Eva, Het Sletje

Eva. 

 Al een langere tijd koesterde jij een wens; gedomineerd worden door Mr J. en Mrs S. 

Na al die tijd appen, wachten en smeken vanuit jouw kant, was dan eindelijk het moment daar. 

Je meldde je bij hen thuis zoals afgesproken; geen slipje en BH aan en een strakke broek met een doorkijkhemdje erboven. Gezien de temperatuur van 28°C was dat niet eens zo erg. Je zweette wel een beetje en het hemdje was wat klam geworden, waardoor het aan je borsten plakte. 

Nerveus belde je aan, drie maal kort, zoals afgesproken. Het duurde minstens drie minuten voor de deur open ging. Enigszins geïrriteerd door het wachten keek je wie open deed; het was Mrs. Ze keek je aan en zei dat je gezicht wel wat vriendelijker mocht. De deur ging weer dicht en achter de dichte deur hoorde je Mrs roepen dat je je hemdje uit moest doen en dat daarna de deur pas weer open zou gaan. Je twijfelde, keek om je heen en zag niemand op straat. Toch ging even door je heen om maar gewoon om te draaien en terug naar huis te gaan, maar iets in je zorgde ervoor dat je bleef staan, je hemdje snel over je hoofd uittrok en weer drie maal kort aanbelde. Deze keer ging de deur meteen open en werd je binnen gelaten. Een zucht van opluchting ging door je heen. 

Toen in je de hal stond, werden de regels nog een keer herhaald en gevraagd of je zeker wist vandaag te willen ondergaan wat Mr en Mrs voor je in petto hadden. Je antwoordde met, “ja Mrs.” 

 “Mooi, kleed je uit en ga in de houding zitten die we je verteld hebben.” 

Je deed je schoenen en broek uit, meer had je niet aan, en al snel zat je in de houding. Mrs liep om je heen, keurend en zwijgend, af en toe een goedkeurende ‘hmm’. Je zat naast de trap en hoorde Mr naar beneden komen. De afspraak was dat wanneer je op je knieën zou zitten, je niet op zou kijken maar je blik op de grond gericht hield. Mr ging achter je staan, en even later voelde je zijn hand over je kutje gaan. De inspectie was begonnen; het moest kaal en schoon zijn. Twee vingers drongen meteen diep je kutje in en een siddering ging door je lijf. Je moest je best doen om niet meteen te kreunen, maar gelukkig lukte dit nog. 

De Mr voelde, betastte en keurde je, en zei uiteindelijk tegen Mrs dat het allemaal in orde was. 

“Heel goed,” zei Mrs, “dan mag je je nu boven op de badkamer nog even opfrissen en spoelen. Daarna meld je  je hier beneden bij ons en vertel je ons wat je hier komt doen vandaag.” 

Je spoedde je naar boven en friste je snel op. Onder de douche gebruikte je de doucheslang om je te spoelen net zolang tot er helder water uit je kont kwam. Je keek in de spiegel en bekeek verder je lichaam. Je was tevreden met het volbrengen van deze opdracht. Trots ging je naar beneden en meldde je bij je Mr en Mrs. Op je knieën zittend zei je, “Mr en Mrs, ik ben hier vandaag fris, geschoren, gewassen en gespoeld om door jullie gebruikt te worden. Wat jullie ook met me doen, ik stem er mee in en zal het als een waardige slaaf 

 ondergaan.” 

Mr en Mrs knikten instemmend, maar verbeterden je enigszins. “Je bent hier niet als slaaf, je bent hier als een slet. Hoe kun je anders verklaren dat je zonder slipje en BH over straat gaat, met je hemdje plakkend aan die grote tieten van je? Hoe kun je anders verklaren dat je kut al begint te druipen als er pas twee vingers in 

 zitten?” 

Terneergeslagen besefte je dat Mr en Mrs gelijk hadden. Je wilde maar één ding en dat was keihard genomen worden door hen. Zwepen en boeien en klemmen en zo had je helemaal geen zin in vandaag. Je was in de auto al zeiknat geworden van de gedachte dat Mr zijn dikke pik in je kont ramde en Mrs haar natte kut op je mond zou zetten. Je was gewoon een slet, meer niet. 

“Ja Mr en Mrs, jullie hebben gelijk. Ik wil gewoon als een slet behandeld worden en geneukt worden tot ik er bij neerval,” zei je snel, terwijl de geilheid het van je begon te winnen. “Zo is dat, zo willen we het horen sletje,” zei  Mrs. 

“Kijk me aan slet,” zei Mr. Je keek omhoog en zag hoe Mr zijn broek losknoopte. Een dikke bult was al zichtbaar. Langzaam liet hij zijn broek zakken tot de bult zich duidelijk in de boxershort aftekende. 

“Doe mijn boxer maar uit, sletje.” 

Licht hijgend pakte je de rand van de boxer en trok die omlaag. Zijn harde pik sprong omhoog  en je slikte even bij het zien van die heerlijke dikke eikel. Je keek Mr aan, hij torende hoog  boven je uit en keek je dominant aan. 

 “Lik die eikel maar eens goed sletje.” 

‘Eindelijk,’ dacht je, ‘eindelijk krijg ik die pik in mijn mond. Die pik die ik al zo vaak op de app voorbij heb zien  komen.’ 

Je hapte gulzig toe, nam de eikel in je mond en liet je tong rondjes draaien. De Mr gromde goedkeurend, terwijl Mrs achter je kwam staan. Ze pakte je hoofd beet en fluisterde in je oor dat je even diep adem moest halen. Nog geen twee tellen later duwde ze je hoofd helemaal over de keiharde pik van Mr. Ook al was die niet heel groot, zestien centimeter, dik was ie wel, dus je had moeite om hem helemaal je mond en keel in te krijgen. Kokhalzend werd je met je neus tegen Mr’s buik aangedrukt. Mrs hield je zo een tijdje vast en je merkte dat je na twintig seconden toch wel aanzienlijk weinig lucht kreeg. Je handen plaatste je op Mr zijn bovenbenen en na nog eens tien seconden tikte je op zijn benen dat het nu toch wel erg benauwd werd. Mrs liet los, en met een enorme zucht en slierten slijm langs je mondhoeken, trok je je terug. Je zat hijgend even bij te komen en keek Mr aan of hij tevreden was over dit begin. Hij begreep je vragende blik en zei erg tevreden te zijn. Dat gezegd hebbende nam hij met twee handen je hoofd vast en drukte zijn pik terug je keel in. In een gestaag tempo stotend begon Mr je mond te neuken. De pijp- en kokhalsgeluiden vulden de ruimte en je werd in no time bloedgeil. 

Dit was wat je wilde; gebruikt worden als een slet. Geen medelijden, maar gewoon gebruikt worden. Daar werd  je geil van, dat was wat je al zo lang wilde. 

Intussen zag je in je ooghoeken dat Mrs zich begon uit te kleden. Je zag haar mooie borsten verschijnen, stevig en harde tepels erop. De stevige billen bekoorden je al net zo zeer, om maar niet te spreken over haar kale kut. Mrs zag er heerlijk uit en het liefst wilde je meteen op haar afkruipen om haar goddelijke kut te likken, maar je moest je aan de regels houden, en luisteren naar wat zij wilden. 

Daarnaast kon je ook niet weg bij Mr; hij had je stevig vast en bleef zijn pik maar in je mond stoten. De slierten slijm vielen op de grond, je ogen traanden. Dan liet Mr je hoofd los en verplaatste zijn handen naar je keel. Langzaam drukte hij je keel een klein beetje dicht terwijl zijn pik in je mond bleef. 

“Kijk me aan slet!!!” Je keek je Mr aan en zag hoe hij een minzaam lachje liet zien. “Sla met je  hand op mijn been als je denkt niet meer te kunnen, begrepen?” 

Je knikte snel en concentreerde je op wat komen ging. De druk van zijn handen op je keel werd sterker, en je voelde zijn pik kleine schokjes maken in je mond. Je werd geiler en je voelde hoe je kut begon te druipen. 

Na een tijdje kreeg je echt geen lucht meer, en je ogen keken Mr wazig aan. Je voelde je licht worden in je hoofd, maar wilde aan Mr en Mrs laten zien dat je wel degelijk een sletje was en echt wel wat aan kon. Terwijl je aan het bedenken was hoe lang dit nog vol te houden was, voelde je de vingers van Mrs op je kut. Ze streelde je clitje en heel snel daarna verdwenen er twee vingers hard en diep in je zeiknatte kut. Ze stootten hard op en neer en je voelde in no time je orgasme naderen. Je wilde klaarkomen, maar kreeg gelijkertijd geen lucht meer. Mr haalde zijn pik uit je mond en dit gaf je weer wat extra seconden. Terwijl je je heel licht begon te voelen, kwam je keihard klaar. Terwijl Mrs er nog een derde vinger bij stootte, draaiden je ogen weg en voelde je alleen nog maar hoe je schokkend klaarkwam. 

Je kwam weer bij je positieven, liggend op de bank en zag hoe Mr en Mrs naast je geknield zaten. Mrs wreef met een nat washandje over je hoofd en Mr streelde je lichaam. Enigszins verbaasd nog vroeg je wat er 

 gebeurd was. “Je bent ongelooflijk hard klaargekomen sletje, spuitend over de vloer, terwijl je geen lucht kreeg,” vertelde Mrs. “Je had op Mr’s been kunnen tikken als teken dat je het niet meer kon, maar je vond het zeker alleen  maar lekker hè, sletje. Je wilde dit al heel lang volgens mij?” 

Je beaamde dat. Een van je grootste fantasieën was uitgekomen, en ook al was het fucking heftig, het was wel bloedgeil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *