar dat is niet mijn bedoeling. “Jij boven,” brom ik. Mijn pik staat al weer redelijk hard overeind. Julia duwt met een hand tegen mijn schouder ten teken dat ik me achterover moet laten zakken. Mijn middenrif trekt samen van verlangen als ze zich omdraait en haar pruim aan mij presenteert. Haar borsten drukken op mijn buik en haar hand omsluit meteen weer mijn zak. Ik kijk naar Julia’s zalige rode gezwollen kut. Ik kan niet anders dan mijn mond erop zetten en haar lipjes naar binnen zuigen. Ze voelt zo lekker in mijn mond. Haar smaakje is zacht en ziltig. Met mijn duimen spreid ik haar open en kijk recht in haar donkerrode neukgaatje. Weer stroomt mij het water in de mond en onbewust stoot ik met mijn heupen als Julia mijn eikel weer vacuüm zuigt. Terwijl ik haar kutje open houd spreid ik met mijn wijsvingers haar billen. Haar kroontje straalt me toe. Ik buig naar voren en druk mijn tong in haar kern. Julia schokt verrast met haar bekken maar drukt snel daarna haar billen naar achteren. “Lambe me,” zucht ze, “lik me.” 

Met lange natte halen lik ik door haar bilspleet omlaag naar haar kut en terug. Ik merk dat ik het goed doe want 

Julia is gestopt met mij te pijpen en heeft haar hoofd op mijn bovenbeen gelegd. Wel houdt ze mijn stijve nog  stevig vast en ze drukt haar kontje omhoog. 

Ik verleg mijn aandacht volledig naar haar kontje en spreid haar billen met mijn beide handen. Ik tuf een kloddertje speeksel op haar sterretje en verdeel het met mijn tong over het geribbelde oppervlak. Julia kreunt en laat mijn pik los. Ze reikt met beide handen naar achteren, slaat ze om haar billen en spreidt haar kontje voor me. Nu ik mijn handen vrij heb druk ik met mijn rechterwijsvinger op haar aarsje en tuf er nog een keertje op. Voorzichtig druk ik het speeksel in haar kern en zie en voel hoe ze zich probeert te ontspannen. Rustig masseer ik mijn speeksel samen met mijn vinger bij haar naar binnen. Het kost verrassend weinig moeite om tot aan het tweede kootje in haar knellende warmte binnen te dringen. Julia kreunt en zucht. Af en toe hapt ze naar mijn pik en zuigt er even op tot haar lichaam weer aandacht opeist als er weer een extra stimulans plaatsvindt. Dan legt ze haar wang weer op mijn bovenbeen en sluit ze haar ogen. Na weer een klodder speeksel te hebben aangebracht druk ik zacht door de tweede weerstand en zit mijn vinger helemaal in haar kontje. Ik wacht even zodat Julia de tijd heeft om het mentale beeld in haar hoofd te vormen en maak dan hele kleine ronddraaiende bewegingen met de bedoeling haar sterretje op te rekken. Julia hapt met natte lippen in mijn dij en kreunt. Haar rechterhand schuift naar de mijne en haar vingertopje drukt ze naast mijn vinger. Ze kijkt achterom, vragend. Smekend? Ik weet het niet maar ik begrijp haar wel. Met korte neukbewegingen trek ik mijn vinger terug tot alleen het topje nog in haar steekt. Ik bevochtig haar wijsvinger die ze naast de mijne heeft geplaatst. 

“Siem, dit is zo geil. Je maakt me gek…” Haar ogen stralen en ze drukt haar billen nog verder naar achteren als we samen tegelijkertijd onze vingers in haar sterretje neuken. Als we allebei tot halverwege het tweede kootje in haar zitten leg ik mijn hand op haar bil als teken dat ze even moet wachten. 

Verwachtingsvol kijkt Julia over haar schouder en kreunt het uit als ik mijn vinger krom. Hierdoor komt er extra spanning op haar sterretje te staan. Speeksel loopt uit haar mond over 

mijn been. Ze hijgt en mompelt, “o god, dit is fijn.” Ik laat haar weer wennen aan het gevoel en herhaal de beweging een paar keer. Dan doet Julia mee en samen rekken we haar anus nog een beetje verder. Terwijl we deze bewegingen maken zakken onze vingers steeds dieper bij haar naar binnen. Al het overvloedige speeksel dat ik produceer laat ik op en tussen onze vingers druppen. Ik heb nog nooit zo’n enorme fysieke reactie ervaren als nu. Het water loopt me niet in de mond maar het spuit me erin. Ik zou niets liever doen dan nu mijn tong in haar aarsje steken. Ik zou het liefste helemaal in haar kruipen. 

 “Pijp me Julia, pijp mijn pik glad en nat. Ik ga je in je kont neuken.” 

Julia’s lichaam reageert op mijn woorden en ik voel hoe haar anus even samentrekt en zie hoe de rilling die door haar lijf trekt kippenvel op haar armen, billen en nek veroorzaakt. Met haar vrije hand neemt zijn mijn erectie en leidt deze naar haar mond. Warm en nat slobbert ze haar speeksel over mijn harde geslacht. Ze zorgt ervoor om niet te veel met haar lippen te werken maar is puur functioneel speeksel aan het verdelen. Aan de kokkende geluiden te horen en aan de vernauwde druk op mijn eikel is duidelijk dat ze me tot in haar keel naar binnen heeft geslikt. Ik zou wel willen vloeken zo lekker als ik het vind. In een mum van tijd ben ik keihard; ik wil of kan niet meer wachten. 

“Julia,” weet ik nog uit te brengen en voor ik verder kan gaan heeft ze haar hoofd al teruggetrokken en kruipt ze naar voren. Ze biedt me haar openstaande kontje aan. Ik denk verder niet na en ga op mijn knieën achter haar zitten. Julia reikt naar achteren en samen begeleiden we mijn pik naar haar donkere openstaande gat. We kreunen allebei tegelijk van genot als mijn eikel haar eerste weerstand passeert en druk op de volgende uitoefent. Heel even maar duurt het voor ze ook hier de ontspanning hervindt en mijn stijve in haar warme aarsje stoot. Mijn beide handen omvatten haar heupen en met lange halen neuk ik in haar kontje. Julia kreunt en zucht dat ze het zo lekker vindt; ik geniet van haar hitte, haar zachte billen en van de warme bries die over onze lijven streelt. 

“Neuk je klaar in mijn kontje Siem. Neuk me gewoon en loos je zaad in me.” Haar hese kreunende stem is vragend en commanderend tegelijk. Ik kijk omlaag naar mijn pik die heel soepel en glad in en uit haar sterretje glijdt. Heel even trek ik mijn pik uit haar kontje en mijn ballen trekken samen van de heerlijke aanblik van haar openstaande gat. Snel prop ik hem er weer in en na een paar stoten voel ik mijn orgasme opborrelen. Ik zeg niks maar houdt haar heupen steviger vast en voer het tempo op. Julia gaat mee in de cadans en stoot haar billen harder naar achteren. 

“Oooo, verdomme Julia, ik kom,” weet ik nog uit te brengen voor ik mijn zaad in haar kontje spuit. Ik voel me sterk, overheersend en krachtig en wil dat er geen druppel verspild wordt. Julia legt een hand op mijn bil en drukt bij elke stoot nog even door ten teken dat ik zo diep mogelijk in haar moet spuiten. Bij elke straal brul en snuif ik om mijn klaarkomen nog meer kracht bij te zetten. Pas als ik de laatste druppel uit mijn pik heb geperst sta ik mezelf toe om te ontspannen. 

Ik sluit mijn ogen en voel hoe mijn been- en bilspieren ontspannen en hoe leeg mijn zak voelt. Mijn hoofd is leeg en ik wil contact met Julia maken. Voorzichtig laat ik me voorover zakken zodat ik haar zachte billen in mijn buik voel drukken. Voorzichtig zakken we samen voorover en iets opzij zodat ze niet mijn volle gewicht moet dragen. Met mijn pik nog in haar kontje sla ik mijn arm om haar borsten en hijg in haar nek. 

“Ik ben helemaal leeg Julia. Dit was heel bijzonder.” Ik kus haar rug en Julia slaat haar arm achterlangs om mijn hoofd. “Dank je lieve Siem. Ik ben blij dat jij je hebt laten gaan.” Ze kust mijn wang en we blijven nog een tijdje rustig en tevreden zo liggen. Na een paar minuutjes glijdt mijn slappe pik uit haar en komt er een golfje sperma mee naar buiten gestroomd. Het voelt vertrouwd, intiem en fijn. 

Na een kwartiertje lopen we hand in hand naar het water en spoelen wij ons schoon. Zonder veel te zeggen drogen we ons daarna af en lopen we naar Julia’s auto en stappen in. Julia heeft alleen haar shirtje aangetrokken en ik zit wijdbeens mijn ballen af te koelen. Julia grijnst; ik kijk haar aan en grijns terug. “Dit was geil.” Julia knikt en steekt haar tong uit, “zeker weten. Moeten we vaker doen.” Ik kan alleen maar knikken. 

Als we het erf oprijden komt Fietje net naar buiten gelopen, klaar om te gaan zonnen. Ze trekt een wenkbrauw op als ze ons naakt uit de landcruiser ziet stappen. “Jullie hebben je geamuseerd zo te zien,” zegt ze met een glimlach. “Dat kun je wel zeggen,” antwoord Julia voor ik een woord kan uitbrengen. Ik kijk naar Fietje die een wenkbrauw optrekt. Plots voel ik me ongemakkelijk omdat ik niet weet hoe ik dit moet interpreteren. Fietje loopt naar de stoel en legt er een handdoek in, dan draait ze zich om en zegt dat ze er ook voor ons een paar zal halen. Julia trekt haar shirtje uit en springt het water in. Ze duikt een paar keer naar de bodem en klimt daarna op de mat en gaat op haar rug liggen. “Even bijkomen,” zucht ze. 

Ik zet de leuning van de stoel omhoog en ga met gestrekte benen zitten. Mijn armen op de 

 leuning en de ogen gesloten.  Fietjes handen strelen over mijn dijen. 

“Ik wil erbij,” zegt ze met zachte stem. Ik sla mijn benen naar buiten en Fietje komt tegen me aan zitten. Haar zachte billen drukken tegen mijn ballen en haar rug leunt tegen mijn borst. “Jacqueline is boodschappen aan het doen. Ze wilde even alleen zijn.” Even blijft ze stil. “Joon-Sun en João komen zondagmiddag. Ze zijn nu wat spulletjes voor in hun huis aan het uitzoeken.” Weer blijft ze even stil. Samen kijken we naar Julia die op de mat op haar rug dobbert. Haar stevige borsten steken pront naar boven. Haar benen ligt gespreid waardoor we vrij uitzicht hebben op haar gezwollen kut. Ze is nog steeds overduidelijk geil. 

“Was het lekker?” vraagt Fietje met zachte stem. Met mijn wang langs de hare knik ik en leg mijn hand op haar  borstje. 

 “Ik ben twee keer gekomen. In haar mond en daarna in haar kontje.” 

Fietje draait haar hoofd opzij. “Daar ben ik blij om.” Ze kijkt me serieus aan. “Ik wil je iets duidelijk maken Siem.” Dit klinkt serieus en de klomp in mijn buik is weer terug. Fietje geeft me een triest lachje, “je moet niet  zo onzeker zijn liefie.” 

Ze draait zich om en slaat haar benen om mijn heupen. Haar geslacht drukt tegen mijn zak. Ze slaat haar armen onder mijn oksels door en drukt haar bovenlichaam tegen me aan. Ze kijkt me aan. “Ik, wij, houden van je Siem. Je bent een lieve man met een groot hart. Vanaf het begin dat wij elkaar hebben ontmoet is het speciaal voor ons allebei. Ik was, en ben nog steeds, zo gelukkig met jou. Je hart is zo groot en je hebt altijd gezegd dat als ik kan ontdekken, of dat als ik alleen maar geil ben, ik er voor moet gaan en ervan moet genieten. Dat zou jezelf ook doen heb je altijd gezegd.” 

Fietje kijkt me aan en kust me. “Maar dat doe je niet. Ik merk dat je in alles rekening houdt met mij. Je spuit pas in Julia als ik erbij ben. Je wilt Joon-Sun pas neuken als João erbij is. Je legt jezelf belemmeringen op die je bij ons wilt weghalen. Als we neuken moet ik eerst klaarkomen voor jij zelf toegeeft. Bij orale seks hetzelfde. Ik ben al blij als ik je af en toe mag aftrekken zonder dat jij mij eerst klaar maakt.” 

Een triest lachje trekt over haar gezicht. Ik luister en herken wat Fietje me zegt. “De laatste paar dagen zijn raar geweest met Joon -Sun en Julia en zo. Maar ik ben zo trots en zo blij op jouw grote hart dat zoveel ruimte heeft voor zoveel mensen. Je moet niet bang zijn om verliefd op hen te worden. Je zult mij er niet door kwijtraken.” Fietje kijkt me met grote ogen aan, “ik raak jou toch ook niet kwijt als ik met een ander vrij?” 

Ik schud mijn hoofd. Ik moet er niet aan denken om Fietje of Jacq of wie dan ook te beperken in haar  seksualiteit en het genieten ervan. 

Fietje lacht, “nou dan,” ze kust mijn wang, “gun je dat zelf dan ook, maak je zelf gelijkwaardig.” Ze gaat met haar hand omlaag en pakt mijn zak vast. “Je hebt goed je best gedaan vanochtend,” constateert ze. 

Ik knik, “ik heb zonder terughoudendheid en met alleen maar aan mezelf te denken me laten pijpen en heb  daarna haar aarsje gepaald.” 

Er trekt een rilling door Fietje. “Dat zou je vaker moeten doen. Ons voor jou laten zijn wat jij voor ons bent.” 

 Fietje lacht weer en streelt mijn wang. “Ik wil je in me.” 

 Ze draait zich om en gaat met haar benen aan weerszijden van de ligstoel staan. Ze grijpt  tussen haar benen door naar mijn pik en pompt er zachtjes aan. Ik leg mijn handen op Fietjes  billen en kus ze één voor één om daarna met mijn tong over haar dikke lippen te likken. Het  bloed stroomt in mijn pik en al snel ben ik alweer stijf. Fietje laat zich zakken en leidt mijn lul  bij zich naar binnen. Al snel zitten we zoals we vaker zitten; Fietje half tegen mij aan leunend,  mijn stijve in haar, mijn hand op haar tietje en haar hoofd in mijn nek. Samen kijken we naar  prachtige Julia. De wind blaast over onze lichamen. Ik kus Fietje en Fietje kust mij. Ik kijk van  Fietjes ogen naar Julia’s lichaam en terug. Fietjes interne spiertjes knijpen in mijn pik. “Kun je  nog een keer?” vraagt ze met grote ogen. 

 Ik knik, “ik wil niets liever.” 

Fietje kust mijn nek en slaat haar arm achterlangs om mijn hoofd. “Ik hou van je Siem. Vergeet dat nooit.” 

 Ik kus haar wang en zeg haar dat ik ook van haar houd. 

“Dat weet ik…. En nu moet je me vol spuiten.” 

12 

Het was een erg leuke kennismaking met João. Samen met Joon-Sun was hij na de kerkdienst aan komen lopen. Een gewone, goed verzorgde, man. Zondagse kleren aan. Maar dat hoort ook als je naar de kerk gaat. 

Hij was hartelijk en vriendelijk en wat het belangrijkste is, is dat 

Joon-Sun zich volledig bij hem op zijn gemak voelt. Na het eten ben ik met João naar boven gelopen om het huis te bekijken en met hem te praten over de dingen die hij mogelijk aangepast wil zien. Ik kan me voorstellen dat hij de badkamer gedateerd vindt en misschien ook wel een andere keuken zou willen. 

“Het is hier echt prachtig. Mooier dan ik me kan herinneren,” zegt João als we door het poortje lopen. “Vroeger kwamen we hier in de buurt voor vakanties en af en toe op bedevaart met mijn moeder en oma naar Braga. Oorspronkelijk kom ik uit Lissabon maar ik vind het erg fijn om de rust om mij heen te zien en te voelen.” Hij blijft even stil en bedachtzaam kijkt hij voor zich uit. “Joon-Sun is gelukkig hier,” zegt hij en loopt voor me uit. Ik blijf even staan en probeer te begrijpen wat hij zegt of dat er een verborgen boodschap is afgegeven. 

“João, wacht,” ik versnel mijn pas en tegelijk komen we bij de openstaande tuindeuren aan. “Ik weet dat JoonSun zich hier heel erg op haar gemak voelt. Maar wat bedoel je nou precies te zeggen?” 

João kijkt opzij en een soort van trieste glimlach trekt over zijn gezicht. “Joon-Sun is gelukkig hier. Hier in dit huis; hier met jullie; met jullie seks; met jullie liefde; gewoon met jullie. Ze durft niet toe te geven aan het geluk omdat ze al heel haar leven moest verhuizen. Eerst met haar ouders en nu met mij.” Hij kijkt me aan. “Door mijn werk ben ik veel en vaak weg en kan ik op verschillende plaatsen worden gestationeerd. Zij wil hier niet meer weg. En ik zou willen dat ze hier kan blijven.” 

 Ik haal mijn schouders op. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn.  João ziet wat ik denk. 

“Zo eenvoudig is dat niet. Als de huur is afgelopen, of eerder, kan het zijn dat ik weer ergens anders in Europa naar toe moet. Dat moet ik nu ook wel, maar mijn standplaats blijft Lissabon. Voorlopig. Er is geen vastigheid wat dat betreft.” Ik denk dat ik het begrijp en knik. Samen lopen we door het huis en bespreken de mogelijkheden voor de verbouwing van de grootste badkamer. João wil het luxer. Een groter bad, grote inloopdouche en meer ruimte. Voor de keuken moet ik met Joon-Sun overleggen. Het is een prettige, pragmatische man en ik kan me goed voorstellen dat Joon-Sun op hem is gevallen. Als we in de kamer staan en naar buiten kijken horen we dat de dames al aan het zwemmen zijn. João kijkt opzij. “Waarom heb je haar nog niet geneukt?” 

 Zonder hem aan te kijken antwoord ik dat Joon-Sun wilde wachten. 

 “Waarop?” 

Ik kijk hem aan, “op jou. Ze vindt het belangrijk om dit met jou te delen, João. Zo is ze.” Even blijf ik stil, “en ik  vind dat ze gelijk heeft.” 

João kijkt me bedachtzaam aan en begint dan te lachen. “Je bent echt een goede vriend en ik ben jou en de meiden ook dankbaar dat jullie zo goed voor haar zijn. En voor mij,” voegt hij er terloops aan toe. Zonder verder iets te zeggen lopen we naar beneden. Aan het gespetter te horen liggen ze alle vier in het water. Zo te zien hebben ze zich binnen uitgekleed en alles klaar gezet voor een gezellig middagje. De ligstoelen zijn voorzien van kussens en handdoeken. De meiden zijn uitgelaten. Net iets té naar mijn mening. Maar ik kan het ze niet kwalijk nemen. João kijkt even opzij en begint zijn hemd los te knopen. Ik trek mijn shirt over mijn hoofd, trek mijn schoenen uit en knoop mijn broek open. Ik zie hoe Joon -Sun kijkt; afwachtend, nieuwsgierig maar ook een beetje gespannen, lijkt het. Ik stap onder de douche en spoel me onder de koude straal af. Als ik mijn ogen open zie ik hoe João ook mijn kant op komt. Hij ziet er goed, slank en enigszins gespierd uit. Zijn penis is lang en dun. Dunner dan ik ooit heb gezien. Ik stap onder de douche vandaan en ga op de rand staan en laat me al draaiend in het water vallen waardoor er een stevige golf ontstaat en de meiden overspoeld worden. Net als ze beginnen te protesteren springt João erbij. Zijn knieën opgetrokken, de armen er omheen geslagen in een klassiek bommetje. Als hij boven komt begint hij meteen te zwemmen. Ik volg zijn voorbeeld en de meiden laten ons de ruimte om een paar baantjes te doen. Joon-Sun en Jacq gaan er als eersten uit. Ik stop met zwemmen en kijk Jacq’s billen na als ze nog druipend van het zwemmen naar binnen loopt. “Dat wordt weer dweilen,’ lacht Fietje. 

Ik schiet in de lach omdat, als we onder ons drietjes, zijn Jacqueline, die altijd moet plassen als ze voor de eerste keer in het water is geweest, haar plas meestal in de border en in ons zicht doet. Joon -Sun kijkt naar Fietje met haar cynische, spottende en uitdagende blik. Fietje staart terug en ik voel de uitdaging. Joon-Sun grijnst als ze door haar knieën zakt. Ze steunt op de bal van haar voet en drukt haar knieën naar buiten. Met haar middelvinger en wijsvinger spreidt ze haar donkere lipjes. Ze kijkt van Fietje naar mij en naar João die naast me is komen staan. Een volle straal sproeit uit haar Aziatische kut terwijl ze me strak aankijkt. 

 “Ik word hier zo geil van,” bromt João. 

Ik kijk even opzij en zie hoe zijn blik gefixeerd is op Joon-Suns plassende doos. Het lijkt wel of 

zijn ogen vochtig zijn. Ik hoor gespetter achter ons maar ik kan mijn blik niet losrukken van wat ik voor me zie. 

Meer dan alleen maar een pissende kut, meer dan alleen maar uitdaging of ‘kijk eens wat ik durf’. Ik zie ongedwongenheid, geilheid, vrijheid en zich veilig voelen. Joon-Suns blik is veranderd. Het uitdagende is weg en de geilheid heeft de overhand gekregen. Haar blik is zachter geworden en haar mond is geopend in een gelukzalig zuchten. Uit mijn ooghoek zie ik Julia langslopen. Ze hurkt schuin naast Joon-Sun. Ze steunt met een hand naar achteren terwijl ze met de andere haar kut opent. Haar straal kruist die van Joon-Sun en klettert op Joon-Suns voet. Fietje staat achter me en slaat haar arm om me heen. Met de andere neemt ze mijn stijve en knijpt er zacht in. Als ik mijn hand op haar arm wil leggen word ik bij mijn pols gepakt en onder water leidt João mijn hand naar zijn pik. Deze is nog steeds dun maar verrassend stijf. Ik heb moeite met slikken en als ik denk dat niets nog geiler kan worden draait Joon-Sun een slag opzij zodat haar straal via de binnenkant van Julia’s dij tegen haar kutje spettert. Julia’s kreun zegt meer dan woorden kunnen beschrijven. 

Jacqueline komt naar buiten gelopen. Ze lacht, “totaal geen fatsoen jullie twee. Binnen zijn genoeg badkamers.” Ze loopt naar de beide meiden en kust eerst Julia op haar mond en daarna Joon-Sun. Julia’s straal was er even mee opgehouden maar klettert nu weer vrolijk in het gras. Jacqueline steekt haar hand tussen Julia’s benen zodat de warme straal op de buik van onze badjuf pletst. Ze kust Julia weer en knielt naast haar. Haar hand wrijft nu vol over de malse kut en het is duidelijk dat Julia niet veel nodig heeft om te komen. Ze zucht en steunt en draait rondjes met haar bekken tegen Jacq’s hand. Ondertussen voel ik de sensatie van João’s pik in mijn hand Fietjes hand om de mijne. 

 “Neuk haar,” fluistert Fietje in mijn oor, “hier en nu.” 

Ik zie João knikken en kijk naar Joon-Suns ogen. Ik loop het trapje op en over het terrasje. Joon -Sun kijkt omhoog naar mijn pik die voor haar ogen bungelt en zoekt mijn blik. Ze pakt mijn lul en brengt deze naar haar mond. Mijn middenrif trekt samen als ze op mijn eikel zuigt. Haar ogen vragen om mijn goedkeuring. Ik glimlach en druk mijn heupen naar achteren zodat ze hem moet laten gaan. Ik steek mijn hand uit en help haar overeind. Hand in hand lopen we om de patio heen naar boven, door het poortje naar de plek waar ik haar voor het eerst zag staan. Dezelfde plek waar Joon-Sun stond toen ze Jacq, Fietje en mij zag neuken. Ik neem haar hoofd in mijn handen en kijk haar aan. Haar pupillen zijn groot en donker. Haar mondhoeken trillen in een zenuwachtig lachje. Ik zet mijn mond op de hare en voel haar zachte en warme lippen tegen de mijne. Ze legt haar handen op mijn billen en trekt zich tegen me aan als haar tongetje naar buiten flitst en rondjes in mijn mond begint te draaien. Ik leg nu mijn handen op haar billen zodat onze genitaliën tegen elkaar drukken. Het voelt fijn en vertrouwd. 

Ik kus haar tietje en zuig op de rode tepel. Joon -Suns hand streelt door mijn haar. Van haar borst kus ik mijn weg omlaag en ga op mijn knieën zitten als ik ter hoogte van haar venusheuvel kom. Op de achtergrond klinkt een langgerekte kreun van Julia die klaarkomt onder Jacquelines hand. Joon-Sun heeft beide handen op mijn hoofd gelegd en plaatst haar voeten naar buiten zodat ik haar ook tussen haar benen kan kussen. Snel lik ik nog een laatste druppeltje van haar plas weg, leg mijn handen op haar billen en laat me achterover zakken zodat ik op mijn kont in het gras zit. Joon-Sun houdt haar handen op mijn hoofd en zakt een beetje door haar knieën en doet tegelijkertijd een stapje naar voren waardoor haar heerlijke pruim vlak voor mijn gezicht zweeft. Ik zoen en lik haar klithoed en tik met mijn tong tegen de plek waar haar knopje nog verstopt zit. Aan de druk die ze op mijn hoofd uitoefent is duidelijk te voelen dat ik de goede dingen doe. Ik kus het vocht van haar lippen en zuig zacht aan het puntje van haar klit terwijl mijn vingers die haar billen omvatten samenkomen in haar bilspleet. Ik lik haar kut. Eerst over het oppervlak en al snel opent ze zich en likt mijn tong haar smaakje uit haar spleet. Uit mijn ooghoek zie ik Fietje en João staan. Ze hebben hun armen om elkaars heupen geslagen en het valt me op hoe Fietjes borstje tegen João borst drukt; en hoe natuurlijk dit er uit ziet. Ik heb even oogcontact met João die goedkeurend knikt. 

Joon-Sun draait zich om en zakt door haar knieën zodat ik haar van achteren kan likken en zij, als ze voorover buigt, mijn eikel in haar mond kan nemen. Met haar rechterhand omsluit ze mijn zak en met de linker richt ze mijn pik naar haar mond. Met mijn duimen spreid ik haar open en geniet van de aanblik van haar glimmende binnenste. Ik kus haar sterretje, haar bruggetje, haar neukgaatje, haar plasgaatje en haar klit. Bij elke kus trekt er een rilling door haar lichaam en bij de voorlaatste kus krijgt ze kippenvel. Ze kreunt als ik mijn wijsvinger in haar vochtige hitte druk en met mijn vingertop direct contact maak met haar g- spot. Mijn ballen zijn ongelooflijk gespannen. Ik ben blij en gelukkig dat ik haar zo meteen mag gaan neuken. Eindelijk mijn pik in haar mag stoten en dat haar man erbij is. 

Het lijkt alsof Joon -Sun mijn gedachten leest, ze kijkt achterom, haar ogen zijn vochtig. Ze laat mijn zak los en pakt met haar hand mijn pols en trekt zo mijn vinger uit haar kut. Ze blijft me aankijken als ze haar lippen spreidt en haar bekken naar voren kantelt. Ze leidt mijn eikel 

voor haar gaatje en positioneert haar bekken zodat ze bijna recht omlaag kan zakken. Ik sluit mijn ogen om de volledige sensatie van de penetratie te ondergaan. Als mijn eikel het randje is gepasseerd wacht ze even. Ik weet dat ze naar João kijkt. Ik open mijn ogen en zie dat ze elkaar met hun blik hebben gevangen. João zit met zijn rug tegen Fietje aan. Fietje trekt aan zijn lange dunne pik terwijl hij kleine neukbewegingen maakt. Fietjes hand ligt om zijn hals. Ik zucht; ik zou mezelf wel in een keer in Joon -Sun willen stoten maar ik houd me in. Joon-Sun heeft de regie. Met kleine bewegingen neukt ze mijn pik bij zich naar binnen. Ze is zo warm en zo nat. Tegelijkertijd kreunen we als ze met haar klit mijn ballen raakt. Even weet ze het niet meer en ik leg mijn arm om haar hals en trek haar naar achteren. Fietje en João hebben zo maximaal uitzicht op Joon-Suns gevulde kut. Joon-Sun laat zich nog verder naar achteren zakken zodat ze helemaal op me komt te liggen. Met een hand omsluit ik haar keel en knijp er zacht in en met de andere streel ik haar klit. 

Langzaam komen we in een ritme waarbij we elkaar met lange halen neuken. Ik stel me voor dat Joon- Sun haar ogen gesloten heeft. Met mijn wijsvinger wrijf ik van haar klit door haar spleet en voel hoe nat mijn pik uit haar kut glijdt. Ik doe mijn middelvinger erbij en duw beide vingers naast mijn pik mee bij haar naar binnen. Joon-Sun zucht en ik voel haar nekspieren aanspannen. Ik neuk haar diep en rek haar gaatje. Ik kijk over Joon-Suns schouder naar João en Fietje die allebei hun ogen op onze kruizen gericht hebben. Joon-Sun leunt naar voren waardoor ik haar hals los moet laten. Mijn vingers glijden langs mijn pik uit haar kut. Ze zit nu gehurkt boven me en begint op en neer te rijden. Omhoog en omlaag. Ik kijk João aan. Hij staat op en komt naar ons toe gelopen. Ik steun op mijn ellebogen en João komt op zijn knieën naast me zitten. Ik open mijn mond en zuig zijn eikel naar binnen. Op dat moment trekken mijn ballen en perineum pijnlijk samen van genot. João legt zijn hand op mijn hoofd en neukt zacht mijn mond. Zijn lul is prima om te pijpen. Lekker dun, lekker zacht van buiten en zijn voorvocht smaakt een beetje zout. Net als het mijne eigenlijk. Met mijn vrije hand wrijf ik van achteren over zijn ballen en zijn bilspleet. 

“Je doet het goed, mijn vriend,” zegt João en ik hoor de glimlach in zijn stem. Ik kijk omhoog en zie achter hem het profiel van Fietjes krullenbol. Ze heeft Joon-Suns tietje in haar hand en kust haar schouder. Hoewel het allemaal supergeil is voelt het ook alsof het gewoon zo moet zijn. Ik voel me compleet. 

Dan voel ik Fietjes hand die João’s pik bij mijn mond weghaalt. João kijkt om en ook ik kan mijn verbazing niet  verbergen. 

Fietje lacht. “Joon-Sun; leun weer achterover. Siem; jij moet weer gaan liggen. João; ga hier zitten.” Ze klopt met haar hand op de plek tussen mijn dijbenen. “Je gaat je vrouw neuken.” Ze wil het vrolijk zeggen maar haar stem lijkt te breken. João kijkt verbaasd alsof hij niet begrijpt wat hij hoort. Maar Fietje weet precies wat ze wil en het begint mij ook te dagen. Joon-Sun kijkt achterom en toont me haar Mr Stiffy grijns. “Yeah…. Let’s fuck,” 

 grijnst ze. 

Intussen is bij João het kwartje ook gevallen en is hij op zijn knieën tussen mijn benen gaan zitten. Joon-Sun  kijkt hem aan als ze zijn dunne pik vastpakt. 

“Joon -Sun, je moet gaan liggen,” coacht Fietje. Joon -Sun knikt en laat zich achterover zakken zodat haar hoofd op mijn schouder rust. Ik sla mijn arm om haar borstjes. João steunt op een arm naast mijn hoofd en met de hand van zijn andere arm leidt hij zijn pik naar zijn vrouws kut. Joon-Sun drukt haar bekken omhoog zodat mijn pik er voor het grootste deel uit glijdt. Ik voel de warmte van João’s pik op de mijne. Joon-Sun reikt omlaag en omvat allebei onze pikken. Ik voel de druk en de weerstand als João’s eikel aan de voorkant van haar opening drukt. João kreunt, Joon-Sun zucht en ik houd mijn adem in. Dan passeert ook João’s pik haar ingang. Alle drie zijn we gefocust op wat we aan het doen zijn. Alle drie hebben we onze mond geopend en alle drie zijn we stil. 

Joon- Sun wipt zacht met haar heupen en draait haar bekken zó dat onze pikken langzaam bij haar naar binnen stoten. Stoten is niet het goede woord, maar het is ook niet precies glijden. Wat het goede woord is, is ook niet belangrijk. Het is geweldig. Samen met João neuk ik me weer bij Joon-Sun naar binnen. João’s eikel stoot tegen de onderkant van de mijne en zijn ballen drukken tegen de mijne. Ik wil hem aankijken maar zijn blik is gefixeerd op Joon-Sun. Ik heb maar een bijrol; en dat is een prima rol. Ik pak Joon- Suns keel en knijp er zacht in. Ze knikt haast onmerkbaar en zucht. Samen met João zoeken we naar een ritme waarbij onze pikken als één haar kut kunnen neuken. Het lukt João niet om zijn ogen open te houden en zijn gezicht verkrampt. Hij snuift en hij zucht dat hij gaat komen. “Eu esto vindo,” fluistert hij. Joon-Sun stimuleert haar klit en zit duidelijk voelbaar ook op het randje van klaarkomen. 

“Open je ogen João. Ik wil je zien als je komt,” zucht Joon-Sun terwijl ik de eerste verkrampingen om onze eikels voel knellen. João begint ongecontroleerd met zijn heupen te stoten en ik voel hoe zijn zak samentrekt en zijn eikel zwelt. In mijn geestesoog zie ik onze twee pikken in Joon -Suns binnenste stoten en ik zie/voel hoe het sperma uit João’s pik tegen de samentrekkende baarmoederhals van zijn klaarkomende vrouw spuit. Ik voel Joon-Suns 

nekaderen zwellen en haar spieren spannen. Ze haalt piepend adem en leunt naar voren als het orgasme door haar lichaam raast. Haar kut verkrampt en drukt onze pikken samen. Ze duwt met beide handen op João’s billen bij elke stoot alsof ze zijn pik nog dieper in zich wil krijgen. João’s orgasme is heftig maar van korte duur; maar wel zo heftig dat hij niet meer in staat is om nog langer op zijn armen te steunen. Hij laat zich voorover op het lichaam van zijn vrouw zakken. 

Ik voel hoe zijn pik verslapt. Ik leg mijn arm om zijn kont en hou hem op zijn plek. “Nog even erin blijven  vriend,” brom ik. 

“Obrigado,” zucht hij enigszins uitgeput. Hij richt zijn hoofd op en kust Joon-Sun. Er komen tranen in zijn ogen als hij mij aankijkt. Hij kust mij ook en daarna weer Joon-Sun. Joon-Sun draait haar hoofd opzij en kust me op mijn wang. Dikke tranen druppen over haar wangen. Ze lacht en ze huilt. Ze kust haar man op zijn hoofd en pakt hem bij zijn billen om hem nog langer in haar te voelen. Ze kijkt opzij. “Nu jij?” 

13 

Ik schud mijn hoofd, “niet nu. Straks misschien.” Joon-Sun knikt en kust me op mijn wang om daarna haar aandacht aan haar man te wijden. Ik draai op mijn zij waardoor mijn pik uit haar glijd en een vloed van João’s sperma mee naar buiten stroomt. Joon-Sun heeft haar arm nog om zijn billen geslagen waardoor hij nog in haar blijft. Ik draai van hen beiden weg en sta op. Fietje zit in kleermakerszit op het gras en kijkt me aan. Ik steek mijn hand naar haar uit, “kom, we gaan alvast. Ik wil nog even met je alleen zijn…” Fietje kijkt me niet begrijpend aan maar neemt toch mijn hand en laat zich overeind helpen. 

We lopen naar beneden naar de douche waar ik mezelf schoonspoel. Als ik me omdraai om een handdoek te pakken zie ik pas dat Julia en Jacqueline in de hangmat liggen te knuffelen. Ze hebben weinig oog voor Fietje of mij. Ik droog me af en trek mijn kleren weer aan. Pak een tas en neem een fles goede olijfolie, brood, zout en peper mee. Een paar kommetjes erbij en een paar flessen water. Fietje heeft haar groene bikinietje en badslippers aangetrokken. “Wij zijn al naar het meer. We zien jullie straks,” zeg ik tegen Jacqueline die alleen maar afwezig knikt. Julia grijnst en geeft ons een vette knipoog. Zwijgend rijden we het erf af. 

 “Dat was geil,” begint Fietje. 

Ik knik. “Het was een goed idee van jou om samen…,” ik maak mijn zin niet af. Fietje knikt bedachtzaam, “hoe  voelde dat om nog een pik erbij te hebben?” 

Ik haal mijn schouders op, “erg lekker. Strak. Ik vond het geil om zijn ballen tegen de mijne te voelen.” Ik blijf even stil, “maar ik denk dat ik het ‘t geilste vond om dit met Joon-Sun en João te kunnen doen.” 

 Fietje bijt op haar onderlip. “Ik denk dat ik je begrijp.” 

Zwijgend gaan we verder tot we op het strandje zijn aangekomen. We leggen de tassen met onze spullen bij een boom. Fietje heeft een deken meegebracht en spreidt deze uit. Zwijgend kleed ik me uit en ga met mijn rug tegen de boom zitten. Fietje trekt haar bovenstukje uit terwijl ik het brood pak en wat olijfolie in een van de kommetjes giet. Fietje komt tussen mijn benen zitten en doopt een stukje brood in de olie. Ik open mijn mond en geniet van de pure smaak. Op mijn beurt voer ik haar een stukje brood met wat olie, zout en peper. In stilte genieten we van de eenvoud, de rust en elkaar. Uit gewoonte leg ik mijn hand op haar tietje en kus haar nek. 

 “Ik wil wat met je bespreken,” begin ik. 

Fietje draait haar hoofd om, zodat ze oogcontact kan maken. “Dat klinkt serieus,” fluistert ze. 

 Ik kus haar kruin. “Het is serieus. Het gaat over Joon-Sun en João.” Ik vertel haar over het  gesprek dat ik met João heb gehad. 

 “Je hebt een idee,” lacht Fietje. 

Ik knik, “ik wil weten wat jij ervan denkt.” Ik leg mijn andere arm over haar buik en vertel haar het plan. 

 Fietje knikt en kust mijn arm. “Ik vind het een goed plan. Het is natuurlijk jouw geld waar het  om gaat maar ik ben blij dat je me erbij betrekt. Ik denk echt dat het kan werken.”  Opgelucht haal ik adem; blij dat mijn lief achter het plan kan staan. Ik kus haar nek en trek  aan het touwtje van haar bikinibroekje. Ik voel hoe ze grijnst. Zelf maakt ze de andere strik  los. Het stofje bedekt nog steeds haar heuveltje maar het glijdt al aardig omlaag als Fietje 

zich naar mij toedraait. Dan wipt ze haar billen omhoog en trekt het broekje weg zodat ze met 

 haar blote billen tegen de aanzet van mijn pik komt te zitten. “Zo,” zegt ze ten overvloede. Ik  leun naar achteren, Fietje met me meenemend. Haar hoofd in mijn nek, mijn handen op haar  borstjes. “Ik houd van je,” fluister ik. 

 “Dat weet ik,” is haar reactie. 

Ik kus haar nek en laat me opzij vallen. Nu liggen we lepeltje-lepeltje. Fietje grijnst, “ik voel je pik groeien.” 

Ik zeg niks maar druk mijn semi-erectie tegen haar billen. Fietje pakt mijn arm en maakt zich los uit mijn omhelzing. “Ga zitten,” zegt ze terwijl ze de fles met olie pakt. Ze giet wat van de groene vloeistof in haar hand als ze voor me op haar knieën gaat zitten. Met haar andere hand pakt ze mijn pik en laat de olie erover heen druipen. Het voelt lekker warm. Met twee handen verdeelt mijn roodgekrulde liefste het gladde spul over mijn stijve, over mijn ballen en mijn buik. Het voelt zacht en de aandacht doet me goed. Ik sluit mijn ogen als Fietje naar voren buigt en met haar tong rond mijn eikel begint te likken. Ze lacht, “dat smaakt lekker. Een beetje zout erbij…” Ze schiet nog harder in de lach van haar eigen grapje. Ik lach mee maar houd mijn ogen gesloten. Ik wil het gevoel niet kwijtraken. Met beide handen aanbidt ze mijn penis en met haar mond volgt ze haar handen. Met haar duimen drukt ze mijn ballen omhoog en met haar tong glijdt ze tussen mijn billen om daarna mijn ballen één voor één in haar mond te nemen. Ze kreunt er een beetje bij. Ik blijf passief liggen want ik wil nog niet klaarkomen. Ik vind het gevoel en de aandacht veel te lekker. Fietje kent dat van me en honoreert mijn gevoelens. Ze wrijft haar borstjes in met de olie en glijdt met haar tepels over mijn ballen, naar boven over mijn pik, onderbuik, borst en schouders naar mijn mond. Met mijn tong lik ik de smaak van de olie van haar puntjes en zuig er zachtjes op. Ik kan mezelf niet langer beheersen en omvat haar tietje met mijn volle hand en zuig deze naar binnen. Fietje legt haar hoofd in haar nek en zucht van genot. Ze houdt ervan als ik de controle verlies. Haar andere tietje ondergaat dezelfde behandeling. Het liefst zou ik mijn stijve nu in haar stoten maar ik beheers me. Ik draai haar om en weer gaan we in de lepeltjeshouding liggen. Alleen heeft ze mijn stijve nu tussen haar benen geklemd en voel ik de warmte van haar kut tegen de bovenkant van mijn schacht en de hardheid van haar knopje tegen mijn eikel. 

Fietje tilt haar linkerbeen omhoog. Op de een of andere manier heeft ze nog meer olijfolie op haar hand laten lopen en verdeelt ze dit al wrijvend over mijn eikel. Ze draait een klein beetje opzij en plaatst de eikel tegen haar anus. “Ik ben er klaar voor,” fluistert ze. Ze heeft haar vuist om mijn pik gelegd en duwt nu de dikke knop in haar sterretje. Voor ik goed en wel in de gaten heb waar ze het over heeft drukt ze haar kontje naar achteren en drukt mijn eikel tot voorbij het randje in haar anus. Bij ons allebei ontsnapt tegelijkertijd een kreun. Van genot, van lichte pijn en van een onverwacht intens gevoel. 

 Fietje zucht, “je zit erin, mijn lief. Even wachten nu. Even wennen.” 

Ik durf nauwelijks te bewegen zo strak als ze om mijn pik knelt. Maar het voelt ook vreselijk lekker. Mijn ballen staan strak tegen mijn onderbuik en mijn penis voelt harder dan ooit tevoren. Ik leg mijn hand op haar bil om haar te helpen te ontspannen. Op dat moment voel ik Fietjes vingers die met haar kut aan het spelen zijn en daarbij ook langs mijn stijve glijden. Ik laat haar bil los en druk mijn vinger tegen haar neukgaatje. Fietje mompelt iets dat lijkt op goedkeuring en ik duw met twee vingers op haar schaamlippen. Daardoor duwt ze haar bekken iets naar achteren waardoor mijn pik nog verder bij haar naar binnen drukt. Mijn eikel dringt in haar tweede membraam en even houdt ze haar adem in. Ik voel dat ze door wil drukken maar ik houd haar tegen. “Rustig aan,” coach ik haar, “eerst wennen.” Ze drukt haar hoofd naar achteren in mijn keelholte en wrijft haar neus langs mijn wang. Ze zucht diep en hijgt dat ze het lekker vindt. Ik druk met twee vingers naast haar knopje om het clitorale gebied maximaal te stimuleren. Fietje kreunt en duwt haar bekken naar achteren. Tegelijkertijd ontspant ze en schiet mijn pik nog een centimeter of twee, door de tweede weerstand heen, bij haar naar binnen. Een langgerekte kreun ontsnapt aan haar keel. Met mijn vrije hand pak ik het schaaltje met de olijfolie en giet een straaltje op mijn pik en haar bil. Mijn hand leg ik op haar kut en duw haar verder naar achteren, dieper over mijn pik. Fietje hijgt en ik voel de eerste voortekenen van haar orgasme. 

“Ooawoa liefie, ik zit zo vol,” kreunt ze, “het voelt zo fijn,” ademt ze zwaar. En dan, zonder verdere voortekenen begint haar bovenlichaam ongecontroleerd te schokken en voel ik hoe haar anus zich spant en ontspant. Ze kreunt en jammert dat ze komt. Ik moet oppassen dat ze niet te hard met haar hoofd naar achteren beweegt. Fietje schreeuwt het uit als ik twee vingers in haar pruim steek en mijn vingers door het dunne scheidingswandje contact maken met mijn pik. Haar orgasme duurt en duurt en ik probeer haar op haar plek te houden zodat ze zich niet kan bezeren. 

Ik ga zo op in het beleven van haar orgasme dat ik niet in de gaten heb dat ikzelf ook tegen klaarkomen aan zit. Ik raak ontroerd door de intensiteit waarmee ze klaarkomt en besef dat 

haar verlangen naar anale seks met mij heel diep in haar zat. Als ik omlaag kijk naar haar stotende heupen en billen word ik geraakt door de ongelooflijk geile aanblik van haar ronde kontje en mijn van de olie glimmende pik. Ik zie wat ik voel en op dat moment trekken mijn ballen samen en trekt er een rood waas voor mijn ogen. Ik sla mijn arm om Fietjes heup en trek haar naar achteren terwijl ik met mijn bekken naar voren stoot. Ik kreun en snuif dat ik kom en als van ver hoor ik Fietjes aanmoedigingen dat ik haar aarsje vol moet spuiten. “Spuit in mijn reet mijn liefste,” gromt ze, “spuit je zaad in mijn kontje. Ik wil het; ik wil dat je eindelijk in mijn kont spuit!” 

Mijn pik zit nu tot aan de wortel in haar sterretje en mijn ballen drukken tegen haar bruggetje. Ik voel hoe dikke stralen zaad uit mijn eikel spuiten, hoe ze hun vochtige warmte verspreiden in de kont van mijn liefste. Mijn buik kletst tegen haar billen en met iedere stoot sproei ik mijn zaad in haar. Na zo’n vier, vijf ontladingen voel ik me leeg en houd ik Fietje met haar billen tegen mijn buik aan getrokken. Opeens voel ik me zo leeg en uitgeput. Ik registreer nauwelijks hoe Fietje naar achteren reikt en zacht met mijn ballen speelt. Mijn pik wordt slapper in haar en glijdt al snel uit haar zalige reet. Ik wil haar haren strelen maar ze draait zich om en gaat op haar knieën zitten. Ze kijkt me eerst niet aan maar neemt mijn pik in haar hand en leidt hem naar haar mond. Voor ze de eikel naar binnen zuigt kijkt ze me aan. Haar ogen zijn vochtig. Ze glimlacht, “ik ben zo gelukkig met jou.” Ze kust mijn eikel, “en met jou ook,” zegt ze tegen mijn lul. Ze sluit haar lippen om het puntje en drukt zo haar hoofd naar beneden. 

Ze smakt met haar lippen als ze alle smaken van mijn pik proeft. Ik kan niet anders dan haar rug en billen strelen. Ik voel me zo leeg. Fietje likt aan de onderkant van mijn pik en slurpt een paar druppels sperma van mijn zak. Ze draait zich om en komt met haar borsten tegen mijn borst liggen. Ze slaat haar armen om mijn 

 nek. 

“Ik ben nog nooit op zo’n manier klaargekomen. Ik voelde me zo gevuld en het orgasme kwam ook echt van achteren.” Ze lacht. “Het was heerlijk en bijzonder.” Ze kijkt me aan, “en ik ben blij dat we even met ons 

 tweetjes waren.” 

Ik zeg niks maar streel haar krullen. Mijn andere leg ik op haar kontje en ik voel dat ze plakkerig is en dat ze ook nog niet is leeggestroomd. Gedachteloos speel ik een beetje met het neukvocht en teken ermee op haar 

 bil. Fietje begint te lachen en staat op. “Kom. Wassen.” 

Ik kijk haar en haar billen na als ze bij me vandaan loopt. Ze kijkt over haar schouder en lacht als ze met beide handen haar billen uit elkaar trekt. Haar sterretje is rood en nog steeds niet helemaal gesloten. Verdomme, het is nog geen vijf minuten geleden en ik word alweer geil. Ik loop zo nonchalant mogelijk achter haar aan. Zo te zien vindt ze het water nog koud. Haar handen hoog en haar middenrif ingetrokken. Voorzichtig pak ik haar vast en draai haar naar me toe. 

“Het is fris,” rilt ze, “je gaat me niet pesten hè?” Semi-gekwetst kijk ik  haar aan; alsof ik ooit zo iets zou doen. 

Het water is op het eerste gevoel inderdaad fris. Als ik ga zitten sluit het zich als een koude band om mijn borst. Ik pak Fietje bij haar billen en trek haar dichter naar me toe. Ik maak een kommetje met mijn hand en laat het over haar billen lopen. Zachtjes was ik haar schoon. Ze kust mijn hoofd en lacht. Ze legt haar handen op haar billen en trekt ze uit elkaar zodat ik ook daar het water kan laten lopen. Met mijn vingertoppen wrijf ik door haar natte bilspleet en spoel de resten van mijn sperma uit haar naad. Ik beweeg op mijn billen een beetje naar voren waardoor Fietje een stapje naar achteren moet maken en ze weer tot aan haar navel in het water komt te staan. Ze hijgt eventjes van de kou maar kijkt ook blij verrast als ik allebei mijn wijsvingers weer in haar aarsje stop. 

 “Even spoelen liefie,” zeg ik terwijl ik haar kontje uitspoel. 

“Hmmmm, dit voelt wel speciaal. Een beetje koud, jouw warme vingers en de druk van het water.” Ze kijkt me  aan, “ga op je knieën zitten, dan laat ik je voelen wat ik bedoel.” 

Ik kijk haar aan en er vormt zich een brok in mijn keel. Ik ben zo verliefd op haar. Ze ziet het in mijn ogen en  knikt, “ik ook van jou,” fluistert ze. 

 Met vochtige ogen draai ik me om en ga op mijn handen en knieën in het water zitten. 

Fietje trekt aan mijn heupen tot ik zover naar achteren ben geschoven dat mijn kont en onderrug onder water zitten. Met haar zachte handen streelt ze over mijn billen, omlaag naar mijn benen en weer omhoog naar mijn zak. Het is inderdaad een rare sensatie om door het frisse water omsloten te zijn en daar waar haar handen mij raken is het warm. Met haar wijsvingers glijdt ze door mijn bilspleet en drukt ze op mijn anus. Van beneden naar boven en weer terug. Haar vingertoppen drukken telkens een voor een op de kern van mijn kringspier. Dan duwt ze met twee handen tegen mijn billen als teken dat ik weer verder naar voren moet bewegen. Als ik tot halverwege mijn bovenbenen boven water ben gekropen is het voldoende. Weer begint ze me te strelen en strelen haar warme handen over mijn billen, benen en zak. Weer glijdt ze met haar wijsvingers door mijn bilspleet maar in plaats van ze weer omlaag te 

bewegen stopt ze en oefent ze zijwaartse druk uit waardoor ze mijn billen spreidt. Ik sluit mijn ogen als ze met haar tong over het plekje achter mijn zak glijdt. Haar neus drukt in mijn bilspleet. Ze spant haar tong waardoor ze met het puntje als het ware de weg uittekent. Langzaam glijdt ze naar boven tot aan mijn aars. Dik en warm speeksel druipen van haar tong op mijn ster. Fietje drukt het puntje van haar tong in mijn kern om daarna het speeksel weer op te slobberen. Ik zucht van het fijne gevoel dat ze me geeft. Dit is zo intiem en zo intens. Onbewust ontspan ik een beetje en voel bijna meteen het koude water contact maken met mijn eikel. Op dat moment drukt Fietje haar tong nog een halve centimeter dieper bij me naar binnen. Ik kreun als ze weer met haar wijsvingers langs haar tong door mijn bilnaad streelt. Dan leunt ze naar voren. Op mijn rug voel ik hoe hard haar tepels zijn. Ze streelt mijn wang en haar vingers zoeken mijn mond. Ik zuig op haar wijsvinger. Als deze nat genoeg is glijdt ze weer met haar tietjes over mijn rug en billen naar achteren. Ik leg mijn rechterhand op mijn bil. Fietje doet hetzelfde met de linker. Een dikke klodder speeksel druipt op mijn anus. Met het topje van haar wijsvinger masseert ze het speeksel in de kern. Ik sluit mijn ogen en beleef het gevoel van Fietjes vinger die langzaam bij mij naar binnen drukt. Het duurt niet lang of ze zit er helemaal in. Ik schok als ze net mijn prostaat raakt. Fietje schrikt een beetje en schiet daarna in de lach. “Fijn als je zo reageert. Doe ik het goed?” 

Ik krijg de tijd niet om te reageren want ze zet met haar lichaam extra druk waardoor ze nog beter de harde knop kan raken. Ze bijt zacht in mijn rug terwijl ze de vinger op zijn plek houdt. Met kleine bewegingen stimuleert ze me van binnen en als ik kreunend omlaag kijk zie ik hoe een dikke sliert voorvocht aan mijn pik hangt en met de beweging van het water op het water meebeweegt. 

Fietje trekt haar vinger een klein beetje terug zodat ze haar middelvinger erbij kan doen. Ik ga half overeind zitten en spreid met beide handen mijn kont voor haar. Ze drukt en draait haar vingers bij me naar binnen en op het moment dat ze me weer op de goede plek raakt slaat ze haar arm om mijn nek en begint ze mijn kont te vingeren. Met kleine heftige bewegingen ragt ze haar vingers in mijn reet. De ene keer mijn prostaat rakend en de andere keer mijn anus met haar knokkels oprekkend. En hoewel het zalig is word ik er niet stijf van. Alleen een onafgebroken stroom van voorvocht stroomt uit mijn pik. Door de arm om mijn keel neemt de druk in mijn hoofd toe en ik zucht dat ik dit zo lekker vind. Fietje fluistert dat ze zo blij is dat ik het fijn vind. Dan duwt ze met kracht haar beide vingers zo diep mogelijk in me en speelt ze met de harde noot. Het is alsof ik door de bliksem word getroffen. Of eigenlijk, alsof ik bliksem produceer. Fietje voelt het ook en ze kirt terwijl ik kreun dat ik klaarkom. Ik kom zoals ik nog nooit ben gekomen. Geen zaadlozing maar wel een orgasme. Dit is overweldigend. Het is alsof mijn zaad uit mijn ballen wordt getrokken en het terugschiet in mijn zak. Het is onbeschrijflijk. Het is zalig. 

En terwijl het orgasme wegebt, vingert Fietje nog langzaam mijn kontje. Ik zucht en draai mijn hoofd opzij. Ik lach en puf, “dit was echt ongelooflijk.” Fietje straalt. Op het moment dat ik haar wil kussen klinkt er applaus. Verbaasd kijk ik omhoog. Daar staat een ouder echtpaar, ik denk midden vijftig, naakt. 

“Das wahr wunderschön. Danke.” De man en de vrouw komen dichterbij en hij verontschuldigd zich dat ze hebben staan kijken. Maar ze vonden het zo mooi om te zien dat ze niet door konden lopen maar moesten blijven kijken. De vrouw geeft ons een compliment dat we zo van elkaar kunnen genieten en vertelt dat ze op vakantie zijn en in het huis van hun dochter logeren. Ze zullen hun dochter vertellen hoe mooi deze plek is. Ze zegt het met een lach en een knipoog. 

Terwijl het Duitse echtpaar met ons aan het praten is blijft Fietje mijn billen en zak strelen. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is. En ondanks, of misschien wel dankzij, het bijzondere orgasme van zojuist word ik weer stijf. De man lacht, “het is een inspirerende omgeving met gezonde lucht.” Zijn vrouw lacht ook en kijkt met twinkeloogjes naar mijn stijve. “Kom,” zegt ze tegen haar man, “wij gaan ons eigen plekje zoeken,” en geeft hem een tik op zijn kont. De man knikt verontschuldigend en wenst ons een goeie dag. Samen lopen ze langs het strandje. 

 Fietjes hand omsluit mijn stijve en ze kust mijn nek. “Lekker hè, neuken met publiek?” 

Ik kijk haar verbaasd aan en ze schatert het uit. “Ze stonden al te kijken toen je me waste.” Ik kijk haar verbaasd aan maar sluit mijn ogen als ze met haar andere hand mijn zak omsluit. “En weet je liefie,” zegt ze terwijl ze rustig aan mijn pik trekt, “deze stijve heeft nog een klusje te klaren.” Ze houdt haar hand voor mijn ogen en streelt en trekt zacht aan mijn lul. Als van ver hoor ik de ploffende voetstappen en weet dat onze vrienden er zijn. Ze zijn stil en ik stel me zo voor dat ze naar Fietjes pompende hand kijken. “Doe voorzichtig je ogen open,” fluistert mijn lief. 

14 

Voorzichtig open ik mijn ogen terwijl Fietje haar hand langzaam weghaalt. Ik knipper een paar keer tegen het felle licht. Op het strand staan João, Joon-Sun, Jacq en Julia. Alle vier met een grote grijns. Ze zijn gekleed in gekleurde wijde broeken en hebben alle vier een mouwloos vestje aan. Fietje lacht, “jouw harem is er mijn  liefste.” 

Nu zie ik pas dat ze zich als haremdames hebben gekleed. Ik schiet in de lach en loop het water uit. Mijn pik is inmiddels niet helemaal stijf meer maar zwabbert lekker zwaar met mijn stappen mee. Joon -Sun heeft een opblaasbare groene fauteuil meegenomen en op een vlak stukje grond, in de schaduw neergezet. Ze strekt haar hand uit en begeleid me naar de zetel. “Uw troon, mijn prins,” zegt/fluistert ze zonder spoortje van een 

 spottende ondertoon. 

Net voor ik wil gaan zitten houdt ze me tegen. Ze trekt haar broek uit en gebruikt deze om mijn billen en benen af te drogen. Ze wrijft tussen mijn benen en cupt mijn ballen in de zachte stof. Als ik droog genoeg ben, en weer stijf, schenkt ze me haar mooie, cynische, glimlach en gebaart ze dat ik mag gaan zitten. Haar harde rode tepeltjes contrasteren prachtig met haar gele giletje. 

Ook João heeft zijn broek uitgetrokken en komt schuin achter me staan. Hij heeft een grote waaier in zijn  handen en met grote bewegingen waait hij me koelte toe. 

Julia trekt haar gilet uit en heeft een schaal met fruit meegenomen. Ze gaat schuin voor me op haar knieën zitten. Ze plukt een druif van de tros en buigt naar me toe. Haar borsten strijken hierbij over mijn benen en 

 komen op mijn stijve te rusten als ze de druif in mijn mond stopt. 

Jacqueline is aan de andere kant gaan zitten. Ze heeft een krukje meegenomen waar ze mijn voeten op legt. Ze kijkt me met haar stralende ogen aan. Ze lacht en ze streelt mijn voeten. Fietje heeft zich snel afgedroogd en gaat naast de zijkant van de stoel zitten. Julia laat zich terug zakken op haar knieën. Fietje streelt mijn buik en benen en vermijdt daarbij mijn pik aan te raken. Ik voel dat ik met een grote grijns in de stoel zit maar ben me ook wel bewust dat er een diepere betekenis aan dit moment zit. 

Jacqueline neemt het voortouw. “Lieve Siem, je hebt al drie jaar je verjaardag niet gevierd. Je vindt er niks aan en wilt geen gedoe. Je wilt geen cadeaus en geen toestanden. Ook als ben je nog lang niet jarig, nu willen wij het leven, jouw leven, ons leven met elkaar, vieren.” Haar stem breekt een beetje en haar ogen zijn vochtig. Een melancholieke glimlach, een kuch. Ze legt haar hand op mijn voet en ik voel haar warmte in mijn lichaam sijpelen. “Zo’n vier jaar geleden, om precies te zijn vier jaar en twee maanden, fietste ik na mijn werk naar huis. Totaal in de war; gespannen; blij; en ja, ook geil. Ik wist dat wij die dag seks met elkaar zouden hebben. Van alle gevoelens die ik op dat moment had weet ik nog het beste dat ik vooral vertrouwen had. Vertrouwen in jou. Vertrouwen dat seks met jou bijzonder zou zijn. Je belde bij me aan en toen ik je zag was het alsof je thuis kwam.” Haar ogen stralen en haar lach is er weer. Haar hand streelt verder naar boven. “Wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt, toen, is de manier waarop je naar me keek. Hoe je, zonder dwang, beheerst en met aandacht mijn benen spreidde. Je kon mijn opwinding zien. Ik lette op je ogen toen je mijn lippen spreidde en zag hoe geil ik was. Ik voelde hoe mijn lipjes aan elkaar plakten en het stroompje dat tussen mijn billen doorliep. Je kon het zien en je moest het zien van mij. Ik kan het lastig beschrijven maar ik voelde me trots. Trots dat ik zomaar geil mocht zijn en het aan iemand kon laten zien.” Ze slikt, “maar ook trots dat jij die iemand was.” Ze kijkt me met haar donkere ogen aan en schiet in de lach. “De eerste opdracht was dat je me moest neuken maar niet klaar mocht komen totdat Fietje er was. Je hebt waarschijnlijk niet gemerkt dat ik bij de eerste stoot al kwam. Met die eerste stoot raakte je al mijn plekjes. Daarna was het leuk en was het geil. 

Maar het was vooral wij samen. Geen dominantie, geen dwang maar samen genieten.” Haar ogen worden weer vochtig. “In al die jaren dat we het samen doen is het altijd ‘samen’ geweest. Maar wat jou zo bijzonder maakt is dat ‘samen’ voor jou betekent, aandacht geven en genot schenken.” Ze haalt even diep adem en haar hand streelt mijn bovenbeen. “Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik zo blij ben dat jij in mijn leven bent gekomen. Dat jij ook de anderen in mijn, en ons leven toe laat. Ik hou van je, van je grote hart en van de mensen die je erin toelaat.” Ze kijkt me aan en drukt een kus op mijn scheenbeen. Ze kijkt omhoog en een grote lach breekt door. Ze pakt mijn pik en sjort er even aan, “en ik hou ook van je grote harde die zoveel mensen…” Ze schatert het uit. Blij dat de zwaarte van haar woorden verlicht zijn. Ze staat op, terwijl haar hand nog om mijn stijve blijft liggen. Ze kust me op mijn lippen en kust daarna het topje van mijn eikel. Als ze gaat zitten trekt ze het vestje uit zodat haar borsten tegen mijn been drukken als ze zit. 

Ik weet niet goed wat ik moet zeggen, of ik iets moet zeggen. Maar ik krijg er ook de gelegenheid niet voor want Julia gaat rechtop zitten. Haar borsten drukken tegen mijn knie. “Ik sluit me bij Jacquelines woorden aan. 

Ik ken je nu iets meer dan twee jaar. Als je met 

Fietje komt zwemmen en ik moet werken dan zie je me. Je ziet me en je laat merken dat je het fijn vindt om mij te zien. Jij weet waarschijnlijk niet hoe goed dat voelt.” Ze laat een stilte vallen en als in gedachten neemt ze mijn voet in haar handen en begint deze te masseren. “Het voelt vertrouwd. Het voelt alsof ik alle geheimen aan je kan toevertrouwen.” Ze glimlacht, “net als wat Jacqueline zei; ik was er trots op dat je naar me keek, die eerste keer hier. Ik werd geraakt door je aandacht die erop gericht was om het mij fijn te laten hebben. Ik vond het heerlijk.” Ze kust mijn bovenbeen. Ze lacht, “maar ik vond het nog fijner dat je ook gewoon een geile vent bent.” Ze schatert het uit. Julia kijkt naar de anderen en legt uit, “op de weg terug vroeg ik hem om zijn pik aan me te laten zien. Ik raakte er zo opgewonden van dat het niet helemaal goed ging met het rijden.” Ze slikt even, “ik moet er toch niet aan denken als we op onze kop op de weg waren gevonden met onze broeken omlaag…” Ik kijk om me heen en zie iedereen grijnzen en knikken. Ze hebben het beeld voor zich. “Maar wat ik zeggen wil is dat ik me zo gelukkig voel met jullie allemaal; dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik hoop dat jullie nog vaak naar me kijken als ik mezelf ben…” Ze kijkt de groep rond ‘and feel free to join’. Ze kust mijn zak en terwijl de meiden applaudisseren, gaat ze weer op haar knieën zitten. 

Joon-Sun staat op en kijkt naar me met haar donkere ogen. Haar licht spottende blik op mij gericht. Ze legt haar hand op Julia’s schouder en met haar ogen vraagt ze of Julia ruimte wil maken. Jacqueline kijkt haar vragend aan en Joon- Sun knikt. Ook Jacq maakt plaats. Joon-Sun slaat haar arm onder mijn benen en tilt ze iets op zodat ze het krukje weg kan pakken. Ik wil rechtop gaan zitten maar ze heft haar hand op om aan te geven dat dit niet nodig is. Ze gaat wijdbeens voor me staan zodat ik haar goed kan zien. Ze trekt haar gele giletje uit. Ik slik en voel hoe mijn ballen samentrekken bij de aanblik van deze prachtige persoon. Ze ziet wat ik denk en haar blik wordt zacht. Ze doet een stapje naar voren en plaatst haar knie naast mijn bovenbeen. Daarna de andere. Ze neemt mijn pik in haar hand en leidt deze naar haar kut. 

Ze is nat en ze is warm. Joon-Sun kijkt me strak aan, haar mond licht geopend, als ze zich over mijn eikel laat zakken. Met kleine beweginkjes smeert ze mijn pik. Ik voel elk ribbeltje in haar kut terwijl ze zich langzaam op mijn harde pik neukt. Als mijn eikel tegen haar baarmoedermond stoot slaakt ze een klein kreetje. Iedereen is stil. Alle blikken zijn op ons gericht. Joon- Sun slaat haar armen om mijn nek en kijkt me aan. “Vijf dagen geleden kwam ik hier naartoe. De zoveelste nieuwe woning, de zoveelste nieuwe omgeving en ook de zoveelste nieuwe buren.” Ze kijkt even omhoog naar João. “João had me verteld dat de plek waar we zouden gaan wonen bijzonder zou zijn. En ik was vanaf het eerste moment verliefd op deze plek. Toen ik de tuin ging verkennen zag ik jullie.” Ze glimlacht bij de gedachte. “Ik werd geraakt door de ongedwongen en natuurlijke manier waarop jullie seks met elkaar hadden. Jullie waren alleen maar bezig voor elkaar te zorgen. Gericht op elkaars bevrediging. Op het liefde geven aan elkaar.” Joon-Sun beweegt zachtjes met haar heupen en met haar interne spiertjes masseert ze mijn eikel. Haar lichaamswarmte dringt in me en de hitte van haar kut omhelst mijn pik. Ik zucht zacht en kus haar harde tepel. Ze legt haar handen op mijn hoofd, “in deze paar dagen ben ik zo verliefd op jullie geworden,” ze kijkt me aan, “op jou, op Jacq en Fietje,” ze draait haar hoofd opzij, “en ook op jou Julia.” Ze zoekt oogcontact om haar woorden te bevestigen. “Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik op een plek terecht ben gekomen waar ik thuis hoor.” Joon-Sun beweegt haar heupen van voor naar achteren. Langzaam neukt ze verder, “Niet alleen jij Siem, ziet anderen zonder ze te veroordelen of te beoordelen; dat doen jullie allemaal.” Ze voert het tempo een beetje op en ze zucht. Ik leg mijn handen op haar billen. Ze kantelt haar bekken om meer wrijving op haar klit te krijgen. “Trek me open,” zucht Joon- Sun. Ik spreid haar billen en bedenk me hoe het er voor de anderen uit moet zien; haar donkere kut die haar sporen op mijn pik achterlaat en haar donkere aarsje dat uitnodigend knipoogt. Joon- Sun glimlacht en zucht, “dat bedoel ik nou, je bent gewoon een hele geile prachtige man.” Ze pakt mijn hoofd in haar handen en kust me op mijn mond. Ze bijt zacht in mijn onderlip en kijkt me aan. Ze leunt iets naar achteren en legt haar handen op mijn knieën. “Spuit alsjeblieft in me Siem.” Weer kijkt ze me aan. Plots word ik overvallen door een enorme drang om haar vreselijk hard te neuken. Ik leg mijn handen op haar tietjes en kneed ze; hard. Er verschijnt een grimas op Joon-Suns gezicht. Met een hand pakt ze mijn linkerhand en legt deze om haar keel. Met mijn voeten zoek ik naar nog meer steun en terwijl ik in haar keel knijp stoot ik met mijn heupen omhoog. Ik voel het kloppen van haar hart in haar hals; Ik wil mijn pik zo diep mogelijk in haar zalige kut begraven. Joon-Suns geil druipt uit haar kut tussen haar billen. De anderen zitten met grote ogen te kijken als de aders in haar nek zwellen en het lijkt alsof haar tepeltjes zullen ontploffen. Ze bokt op en neer en kreunt en jammert. Op dat moment voel ik hoe mijn orgasme zich ook aandient en stoot nog harder in haar Aziatische kut. We hebben een cadans gevonden en als Joon- Suns kut samentrekt en haar cervix kusjes op mijn eikel geeft ontplof ik binnenin haar. Ik voel hoe mijn zaad tegen de wanden van haar kut kletst. Ik verbaas me over de kracht en de hoeveelheid 

van mijn ontlading. Joon- Sun schokt met haar onderlichaam en vangt me met haar ogen. Elke straal die ik in haar spuit ontvangt ze met een hoofdknikje. Onbewust houd ik mijn adem in tot de laatste straal zijn doel heeft 

 bereikt. 

Ik laat mijn hand van haar keel over haar borstjes glijden en plaats allebei mijn handen in haar liezen. Naast me hoor ik een snik en kijk opzij. Fietje heeft tranen in haar ogen en glimlacht. Ze knikt met haar hoofd in de richting van Jacqueline. Net als Fietje en Julia zijn Jacq’s ogen vochtig. Verbaasd kijk ik om me heen en weer naar Joon-Sun bij wie opeens ook tranen over haar wangen lopen. Ze buigt zich voorover en begraaft haar hoofd in mijn nek. “Dank je wel lieve Siem,” fluistert ze. Ik sla mijn armen om haar heen en zo blijven we een paar minuten zitten. 

Joon-Sun maakt zich los uit mijn omhelzing en draait zijdelings van mijn schoot. Als altijd vind ik het een teleurstellend gevoel als onze verbinding wordt verbroken. Mijn pik valt slap en nat op mijn bovenbeen en is bedekt met zaad en sap. Joon-Sun staat wijdbeens naast de stoel en kijkt omlaag tussen haar benen. Met een hand wrijft ze over haar benen en haar kut om het vocht op te vangen. Ze kijkt ernaar alsof ze zicht afvraagt wat ze ermee wil doen. Ze kijkt me aan en likt het van de palm van haar hand. Ze blijft me aankijken als ze een stap opzij zet en kijkt dan naar haar man. Ze biedt hem haar hand aan en João slurpt de rest van het sperma en geil in zijn mond. Ik kijk opzij en zie dat zijn pik hard en strak omhoog wijst. Ik reik opzij en pak zijn pik, trek de voorhuid naar achteren en neem zijn eikel in mijn mond. João legt zijn hand op mijn hoofd en verbreekt het contact net als ik van plan ben hem dieper in mijn mond te nemen. 

“Wacht maar, dat komt nog wel.” Hij kijkt van mij naar de jonge vrouwen en zegt, “ik had van Joon-Sun al begrepen dat het met jullie zo bijzonder was. Maar dat dit plek zou zijn waar wij gelukkig zouden worden had ik niet durven hopen. Ik heb dit weekend zoveel liefde gevoeld en gezien…,” hij hapert even, “en ook ervaren; ik voel me gezegend. Wij voelen ons welkom.” Hij kust me op mijn mond, hij kust Jacqueline, Julia en Fietje en slaat zijn armen om Joon-Sun. Het is prachtig en het is goed. 

Fietje is opgestaan en neemt Joon-Suns plek op mijn schoot in. Mijn plakkerige pik vangt ze tussen haar lipjes. 

Ze beweegt heel eventjes met haar heupen, glimlacht en kust me op mijn mond. “Als ik moet vertellen hoeveel mooie momenten ik met jou heb beleefd en welke het meest bijzonder waren dan kan ik alleen maar bedenken dat het ene moment nog mooier was dan het andere en dat het andere moment nog geiler was dan het ene.” Ze kijkt me aan en kust me weer. “In de bijna drie jaren dat we nu hier wonen ben ik zo gelukkig met je. Ik kan niet gelukkiger zijn als we ‘s avonds in de stoel zitten. Je blote billen tegen me aan; mijn tietjes tegen je rug en mijn hand om je pik. De ene keer is het alleen maar lekker vasthouden; de andere keer mag ik je lekker traag aftrekken. Het klaarkomen is niet zo belangrijk. Voor jou niet en voor mij niet. De intimiteit is waar het om gaat. Als de zon ondergaat en we kijken zo over het landschap terwijl ik aan je pik pomp; dat is magisch. Ik voel me gelukkig als je bijna klaarkomt en jij je billen tegen mijn kut drukt en als je gaat spuiten en ik mezelf nog harder tegen je aan druk. Ik vind het zo prachtig om naar je te kijken hoe het zaad uit je pik spuit; de hoeveelheid en de krachtige stralen.” Ze slikt. “Ik raak ontroert als je mijn pols pakt en er ook van wilt proeven. Soms kom ik bijna klaar als ik je tong om mijn vinger voel cirkelen als je je eigen zaad ervan aflikt.” Fietje kijkt om zich heen en vervolgt, “ik ben zo ontzettend gezegend met jou en met jullie dat we met elkaar geil kunnen zijn; met elkaar de liefde bedrijven en het elkaar gunnen en stimuleren om te ontdekken… En jij, mijn prins, bent mijn en onze spil waar het om draait.” Ze neemt mijn hoofd in haar handen en kust me op mijn mond. “Gefeliciteerd met je achtentwintigste, negentwintigste, dertigste en bijna je eenendertigste verjaardagen. We houden van je!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *