Ben Ik Nu Een Hoer

Het was een gewone dag, een beetje warm en daarom ging ik maar eerst lekker douchen. Het warme water had mijn bloed doen stromen. In de slaapkamer, dacht ik, ‘ik ga mij zelf verwennen,’ en pakte Tarzan uit mijn lade. Al snel zette ik de vlinder op volle snelheid waardoor ik met een kleine schreeuw klaarkwam. 

 Zo, snel aankleden, mijn korte rokje, leuk bloesje en mijn pumps aan. 

Ik stapte in de auto naar het winkelcentrum. Op het terras van de broodjeszaak was nog een tafeltje met twee stoelen vrij, gauw gaan zitten. Ik bestelde een heerlijk broodje zalm met een witte wijn. 

Vanuit het niets stond hij daar, een grote brede kerel met een vrolijke kop en ontwapende glimlach. 

 “Alle tafels zijn bezet, mag ik bij u zitten?” vroeg hij beleefd. 

Normaal zou ik nee zeggen, maar na de ochtendmasturbatie hoorde ik mijzelf zeggen, “ja graag.” 

“Leuk,” zei hij en bestelde een kleine lunch. We raakten in een leuk gesprek, hij was geen charmeur maar je  voelde zijn wens. 

 We waren tegelijk klaar met eten. “Wil je nog wat drinken, dan betaal ik de lunch.” 

Ik dacht, ‘waarom niet, ‘t is een leuke vent,’ en wie weet zei mijn onderbuik. “Zullen we dan ergens anders gaan zitten, het wordt kouder en we zitten hier pal in de wind.” “Dat is goed, maar waar wil je heen?” 

 “Hier verderop zit een leuk grand café.” 

Waarom weet ik nu nog niet, maar ik ging mee. Daar aangekomen bestelde hij gelijk twee wijn, “wit toch?” of ik nog keus had. Hij kletste over van alles, maar draaide het toch naar sex. Hij vroeg hoe ik er over dacht, monogaam of stiekem toch wat anders. Droomde ik wel eens over sex met andere mannen, masturbeerde ik en wist mijn man dat ook. Zo veel vragen, zijn mooie ogen, zijn glimlach en de wijn lieten mij spreken. 

Ik vertelde over mijn weekendjes met mijn beste vriendin, ik gooide mijn sexleven op tafel zonder dat ik mij schaamde. Ook hij vertelde openhartig over zijn sexleven, dat hij groot geschapen was en niet iedere vrouw dat prettig vond. Kortom, ik werd steeds geiler en voelde mijn slipje nat worden. Toen stond hij op, kwam naar mij toe en kuste mij vol op mijn mond, zijn tong gleed naar binnen. Dit was de druppel, mijn geilheid had overwonnen, ik kuste vol terug. Onze tongen omstrengelden elkaar en een klein straaltje speeksel liep uit mijn mondhoek. 

We keken elkaar aan, hij kwam naast mij zitten. Met zijn rechterhand gleed hij over mijn benen. Langzaam schoof hij op naar mijn slipje, deed het wat opzij, en voorzichtig wreef hij over mijn G-spot. Jezus ik kwam klaar, nog nooit meegemaakt, maar mijn kut schokte tijdens het klaarkomen, waarna hij direct zijn vingers er in duwde. “Stop,” zei ik zacht, “dit kan niet.” 

 Hij stopte en likte zijn vingers af, de stoel waar ik op zat was drijfnat. 

 “Ik moet naar het toilet,” zei ik. 

 “Dat is goed,” fluisterde hij. 

 Toen ik terug kwam was hij weg, er lag € 100,00 op tafel met een briefje. 

Ik doe je een voorstel, dit kan eenmaal per maand en dan krijg je ook nog € 250,00 voor de echte sex. Betaal jij  de drankjes, kusjes Michael en zijn 06 nummer. 

Ik vroeg aan de barman, “is mijn gezelschap weg?” “Ja,” zei  de barman, “hij had haast en u zou betalen.” 

Ik betaalde met zijn geld en reed naar huis. Mijn man kwam thuis, “leuke dag gehad???” “Ja,” zei ik, “wat wezen eten en ik heb een wijntje gedronken.” Alles spookte door mijn hoofd. 

Mijn man wilde neuken, en uiteraard zei ik, “kom we gaan naar boven,” maar in gedachten neukte Michael mij. 

Er ging een week voorbij maar ik kreeg het idee niet uit mijn hoofd, zou hij er echt zoveel geld voor over hebben. Nog een week ging voorbij, ik had mij al vele malen klaar gevingerd met het idee dat hij mij zou neuken, en werd steeds nieuwsgieriger naar de lengte van zijn lul. Nadat ik weer een keer op bed lag met mijn maatje Tarzan pakte ik mijn telefoon en belde. Hij 

nam direct op en ik hing gelijk weer op. Toen ging mijn telefoon, hij was het. Hij vroeg wat ik aan het doen was en ik vertelde dat ik net was klaargekomen door mijn vriendje Tarzan. Hij vroeg wie dat was. Ik vertelde over mijn super vibrator met vlinder. “Dus je bent je kutje aan het voorbereiden voor mijn lul,” zei hij zacht. 

Voor het eerst had ik, wat ze zeggen, telefoonsex. Hij liet mij vingeren en alleen al door zijn toch wel opwindende taal voelde ik mijn hoogtepunt weer komen. Al kronkelend kwam ik voor de tweede keer klaar die 

 ochtend. 

Voordat hij ophing zei hij, “volgende week donderdag avond stipt acht uur ’s avonds, Het adres krijg je via een app. Zorg dat je er geil uit ziet. Het mag een beetje hoerig, waarna hij het gesprek verbrak. Ik bleef nog een tijdje liggen. Allerlei gedachten gingen er door mijn hoofd, ik werd betaald voor sex. De volgende dag had ik een plan bedacht om weg te kunnen. Mijn man vond het prima dat ik naar een beauty beurs ging, als ik maar voorzichtig reed. “Het kan wel laat worden,” zei ik. 

 “Maakt niet uit, ik moet heel vroeg beginnen dus ik lig er op tijd in.” 

“Dan slaap ik wel op de voorkamer,” voegde ik er aan toe, “dan heb je geen last van mij.” 

De donderdag brak aan. Eerst maar lang in bad, mijn kutje kreeg een extra wasbeurt en ik schoor hem helemaal kaal. Met mijn hand nog even lekker over de G-spot wrijven voordat ik er uit ging. Na lang passen een niet te kort rokje, met een mooi truitje, niet te strak, maar mijn grote tieten, 95D, kwamen door mijn te dure bh extra naar voren, hoge hakken aan en klaar. Ik besloot onderweg wat te eten, want als er nog iemand thuis kwam kon ik mijn kleding niet uit leggen. 

In een klein dorpje, niet ver van het adres, het was in het Gooi, maar even bij een petit restaurant gestopt. Vele blikken van overduidelijk geile mannen volgden. Ik voelde mijzelf groeien, ik voelde mij een dure prostituee op weg naar een klant. Na een simpele maaltijd weer in de auto, navigatie aan en op naar de avond. Eigenlijk was ik er erg snel, ik stond voor een grote houten poort die gelijk open ging, camera’s dus. Ik werd ontvangen door een soort butler die mij direct meenam naar een bar, waar ik een lekkere cocktail kreeg. Daar kwam Michael aan, in een satijnen badjas. Gelijk kuste hij mij weer op de mond. “Je hebt al te drinken,” zie ik, “doe mij maar hetzelfde.” 

Na wat gekletst te hebben werd ik meegenomen voor een rondleiding. We kwamen aan bij een grote ruimte waar een compleet bordeel was nagebouwd, rood pluche, sfeerverlichting, en ik zag ook wat bijna naakte vrouwen en alleen maar sjieke, wat oudere mannen die in grote zetels hingen. We liepen daarna naar een ruimte daarnaast waar allemaal bedden stonden. Er werd hier al stevig geneukt. In de hoek stond een man vastgebonden, een bloedmooie vrouw, in het leer, stond bij hem. Twee mannen waren bezig om tegelijk een stevige vrouw te neuken. In de andere hoek werd een man met een extreem dikke lul gepijpt. Overal zag je sexende mensen, je rook het geil. We liepen door en kwamen in een wat kleinere ruimte, daar draaide een vierpersoonsbed. Hij ging er op zitten en trok mij naar zich toe, hij kuste me diep en intens. Onze tongen speelden een spel in mijn mond. Langzaam begon hij mij uit te kleden, in mijn lingerie gooide hij mij op mijn rug. Hij kroop tussen mijn benen en begon mij te likken. Zijn tong maakte ongekende bewegingen, mijn clitoris groeide en mijn kutsap begon te vloeien. In een ruk had hij mijn bh los en begon te zuigen, likken en zacht te bijten. Iedereen weet dat ik dan pas echt geil wordt. Mijn kut schreeuwde om zijn lul. Al die tijd werd er niets gezegd, alleen de muziek en zijn smakkende geluiden. 

 “Je moet me nu neuken,” zei ik ook zacht, “ik hou het niet meer.” 

Hij stond op en schoof zijn badjas open, hij was naakt en mijn mond viel open. Dit kon niet, dit had ik nog nooit  gezien, laat staan gevoeld.  “Jezus,” riep ik!!! “Hij is niet alleen groot maar ook dik.” 

Een lul van zeker vijfentwintig of dertig centimeter die wel zes tot acht centimeter dik was, bungelde tussen zijn benen. Hij pakte mijn hoofd, ik nam de enorme eikel in mijn mond en begon te pijpen. Ik moest bijna kokhalzen toen hij dieper naar binnen ging. Ik trok alles uit de kast, likte zijn eikel, proefde zijn voorgeil, ik likte langs de enorme stam, pakte zijn ballen die ik masseerde. Heel langzaam kwam er leven in en begon hij wat overeind te komen. Pas toen ik een vinger in zijn anus (vind mijn neukmaat ook lekker) duwde stond hij overeind, hij was immens groot. 

 “We moeten nu neuken, anders gaat het niet meer,” zei hij zacht. 

Hij duwde mij achterover, tilde mijn benen wat omhoog en van elkaar en hield zijn eikel voor mijn openstaande kut. Ik was toch wel heel nat geworden. Heel langzaam schoof hij naar binnen. 

“Ontspannen, ontspannen,” kreunde ik tegen mezelf. Verdomd, het lukte, hij zat er helemaal in, hij glimlachte. 

“Ik wist het,” zei hij. “Je bent een topwijf, ik kan je rijk maken.” 

Hij begon te pompen, langzaam maar direct, steeds iets sneller en iedere keer steeds wat dieper. Ik begon te hijgen en te kreunen, ik wilde schreeuwen van geilheid. “Nog niet,” zei hij. Het tempo was nu toch stevig, ik 

 ging komen. 

 “Nog even wachten,” beval hij, “tegelijk.” 

 “Ik kan niet meer, je moet nu.” 

 “Ja,” schreeuwde hij luid, “komen, nu!!!” 

Ik kwam klaar, niet normaal zo hevig was mijn onderlijf aan het schudden. Ik kwam wel twee keer tegelijk, toen kwam hij ook. Ik voelde een enorme straal zaad tegen mijn baarmoeder aan komen, hij trok wat terug en nog meer zaad spoot hij vol in mijn kut. Er kwam geen einde aan, wat een spermaproductie had die vent. 

Hij bleef even liggen en hij fluisterde in mijn oor, “nu moet je even doorbijten, denk aan de € 250,00.” 

Ineens zag ik twee wat oudere mannen naast ons draaibed staan. Allebei waren ze aan het masturberen. Twee grote lullen stonden recht overeind. “Dit hoort er ook bij, je moet je geld wel verdienen.” 

 Ik was nog in trance toen ik mijzelf hoorde zeggen, “is goed.” 

Ik hoor Michael zeggen dat ik ook wel twee lullen tegelijk in mijn kut kan hebben. De mannen kijken geil naar mij, “dat willen we wel proberen.” “Maar eerst leeg drinken,” zei hij streng. 

Een van de twee mannen dook tussen mijn benen en begon de enorme hoeveelheid zaad op te likken. Hij was zelfs goed, want ik begon weer wat geiler te worden. Ook mijn anus werd niet vergeten, hij stak zijn tong er diep in. Mijn kutje stond nog wijd open van die enorme lul. Na zijn geweldige likbeurt stak hij in een keer zijn lul er in. Gelijk ging de andere man achter mij staan en wilde zijn lul ook in mijn kut steken maar die van de andere man zat er nog in en die was erg groot. Maar de man wil hem er toch in hebben dus propt hij hem er bij. Ik kan niet schreeuwen van de pijn omdat er een hele dikke pik in mijn mond geduwd werd, waar kwam die ineens vandaan. Ik merk dat al deze mannen zeer goed geschapen zijn. Niet veel later kom ik weer schokkend klaar. Het is toch enorm geil, twee lullen in je kut. De twee mannen gaan ondertussen gewoon door, om en om maken ze ritme. Ik begin over mijn klit te wrijven, ik moet nat blijven. Dit gaat zo een tijdje door totdat de eerste man klaar wil komen en dan zegt Michael dat ik het allemaal wel wil doorslikken. De mannen komen een voor een klaar in mijn mond of op mijn gezicht. 

Ik slik en stik zowat van de hoeveelheid zaad die ik binnen kreeg. Ook mijn grote tieten krijgen een lading zaad  over zich heen. Dan zegt Michael, “mooi geweest voor de eerste keer,” en pakt mij bij de hand. We lopen naar een ruimte met een enorm bubbelbad vol met schuim. Twee vrouwen helpen mij in bad. “Zo, even relaxen dan zie ik je zo 

 weer.” “Welkom bij de club,” zeggen de twee vrouwen, “je hoort er nu bij. Je hebt zijn lul gehad en je kon hem goed  hebben.” 

 “Hoe weten jullie dat?” vroeg ik. 

Ze begonnen te lachen, “je bent live op het scherm in de grote zaal geweest. Zo zijn wij ook begonnen.” 

 “Ook getrouwd?” vroeg ik. 

 “Jazeker,” vertelden ze, “ik ben al drie keer oma,” “en ik een keer,” zei de ander. 

 “Heb je spijt?” vroegen ze. 

 “Ik denk het niet,” antwoorde ik. “Maar het is allemaal wel raar.” 

“Dat hadden wij ook de eerste keer, maar de lonk naar geld maakt je geil, ook voor je man. Maar je moet niets vertellen want dan lig je eruit. Alles is hier geheim, daarom is er zoveel geld. De mannen betalen fors, alleen als je de lul van Michael kan hebben, kom je hier terecht. In de zaal zijn goedkope hoeren. Veel uit het buitenland en studentes die bijverdienen.” 

 Na een paar minuten kwam een beeldschone neger binnen. 

 “Kom dames, het is tijd.” 

We volgden hem naar een kleedkamer en daar stonden allerlei dames die ons hielpen met aankleden, make  up, het haar, enzovoort. 

Nadat we klaar waren werden we weer begeleid naar de grote zaal, daar werd nog steeds volop geneukt. Een enkele man stak zijn duim omhoog. Aan het eind, vlak bij de deur, stond een andere man met onze autosleutels en een envelop. “Bedankt namens Michael, jullie waren groots.” 

 We liepen naar buiten en maakten alle drie onze envelop open, € 250,00 keek ons aan.  Ook zat er bij ieder een briefje in, ik bel je wel weer

“Zo, dat is weer goed verdiend en nog lekker geil ook,” riepen de twee tegelijk, “zullen we wat afspreken, we lijken wel wat op elkaar. Dan kunnen we je ook vast inpraten over de 

volgende keer, het wordt steeds geiler en extremer.” “Dat is 

 goed,” zei ik en we wisselden onze nummers uit.  Ik stapte in mijn auto en nu pas voelde ik dat mijn kut gewoon weer wat nat was geworden. Toch een hoer of een chique prostituee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *