De Dochter Van De CEO

Terwijl ik de laatste lijnen op het bord teken, heb ik een goed gevoel over het ontwerp dat we in deze meeting bereikt hebben. Ik zie mijn vier collega’s instemmend knikken. Ons ontwerp voor een nieuwe kantoorinrichting bij een grote klant is eindelijk klaar en iedereen voelt dat we hiermee het grote dossier waarschijnlijk zullen binnen halen. Het heeft lang geduurd sinds het begin van het dossier, en iedereen heeft zich volop ingezet. 

Daarna neemt Rob het woord om de grootste besluiten van die vergadering eens te overlopen. Terwijl hij het tweede punt, het budget van de verlichting, aanhaalt, stokt plots zijn woordenstroom en ook de andere collega’s lijken plots allemaal hun aandacht op iets, of liever iemand, anders te vestigen. Door de ingang komt een jonge, heel knappe en sterk opgetutte meid ons kantoor binnengestapt. Ze heeft een heel knap gezicht met volle lippen, mooi opgemaakte ogen en halflang, steil blond haar. Ze draagt een strak en zeer sexy jurkje met mooie hakken, waarin haar slanke benen heel mooi geaccentueerd worden. En onze ogen gaan ook direct in de richting van haar mooie, volle borsten. Wat vooral opvalt aan haar, is haar ietwat hautaine en heel zelfverzekerde uitdrukking die ze uitstraalt. Alsof niemand haar iets kan maken. 

Iedereen probeert te doen alsof hun neus bloedt en probeert het te negeren. Maar Celine, een knappe collega  en de enige vrouw in de kamer, proest in lachen uit. “Jongens, jullie uitdrukking is goud waard. Nog nooit de dochter van onze CEO gezien dan?” vraagt ze. 

Uit de conversatie die daarop volgt, blijkt dat de blondine de negentienjarige dochter is van de grote baas van ons bedrijf. Nadat ze haar studies heeft opgegeven, heeft haar vader haar een job aangeboden op de verkoopafdeling van ons bedrijf. Tess, want zo heet ze, lijkt een echte bitch, volgens wat Celine gehoord heeft. 

 “Ze is rotverwend door haar vader en voelt zichzelf ongenaakbaar,” zegt Celine. 

Ik kijk naar Rob, die, net als ikzelf, reeds vier jaar voor dit bedrijf werkt en waar ik een goede verstandhouding mee heb opgebouwd. Ik merk dat ook hij helemaal ondersteboven lijkt van de bloedmooie verschijning van Tess. Nadat iedereen is uitgepraat, gaan we verder met het afronden van de meeting en gaat iedereen terug naar zijn plek om verder te gaan met het echte werk van die dag. 

Op vrijdag kom ik vroeg aan op kantoor en ben bij de eersten aanwezig. Ik haal, zoals elke ochtend, een koffie en loop daarna door naar de verkoopafdeling, om het dossier af te ronden. Daar aangekomen, wil ik aanloggen op een computer, maar ik merk dat de computer nog openstaat en dat iemand nog is aangemeld. Ik zie dat Outlook, het e-mailprogramma in ons bedrijf, nog openstaat en wil alles afsluiten, tot ik merk dat het de e-mail van Tess is die nog is aangemeld. Net op dat moment springt ook een e-mail in haar Inbox in het oog van een afzender die ik maar al te goed ken. De afzender is namelijk het grootste sales talent van ons grote concurrent. Dat wekt mijn nieuwsgierigheid natuurlijk helemaal en ik begin stiekem de e-mail conversatie te lezen. Naarmate de conversatie opbouwt, wordt mijn verbazing en verbijstering alleen maar groter. Uit de toon van haar e-mail blijkt al snel dat Tess een hekel aan haar vader heeft en dat ze (uit rancune of rebellie?) geheime informatie doorspeelt naar de grootste concurrent van haar vader. Zo heeft ze in deze e-mailconversatie onze offerte en prijzen doorgestuurd naar die concurrent, waardoor zij uiteraard een enorm strategisch voordeel hebben om hun offerte dusdanig aan te passen, zodat ze onmogelijk nog kunnen verliezen tegen ons. 

Nadat ik alle informatie verwerkt heb, besluit ik toch om de e- mail op te slaan op mijn eigen schijfruimte, want dit kan ik toch niet zomaar laten gebeuren. Al het werk wat we zelf in dit dossier hebben gestoken, wordt hier zomaar te grabbel gegooid en dan nog wel naar een rechtstreekse concurrent. Ik voel me woest en in mijn eerste reflex heb ik zin om hiermee rechtstreeks naar de CEO, haar vader, te stappen. Ik ga naar de bovenste verdieping via de trap en loop naar zijn kantoor, dat nog helemaal leeg is. Zijn secretaresse laat me weten dat hij vandaag niet binnen komt, aangezien hij in het buitenland zit, voor een grote beurs. 

Ondertussen zijn mijn eerste gevoelens wat bedaard en besluit ik om terug naar mijn werkplek te gaan met een verse koffie. Als ik aan de koffiemachine Rob zie, besluit ik om mijn ontdekking met hem te delen. Ik vertel hem wat ik heb ontdekt en merk het ongeloof en de 

shock op het gezicht van Rob, mijn fijne collega. Hij is even verbolgen als ik. “Verdomme, wat denkt die slet wel? We moeten haar een lesje leren,” hoor ik hem zeggen. 

Ik verslik me bijna in mijn koffie. Zo’n taalgebruik is echt niet wat ik van Rob gewend ben. Ik vraag hem wat hij vindt dat we moeten doen, en zijn eerste reactie is om ook naar de CEO te stappen met dit nieuws. Maar we kennen hem allebei als een goed man, waarvoor zijn dochter alles betekent, ondanks haar moeilijke karakter. 

“Als hij dit te weten komt, dan gaat hij kapot,” zei Rob. En ik kon hem geen ongelijk geven. En het laatste wat we wilden, in deze tijden, was een CEO die er onderdoor zou gaan. “Maar dit kunnen we toch niet zomaar 

 laten passeren?” zei ik.  “We moeten haar er zelf mee confronteren,” zei Rob. 

“Als we haar kunnen overhalen hiermee te stoppen, is de schade beperkt en zal Henk (onze CEO) niet  beschadigd worden.” 

Daarop werd besloten dat ik haar er mee zou confronteren, zodat ze er mee zou stoppen. Ik zou anders  dreigen om naar haar vader te stappen met het nieuws. 

Toen ik iets na de middag haar bureau binnen kwam, was ik toch enorm zenuwachtig. Tess had iets ongenaakbaars in haar uitstraling en het was helemaal niet evident om die discussie met haar aan te gaan. Het kon alle kanten op, besefte ik. Maar tegelijk wist ik dat ik het recht aan mijn zijde had. Ik had eigenlijk niets te verliezen, bedacht ik me. Toen ik aanklopte, liet ze me binnen en vroeg nogal arrogant wie ik was en wat ik van haar wou. Ik stelde mezelf voor en kon niet voorkomen dat mijn blik werd getrokken naar haar mooie decolleté. Een beperkte inkijk op haar volle borsten werd gegeven, door de mooie uitsnijding van haar zwarte blouse. “Ik heb vervelend nieuws voor je,” meldde ik haar. 

“Misschien moet je me er maar dan niet mee lastig vallen,” was haar kordate repliek en ze maakte aanstalten om verder te gaan met datgene waarmee ze bezig was. “Je e-mails stonden nog open op de verkoopafdeling,” 

 begon ik. 

En toen was haar aandacht helemaal getrokken, omdat ze vanaf dat moment perfect besefte wat ze te verliezen had. Ik ging verder met mijn verhaal, waarbij ik aangaf dat ik alles wist wat gaande was. Toen ik was uitgepraat, begon ze luid uit te vallen en vertelde ze dat ik me niet had te moeien met haar. Dat ze deed wat ze wilde en dat ze wel zou zorgen dat ik zou ontslagen worden, als ik haar niet met rust liet. 

“Dan kan ik niet anders dan dit aan je vader melden,” vertelde ik haar. “Benieuwd wat hij er van zal vinden als hij ontdekt wat zijn dochter doet. Benieuwd of hij jouw leventje nog zal blijven financieren, zo,” kwam er uit mijn mond. Ik merkte dat ik zelf bozer was dan ik had gedacht en helemaal op dreef kwam. Hierdoor leek ze te kalmeren en begon ze angst uit te stralen. 

Haar arrogantie en zelfvertrouwen leken helemaal verdwenen, toen ze begon uit te leggen dat ze echt niet wilde dat ik die dingen zou vertellen. Ze vertelde dat ze er niet mee om kon gaan dat haar vader gescheiden was van haar moeder, enkele maanden terug. Terwijl ze verder ging en haar verhaal deed, observeerde ik haar en merkte ik dat ze heel breekbaar was geworden, nu haar façade was weggevallen. En wat ik zag begon me meer en meer op te winden. En een idee begon in mijn hoofd te rijpen. Ik besloot het spel hard te spelen. “Ik ga dit hier toch moeten melden,” zei ik. “Dit kan ik niet laten gebeuren.” 

Hierop werd ze smekend. En dat was net waar ik op gehoopt had. Het leek alsof ze elk moment in huilen zou uitbarsten. Op een zeker moment zei ze dat ze alles wilde doen om te voorkomen dat ik naar haar vader zou stappen. En daarop vertelde ik dat ik het zou onthouden en dat ze nog van mij zou horen, waarop ik haar 

 kantoor verliet. 

Toen ik op mijn plek aangekomen was, vroeg Rob hoe het was geweest. Ik vertelde hem dat ze er mee zou stoppen, en dat ze alles wou doen om te vermijden dat ik naar haar vader zou stappen. Robs ogen begonnen 

 te twinkelen. “Meen je dat?” vroeg hij. “Ik kan wel een aantal dingen bedenken die ik die slet zou willen laten doen,”  vervolgde hij. 

Ik reageerde geschokt en zei hem dat ik dat echt niet kon maken. Ik haalde het argument aan dat ik dubbel zo oud was als zij en dat ik me echt niet wilde verlagen tot misbruik van een tiener. 

“Ik zou het wel weten,” zei Rob lachend en hij begon verder te werken. 

Toen ik ‘s avonds in mijn bed lag, begon mijn fantasie het wel over te nemen en dacht ik terug aan de gebeurtenissen in het kantoor van Tess. Ik dacht terug aan haar lekkere lijf, maar vooral de herinnering aan het gevoel dat ik kreeg toen ik macht over haar begon te krijgen, maakte me zo geil als boter. Ik dacht terug aan haar blik waarop haar arrogantie veranderde in hulpeloosheid. En ik voelde mijn pik groeien. Al snel bedacht ik me wat ik allemaal met haar zou willen doen en dacht uiteindelijk terug aan Rob die duidelijk liet doorschijnen van de situatie gebruik te maken. 

Mijn geilheid won het van mijn verstand en ik nam mijn gsm. Ik zocht haar profiel op online en zag dat er een aantal foto’s op stonden, waaronder enkele bikini -foto’s van haar laatste vakantie in Ibiza. Wat een zalig strak lijf had die meid. Terwijl mijn pik harder en harder werd, zag ik hoe ze een heerlijk platte buik had, met een mooie navelpiercing. Haar tieten waren lekker vol en stevig leek het. En op een andere foto zag ik dat ze een heel lekkere, volle kont had. Wat een lekker ding. En de helft van mijn leeftijd. Terwijl ik mijn lul masseerde, besloot ik haar een bericht te sturen: En? Ben je al tot inkeer gekomen, na ons gesprek? Niet lang daarna zag ik dat ze mijn bericht had gelezen en het gekende icoon gaf aan dat ze zelf begon te tikken. Eerst had ze weer die arrogante toon en zei ze dat ik haar met rust moest laten. Dat ik niets op haar privéaccount had te zoeken. En daar had ze natuurlijk gelijk in. Maar nu was ik te geil om daar rekening mee te houden. 

Je zal doen wat ik vraag, tikte ik in de chat. En je zult op mijn berichten antwoorden. Anders stuur ik een kopie van die e-mail naar de rest van het bedrijf, zodat iedereen ziet wat voor slechts je in je mars hebt. 

 Heb je die e-mail dan opgeslagen, schreef ze snel daarna terug. 

Inderdaad, ontkennen zal dus niet lukken. Meewerken is het enige wat er voor je op zit. 

Vanaf dan werkte ze volledig mee en vroeg ze wat ze kon doen om het op te lossen. Terwijl ik mijn harde pik aftrok, antwoordde ik dat ze morgenochtend om acht uur naar mijn huis moest komen. Dan zou ze wel zien wat 

 er zou gebeuren. En anders zou de e-mail gelekt worden. 

Nadat ik het gesprek beëindigde, kwam ik hevig spuitend klaar, met haar sexy bikinifoto nog op mijn scherm. En daarna vroeg ik me af wat ik eigenlijk van plan was. Zou ik dit echt durven? Echt het plan dat vaag in mijn hoofd groeide uitvoeren? Het was al iets te lang geleden dat ik nog een meid had gehad, laat staan zo’n jonge babe. Hier moest ik gewoon gebruik van maken. 

Nadat ik lekker ontbeten had, rinkelde de bel, iets voor acht uur. Op slag ging mijn hart enkele tellen sneller slaan. Ik probeerde mijn onzekerheid aan de kant te schuiven en deed de deur open. Daar stond die enorm sexy meid bij me op de stoep. Een zwart kleedje met roze pumps en een knap decolleté deden haar lijf alle eer aan. Maar in tegenstelling tot gisteren, was haar zelfvoldane, arrogante blik helemaal verdwenen. In de plaats daarvan stond een tiener die heel breekbaar leek. Een meid die angst had en reddeloos leek, omdat ze totaal niet wist wat haar te gebeuren stond. En eerlijk gezegd, had ik daar ook nog niet helemaal een idee van. Ik zou alles aan het moment zelf overlaten. 

 “Kom binnen,” sprak ik haar vastberaden toe. “Mooi op tijd, knap van je.” 

Ze kwam binnen en ik liet haar in de zetel plaats nemen. Nadat ik haar een glas water gaf, sprak ik haar aan over haar belofte. De belofte die ze uitsprak, dat ze bereid was alles te doen om die e-mail niet te laten lekken. 

Ze bevestigde dat ze alles wilde doen. Maar haar ogen straalden angst uit. Ze was een totaal andere meid geworden dan op het moment waarop ze zo hautain ons kantoor binnen stapte. Het was nu of nooit. 

 Ik slikte al mijn schroom door en vroeg haar vastberaden om recht te staan en haar kleedje  uit te trekken. Direct merkte ik dat ze dat helemaal niet had zien aankomen. Dit was het  laatste wat ze verwacht had. Tess had duidelijk nooit gedacht dat die oudere kerel zijn  perverse gedachten liet bovendrijven. 

 “Maar dat kan toch niet,” zei ze stotterend. 

 Maar haar ogen straalden uit dat ze wist dat ze niet meer terug kon. 

“Denk aan de e-mail,” herinnerde ik haar aan onze afspraak. Daarop stond ze recht en trok langzaam het kleedje over haar hoofd uit. Nu stond ze enkel in een heel sexy roze string, met diep uitgesneden beha en de roze pumps voor me. Wat een prachtlijf. Ik gebood haar vervolgens om haar tieten te ontbloten. Opnieuw twijfelde ze en had ze aanmoediging nodig in de vorm van een nieuwe dreiging. Maar enkele tellen later zag ik haar stevige tienertieten met prachtige tepels er op voor me. 

Ik wou nu verder gaan en gebood haar om op haar knieën te gaan zitten, terwijl ik recht stond. Ik deed mijn jeans broek uit en haalde mijn stijve pik uit mijn boxer. Ik zag haar ogen groot worden en de ongerustheid kwam op haar gezicht. Dit ging allemaal veel verder dan ze ooit gedacht had. Ik trok mijn pik enkele keren af 

 en bracht mijn lul voor haar gezicht. “Pijp hem,” was al wat ik kon uit brengen. Aarzelend bracht ze haar hand rond mijn pik en het voelde heerlijk. Zonder veel overtuiging likte ze mijn eikel en ik vroeg haar op gebiedende wijze om haar best te doen. Anders zou ze hier nooit van af geraken. Die aansporing zorgde er voor dat ze haar lippen langs mijn schacht liet glijden en dat mijn lul een stuk dieper in haar mond gleed nu. Ze bewoog haar mond op een sensuele manier lekker op en neer over mijn stam en ik moest me inhouden om al niet direct klaar te komen. Nooit gedacht dat ik nog zo’n 

 jonge meid zou hebben. 

Ik genoot meer en meer van de macht die ik over deze jonge slet had. Want zo was ik haar ondertussen beginnen bekijken. Haar hautaine, arrogante gedrag zorgde dat ik haar heel wat minder respecteerde dan andere collega’s, zoals Celine. En nu kwam een dominante kant in mij boven die ik nog nooit eerder had ontdekt bij mezelf. Ik nam haar vast bij haar hoofd en in plaats van Tess het tempo te laten bepalen, begon ik haar nu diep in haar mond te neuken. Ik nam haar hoofd vast en drukte mijn heupen vooruit, zodat mijn pik diep in haar mond kwam. Ik hoorde dat ze problemen kreeg door mijn diepte en mijn tempo, maar liet me er niet door van de wijs brengen. Net voordat ik voelde dat ik zou komen, trok ik mijn pik terug uit haar mond en kwamen er slierten slijm uit haar mond en hapte ze naar adem. Ik sloeg mijn erectie tegen haar wang en merkte dat haar make up helemaal verknoeid werd. De tranen stonden in haar ogen en zorgden dat de eyeliner helemaal was uitgelopen. Ik voelde dat ik klaar was voor mijn grote finale nu. 

 “Ga op je handen en knieën zitten,” gebood ik haar. 

Ik zou haar diep en hard langs achter nemen, met zicht op haar prachtige billen. Ik nam een schaar van mijn tafel en knipte haar dure string kapot, zodat ik zicht kreeg op haar ongelofelijk strakke en mooie gaatjes. Haar kutje was prachtig geschoren en toonde mooie schaamlippen die iets donkerder waren dan haar mooi gebruinde huid. Ik deed speeksel op mijn pik en bracht hem tussen haar benen. 

 “Stop!” gilde ze uit. “Ik ben nog maagd. Ik heb nog nooit seks gehad.” 

Deze had ik helemaal niet zien aankomen. Een sexy, zelfverzekerde meid van negentien, die zou toch wel tonnen ervaring hebben, had ik gedacht. Niets was minder waar, zo bleek. Ik hield me in en voelde toch weer die beschaafdheid van mij boven komen. Ik kon dit meisje toch niet zomaar ruw gaan neuken voor haar eerste keer. Ze merkte mijn aarzeling en zag dat als een sein voor een smeekbede. 

“Doe het alsjeblieft voorzichtig. Ik ben maagd, ik heb altijd gewild dat mijn eerste keer mooi en teder zou zijn,” snikte ze. “En ik ben nog nooit de juiste jongen tegengekomen. Doe het niet hard.” 

Dubbele gevoelens kwamen in me boven. Ik kreeg nu de kans om deze meid in te wijden in de lusten van seks en wilde haar wens wel respecteren. Maar ik wilde ook niet het risico lopen om de macht over haar kwijt te 

 spelen. Daarom besloot ik om een extra zet te doen. 

“Ik zal het teder en liefdevol doen, maar weet dat je vanaf nu helemaal de mijne bent op seksgebied,” gebood ik haar. “Hierna word je mijn slet en doe je wat ik vraag.” Ze besefte dat ze niet veel keus had en knikte 

 aarzelend. 

Ik nam haar mee naar boven en begon haar te kussen. Mijn tong zocht zijn weg naar binnen en ondertussen gleden mijn handen over haar heerlijke billen. Ik voelde haar borsten tegen mijn borst drukken en ik legde haar op mijn bed. Ik spreidde haar benen en bewonderde het lekkerste kutje dat ik ooit had gezien. Een maagdelijk kutje. Voor zover ik wist, had ik nog nooit een meid ontmaagd. Ik bracht mijn mond tussen haar benen en rook die heerlijke jonge meisjes geur van haar kutje. Ik spreidde haar lippen en begon met mijn tong tussen haar lippen en rond haar klitje te cirkelen. Ze kreunde van genot en het leek alsof ze even vergat dat ze hier eigenlijk niet wou zijn. Ik likte alsof mijn leven er van af hing en genoot echt van haar smaak en de reactie van haar lijf. Haar strakke buik en mooie borsten bewogen heerlijk mee met haar ademhaling. Al snel gleed mijn vinger haar kutje binnen en begon ik haar te vingeren. Ik genoot van haar strakke, maar heerlijk natte kutje rond mijn vinger. 

Toen ik voelde dat ze er klaar voor was, richtte ik mezelf op en kwam boven haar. Ik bracht mijn lul tegen haar kutje en begon zacht door te drukken, terwijl ik recht in haar ogen keek. Daarin stond een mengeling van angst, geilheid en anticipatie te lezen. Langzaam ging mijn eikel haar kutje binnen en spanden haar kutlipjes rond mijn pik. Ik ging nu dieper in haar en merkte dat haar ademhaling stokte, op het moment dat ik tegen haar 

 vliesje kwam. “Hier komt ie,” zei ik haar en drukte door. De eerste pik die deze lekkere slet in haar kut had gehad was de mijne! Een achtendertigjarige lul. Ze schreeuwde het zachtjes uit van de schrik, maar al snel ging de pijn over en zag ik dat ze weer begon te genieten. Nu gingen we lekker door en merkte ik dat ze heel ontvankelijk mee bewoog op het tempo van onze seks. De volledige lengte van mijn pik verdween telkens diep in haar strakke kutje en ik wilde haar nu weer doggy style proberen. Zoals daarnet mijn bedoeling was geweest. 

Nadat ik haar op haar handen en knieën had geplaatst, gleed mijn stijve pik heel makkelijk tussen haar benen haar kutje binnen. Ik nam haar heupen vast en trok haar bij elke stoot diep tegen mij aan. Het zicht op haar fantastische kontje was heerlijk en ik begon nu echt door te neuken. Haar ademhaling werd sneller en sneller en ik merkte dat ze zich nu helemaal overgaf aan haar eigen genot. Ze kreunde meer en luider en toen ik merkte dat haar hoogtepunt naderde, besloot ik om snel mijn nat gemaakte duim in haar aarsje te steken. Ze schreeuwde het uit van genot en liet zich overvallen door haar orgasme. Dat was het enige 

wat nog nodig was om mij te doen komen en ik trok me terug uit haar strakke kutje, om daarna al mijn zaad over haar heerlijke billen te spuiten. Als een slap vod viel Tess op het bed neer. Helemaal uitgeteld na haar ontmaagding. Het zicht van de dikke stralen zaad op haar kont was er eentje die ik nooit nog zal vergeten. 

Ik besluit Tess de douche te tonen, zodat ze zich weer kon opfrissen en klaarmaken voor het bureau. Als ze iets later tevoorschijn komt en weer helemaal is klaargemaakt voor het werk, ziet ze er weer onberispelijk uit. Enkel de mix van emoties in haar ogen kunnen verraden wat hier net is gebeurd. Ik zeg haar dat ik haar overmorgen weer wil zien, omdat ik plannen met haar heb. En dat ik haar nog zal laten weten wat ik van haar 

 verlang tegen dan. 

Als ik dertig minuten later op het werk verschijn, doe ik alsof er helemaal niets aan de hand is. En ook Tess lijkt vooral te doen alsof er niets meer aan de hand is. Ideaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *