Seks Met De Dokter

Ik ben niet zo’n fan van het ziekenhuis. Als je genezen wordt is het natuurlijk fantastisch, maar in mijn geval zijn het oneindige controles die nergens toe leiden. Ik heb namelijk scoliose, wat betekent dat je ruggengraad 

 in een s-vorm loopt. 

Vandaag dus weer een controle. Deze keer in Groningen omdat ze daar meer zijn gespecialiseerd. Ik parkeer mijn auto in de garage en loop richting de juiste afdeling. Nadat ik me heb aangemeld ga ik in de wachtruimte zitten, en pak de Libelle erbij. De eerste pagina die ik open heeft een advertentie van de Hönkemuller. Doutzen Kroes in prachtige lingerie. Zelf ben ik een vrouw, maar als ik daar naar kijk dan komen er toch bepaalde gevoelens naar boven. Ik stel me dan een situatie voor waarin ik zelf prachtige lingerie draag en ik voel me dan zo sexy. 

Terwijl ik blijf bladeren in de Libelle komt er een dokter uit zijn kamer die wat zegt tegen de secretaresse. Waarschijnlijk is het niet zo belangrijk en gaat het over een afspraak, maar terwijl hij praat met haar kijkt hij naar mij. De manier waarop hij af en toe kijkt bevalt me wel. Hij loopt weer richting zijn kamer en voordat hij de deur sluit geeft hij mij een onweerstaanbaar sexy glimlachje, damn. 

 Vijf minuten later komt hij weer zijn kamer uit. 

“Mevrouw Beek?” roept hij. Dat ben ik! Ik sta op en geef hem een hand. Een aanraking die net ietsje langer  duurt dan normaal, maar goed, ik zal het me wel hebben ingebeeld. 

Ik neem plaats op de stoel voor zijn bureau. We praten over de röntgenfoto’s die zijn gemaakt en hij legt me uit dat de situatie niet zo ernstig is maar dat we het wel in de gaten moeten houden. Hij kijkt me indringend aan en ik voel een soort spanning waardoor ik nat word van onder. 

“Zo, en dan moet ik nu maar eens zelf naar je rug gaan kijken. Je mag je T-shirt en je broek uitdoen,” zegt hij. 

Terwijl hij achterover in zijn stoel blijft zitten, sta ik op en kleed me uit. Zijn ogen glijden over mijn lichaam. Hij staat op en gaat achter me staan. Zijn handen legt hij op mijn heupen en zij glijden naar boven. Elke aanraking voelt intens. Daarna voelt hij aan mijn ribben, vlak onder mijn borsten. 

 “Het staat inderdaad allemaal een beetje scheef,” zegt hij. 

Als laatste gaat hij met zijn vingers over mijn rug langs mijn ruggengraad, van boven naar onder. Als hij bij mijn onderrug is aangekomen, gaat hij iets te ver door naar onder. Zijn vingers trekken mijn slipje iets naar achter en hij laat mijn slipje in een keer los waardoor deze tegen mijn onderrug aankletst. Ik kan een klein kreuntje helaas niet onderdrukken en wordt rood. 

 Hij gaat dichter achter me staan. Ik kan nu zelfs zijn adem in mijn nek voelen. “Vind je dat  fijn?” vraagt hij met een zwoele stem.  Ik maak een goedkeurend geluid. 

 “Dan vind je het vast ook niet erg als ik dit doe.” 

Zijn vingers glijden over mijn rug richting mijn bh. Hij maakt de sluiting los en trekt mijn bh uit. 

Hij staat inmiddels dicht tegen mij aan en met zijn grote handen pakt hij mijn volle borsten vast. Hij zoent mijn nek terwijl hij met zijn apparaat tegen me aan schuurt. Ik kan niks anders doen dan genieten en leg mijn hoofd naar achter op zijn schouder. Zo staan we een tijdje totdat zijn vingers zich weer verplaatsen, langzaam naar onderen. Met een hand heeft hij mijn borsten vast, zijn andere hand glijdt mijn slipje in. Ik voel zijn vinger door mijn natte kutje gaan. Ik kreun, “hmmm.” 

“Ik laat je genieten zoals je nog nooit hebt gedaan,” fluistert hij in mijn oor.” Dit maakt me  nog geiler. 

Hij begeleidt me naar het ziekenhuisbed en legt me op m’n rug neer. Terwijl hij zich uitkleedt lig ik al te kronkelen op het bed. Hij komt over mij heen liggen, geeft me eerst een geile tongzoen, en ramt dan in een keer zijn penis naar binnen. Oh mijn god, mijn kutje wordt helemaal gevuld met zijn gloeiende staaf. Hij stoot hard en gromt. “Hmmmm, neuk me hard!” 

Dieper en dieper stoot hij. Mijn kutje gloeit van zijn harde paal die in mij stoot. “Harder, dieper, sneller!” Ik geniet zo hard van deze dokter. 

Ik hoor zompige geluiden beneden en sluit mijn ogen. De ene stoot is nog harder dan de andere. We neuken alsof ons leven er vanaf hangt. Hij tilt me op en ik sla mijn benen om zijn middel waardoor zijn pik nog dieper in mij zit. Hij plaatst me op het bureau. Ik druk mijn lijf tegen hem aan en kras met mijn vingers zacht in zijn rug. “Geile slet, ik neuk je de hemel in,” gromt hij. 

 Ik ga achterover liggen terwijl ik mijn borsten flink masseer. 

Ik voel dat ik ga komen, en hij voelt het ook. Hij trekt me overeind en met mij nog steeds om zijn middel gaat hij op zijn bureaustoel zitten. Ik berijd hem langzaam. Ik span ondertussen afwisselend wat spieren in mijn kutje 

 aan 

waardoor ik zijn penis masseer. Hij doet zijn ogen dicht, ik laat hem genieten. Toch gaat alles steeds weer sneller. Steeds sneller berijd ik hem. Ondertussen begint hij mij te zoenen. Ik hou het niet meer. Ik begin te piepen en kreun, “oh my god, dit is zo lekker. Neuk me klaar,” roep ik. 

Hij tilt me weer op en legt me weer op bed. Hij neukt nog harder dan eerst. Ik jammer van genot. 

 “Jaaaaaaaaa harder, laat me komen. Hmmmmmmm.” 

Met een harde kreun en een harde grom komt hij in mij klaar. Zijn sperma spuit in me en ik kom ook klaar. We zoenen nog een kwartier. Het was maar goed dat hij een uur voor mij had ingepland. Ik kleed me weer aan, geef hem nog een zoen, en loop de deur uit zonder iets te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *